ahojte, v motorovom priestore avensisu (to asi bude rovnake na vsetkych autach, nie?) su rozne draty/konektory na niektorych miestach obalene ciernou
paskou. co je to za paska? kde sa da kupit? vdaka za info
obalovacia paska na elektrickych kabloch
obalovacia paska na elektrickych kabloch
Naposledy upravil(a) 1ac0 dne čtv 17.09.2015, 09:50, celkem upraveno 1 x.
Toyota Avensis T25 kombi - D4D 93kW, 2008
Re: obalovacia paska na elektrickych kabloch
ta paska obaluje v podstate vsetky kabelove vedenia na miestach, kde krizia/odbocuju kable pripadne na miestach kde koncia konektorombiscuit píše:mozna bys tu zahadnou pasku mohl vyfotit
- Přílohy
-
- IMAG0791.jpg
- (103.78 KiB) Staženo 842 x
1ac0 píše:ta paska obaluje v podstate vsetky kabelove vedenia na miestach, kde krizia/odbocuju kable pripadne na miestach kde koncia konektorombiscuit píše:mozna bys tu zahadnou pasku mohl vyfotit
tak uz som to nasiel, odpoviem si sam, mozno to pomoze niekomu dalsiemu - ide o izolacnu pasku polyesterovu do extremnych podmienok (max teplota 150st), napriklad TESA 51026:
http://www.bmshop.eu/paska-izolacni-19m ... 1026-tesa/
biscuit píše:kabely jsou v chranickach a tam kde se chranicky potkavaji, tak tam je treba to za prve spojit a za druhe ochranit i ta mista, kde se kabely krizi nebo vetvi. nekdy jsou pouzity takovy, patrne samosmrstovaci, folie, jindy nejaky pasky. jediny specialni vlastnosti ktery to ma, krom tech elektroizolacnich, muzou byt vetsi odolnost vuci teplote (hlavne kdyz je tam nejaky lepidlo) i tepelna stalost (mraz/horko/teplo z motoru), no a mozna i nejaka samozhasivost a odolnost vuci chemikaliim...
zarazilo me, ze te takova bezna vec prekvapila. vubec jsem nechapal, co tam pod tou kapotou mas za zvlastnost.
som nehovoril, ze tam mam nejaku zvlastnost. chcel som vediet, co je to za paska (chcel som vediet co kupit)