Projížďka + debata s Priusem III. gen.
Projížďka + debata s Priusem III. gen.
Ahoj Priusáci.
Rád bych vás poprosil o projížďku v Priusu III. gen. v Brně. Úplně nejlépe někdo z nadšenců, kdo by mi o autě dokázal říci i nějaké podrobnosti. Např. co se kdy jak a proč má servisovat atd. Rád bych si ho pořídil, ale nikdy jsem v něm nejel a než začnu objíždět republiku, a hledat toho pravého, rád bych zjistil pár informací a hlavně pocit z jízdy, jestli ho vůbec chci. Určitě zaplatím benzín + škodné na čase.
Budu moc rád, pokud se ozvete na mail felkl.radek(at)gmail.com.
Díky moc.
Rád bych vás poprosil o projížďku v Priusu III. gen. v Brně. Úplně nejlépe někdo z nadšenců, kdo by mi o autě dokázal říci i nějaké podrobnosti. Např. co se kdy jak a proč má servisovat atd. Rád bych si ho pořídil, ale nikdy jsem v něm nejel a než začnu objíždět republiku, a hledat toho pravého, rád bych zjistil pár informací a hlavně pocit z jízdy, jestli ho vůbec chci. Určitě zaplatím benzín + škodné na čase.
Budu moc rád, pokud se ozvete na mail felkl.radek(at)gmail.com.
Díky moc.
Re: Projížďka + debata s Priusem III. gen.
Ještě jedna otázka, nevíte o někom, kdo prodává priuse? nebo o tom přemýšlí?
rok 2010 - 2012, nízkej nájezd, perfektní stav, co nejlepší výbava. Díky díky 

Ahoj. Teď měli nebo ještě mají v ID Brno rok 2010 mlsně po něm koukám.. Jinak bych projížďku taky bral silně zvažuji jeho koupi...Tak pokud bys viděl nějaký co by šel ale váháš dej avízo. 

Tam jsem byl už minulej pátek, došel jsem tam a už na něm byla cedulka prodáno.. tak jsem se ani nesvezl
Dal jsem si tam požadavek, kdyby něco měli, ať se ozvou, ale moc takových aut není.. teď jeden přibyl, ale jsou to Áčka a do toho nejdu ani za nic. Takže musím čekat 

Zdar. Jo se nedivím od Aček ruce pryč .. Zkus kontaktovat šefa z KT Motosport z Modřic mluvil jsem s ním a mohli by něco dotáhnout a řekl mi na rovinu že tahaj i lehké bouračky které opraví a auto je jak nové..
Zdar. Už se ti něco podařilo najít? Já dneska parkoval vedle černýho a to auto je neskutečný sen... A co se kouknout v zahraničí? Zkusil jsi jak jsem radil?
Zdarec. Mám teď něco rozjednanýho, v pondělí bych se na to měl jet podívat, tak snad to klapne. Pokud ne, dám na tvou radu a poptám se v těch Modřicích. Pokud by se ani pak nic nehýbalo, bude na řadě zahraničí.
a k tomu potkávání. Sleduju priuse tak 4 týdny a prvního jsem potkal předevčírem na Moraváku, byla to teda 2. generace, ale i tak dobrej pocit
Každopádně je zajímavý, jak málo jich tady jezdí.
a k tomu potkávání. Sleduju priuse tak 4 týdny a prvního jsem potkal předevčírem na Moraváku, byla to teda 2. generace, ale i tak dobrej pocit

Zdar jo Prius jak II tak III jsou super a já o něm no slintám už roky ale ta cena dost vysoká. No supr tak pokud by ti to vyšlo tak mne doufám svezeš a pochlubíš se zamachruješ. Já zatím čekám a mlsně koukám..
Nechci si ho koupit, abych machroval. Kupuju ho spíš pro sebe. Ale klidně tě svezu, jestli to dobře dopadne.
Ja ti rozumím a to machrování jsem myslel jinak i když já bych machroval
ale prd to auto se mi šíleně líbí i spotřeba plus spolehlivost...Tak ať koupě vyjde a ježdění je radost...

Díky, však dám vědět.
Jo jo to by bylo fajn pokud nezapomeneš 

Zdar. Tak jak byl jsi se kouknout? Povídej,přeháněj popisuj.. Jsem našponovanej jk malý trencle 

Co je na něm špatně?? Jinak jestli můžu poprosit čerstvé informace, jaký je přechod z II na III? (Ptám se protože jsem II prodal
a RX400h mi nevydrželo, tak jsem zas na vážkách jestli ne z5 k Priusu a asi už III) dík. 

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...