Projížďka + debata s Priusem III. gen.

vše ohledně modelové řady Prius
feliks
Člen Týmu

Projížďka + debata s Priusem III. gen.

Příspěvek od feliks »

Ahoj Priusáci.
Rád bych vás poprosil o projížďku v Priusu III. gen. v Brně. Úplně nejlépe někdo z nadšenců, kdo by mi o autě dokázal říci i nějaké podrobnosti. Např. co se kdy jak a proč má servisovat atd. Rád bych si ho pořídil, ale nikdy jsem v něm nejel a než začnu objíždět republiku, a hledat toho pravého, rád bych zjistil pár informací a hlavně pocit z jízdy, jestli ho vůbec chci. Určitě zaplatím benzín + škodné na čase.
Budu moc rád, pokud se ozvete na mail felkl.radek(at)gmail.com.
Díky moc.
feliks
Člen Týmu

Re: Projížďka + debata s Priusem III. gen.

Příspěvek od feliks »

Ještě jedna otázka, nevíte o někom, kdo prodává priuse? nebo o tom přemýšlí? ;-) rok 2010 - 2012, nízkej nájezd, perfektní stav, co nejlepší výbava. Díky díky :-)
Kreedd
Člen Týmu

Příspěvek od Kreedd »

Ahoj. Teď měli nebo ještě mají v ID Brno rok 2010 mlsně po něm koukám.. Jinak bych projížďku taky bral silně zvažuji jeho koupi...Tak pokud bys viděl nějaký co by šel ale váháš dej avízo. :lol:
feliks
Člen Týmu

Příspěvek od feliks »

Tam jsem byl už minulej pátek, došel jsem tam a už na něm byla cedulka prodáno.. tak jsem se ani nesvezl :-( Dal jsem si tam požadavek, kdyby něco měli, ať se ozvou, ale moc takových aut není.. teď jeden přibyl, ale jsou to Áčka a do toho nejdu ani za nic. Takže musím čekat :-(
Kreedd
Člen Týmu

Příspěvek od Kreedd »

Zdar. Jo se nedivím od Aček ruce pryč .. Zkus kontaktovat šefa z KT Motosport z Modřic mluvil jsem s ním a mohli by něco dotáhnout a řekl mi na rovinu že tahaj i lehké bouračky které opraví a auto je jak nové..
Kreedd
Člen Týmu

Příspěvek od Kreedd »

Zdar. Už se ti něco podařilo najít? Já dneska parkoval vedle černýho a to auto je neskutečný sen... A co se kouknout v zahraničí? Zkusil jsi jak jsem radil?
feliks
Člen Týmu

Příspěvek od feliks »

Zdarec. Mám teď něco rozjednanýho, v pondělí bych se na to měl jet podívat, tak snad to klapne. Pokud ne, dám na tvou radu a poptám se v těch Modřicích. Pokud by se ani pak nic nehýbalo, bude na řadě zahraničí.

a k tomu potkávání. Sleduju priuse tak 4 týdny a prvního jsem potkal předevčírem na Moraváku, byla to teda 2. generace, ale i tak dobrej pocit :-) Každopádně je zajímavý, jak málo jich tady jezdí.
Kreedd
Člen Týmu

Příspěvek od Kreedd »

Zdar jo Prius jak II tak III jsou super a já o něm no slintám už roky ale ta cena dost vysoká. No supr tak pokud by ti to vyšlo tak mne doufám svezeš a pochlubíš se zamachruješ. Já zatím čekám a mlsně koukám..
feliks
Člen Týmu

Příspěvek od feliks »

Nechci si ho koupit, abych machroval. Kupuju ho spíš pro sebe. Ale klidně tě svezu, jestli to dobře dopadne.
Kreedd
Člen Týmu

Příspěvek od Kreedd »

Ja ti rozumím a to machrování jsem myslel jinak i když já bych machroval :D ale prd to auto se mi šíleně líbí i spotřeba plus spolehlivost...Tak ať koupě vyjde a ježdění je radost...
feliks
Člen Týmu

Příspěvek od feliks »

Díky, však dám vědět.
Kreedd
Člen Týmu

Příspěvek od Kreedd »

Jo jo to by bylo fajn pokud nezapomeneš :)
Kreedd
Člen Týmu

Příspěvek od Kreedd »

Zdar. Tak jak byl jsi se kouknout? Povídej,přeháněj popisuj.. Jsem našponovanej jk malý trencle :D
ježek2
Manager Týmu

Příspěvek od ježek2 »

DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Co je na něm špatně?? Jinak jestli můžu poprosit čerstvé informace, jaký je přechod z II na III? (Ptám se protože jsem II prodal :( a RX400h mi nevydrželo, tak jsem zas na vážkách jestli ne z5 k Priusu a asi už III) dík. :)
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Odpovědět

Zpět na „Prius“