Navigace TNS510
Navigace TNS510
Když jsem ji zkoušel vypnout,tak to něšlo
Proboha to je normální???

avensis T27 1.8 valvematic
Re: Navigace TNS510
tabika:
Ak zavada pretrvava skus urobit reset TNS 510-odpojit akumulator a znova pripojit po urcitom case.(15min.)
POTOM ZASUNUT SD kartu ktoru si dostala pri kupe (mapy) aby sa nacitala a potom uvidis ci TNS 510 zacne posluchat!
DRZIM PALCE O VYSLEDKU INFFORMUJ.
PRAJEM PEKNY DEN.
Ak zavada pretrvava skus urobit reset TNS 510-odpojit akumulator a znova pripojit po urcitom case.(15min.)
POTOM ZASUNUT SD kartu ktoru si dostala pri kupe (mapy) aby sa nacitala a potom uvidis ci TNS 510 zacne posluchat!
DRZIM PALCE O VYSLEDKU INFFORMUJ.
PRAJEM PEKNY DEN.
Nejde vypnout navigace, nechces, aby byla zobrazena mapa nebo nejde vypnout vubec displej?
RAV4 HSD FWD
Ona funguje ,ale nejdřív jsem řešil jak vypnout mapu. Nechat pouze rádio,to jsem už zvládnul,vytáhnul jsem sd kartu
Pak jsem zkoušel vypnout uplně a tím tlačítkem PWR pouze vypnu zvuk. Tak mě to přišlo trochu zvláštní,přece všechno musí jít vypnout 

je to v nastaveni navigace, jestli se ti ma automaticky prepinat na mapu nebo aby to zůstalo na radiu. Zkus pohledat a kdyz nenajdes, tak zitra budu u auta a podivam se. Z hlavy to nevim. PWR mi normalne vypne obraz i zvuk.
Naposledy upravil(a) kadel dne úte 08.09.2015, 20:56, celkem upraveno 1 x.
RAV4 HSD FWD
To auto je táty ,takže na to nemužu ted kouknout. Děkuji mnohokrát za radu
Ale jinak mě to auto stále překvapuje. Když se v tom občas svezu tak nestačím koukat co to všechno dělá nebo nedělá
Třeba se neustále po nastartování zapíná vnitřní okruh na ventilaci a o zavírání dveří po rozjezdu a nutnosti otevření zadních ani nemluvím. Co vím tak ostatní auta to mají tak, že když otevřu dveře u řidiče tak se odemknou i zadní.Pak vznikají komické situace kdy odejdu z auta a vzadu na mě křičí at jim otevřu 

funkce automatickyho zamykani se da vypnout. jinak zadni dvere se odemknou, pokud vypnes zapalovani a otevres asi do 10 vterin dvere ridice. ale mas pravdu, taky porad odemykam zadni dvere. jsem to mel ted poprve u garaznika na servis a nemohl verit, ze to je rv 2011, jak mu to pripadalo zaostaly a prvni co rek, ze to nejede. coz tvrdim i ja.
RAV4 HSD FWD
Mě to taky tak příjde, že to je trochu zaostalé,ale nemužu moc posuzovat,jezdím v tom jen občas. No a ten motor jsem taky myslel že bude lepší,furt tu nadávám na svou 1,8 t25 že je lenivá a že mě všici ujedou.Tak jsem si říkal že 108kw už bude pohoda,ale zatím se mě nezdá o moc lepší,možná i snad horší
No nevím až táta bude kupovat něco nového jestli tu jeho t27 si mám od něho vzít nebo ne. Zatím jsem nenašel na ní moc lepších věcí.

Ja si porad rikam, ze je to Toyota, tak snad se to nebude srat, to je ten duvod, proc to mam. No a pak taky cena, na silny auto podobny velikosti proste nemam.
RAV4 HSD FWD
Doufam ze to tak bude a neco to vydrzi,ona je hlavni spolehlivost. co interier? v t25 me vrze snad vsechno a nekdy to je na palici.
Treba prestudovat manual TNS 510!!!
- CommonUser
- Věčnej rejpal
Presne co pise MiBo, najprv citat, potom kritizovat. Automaticke zamykanie sa da vypnut. Ja to tak mam. TNS 510 sa nevypina uplne, vypne len zvuk alebo mozem vypnut aj display. Aby to neskakalo stale do NAVI, da sa to nastavit- settings - teda zasa manual ! Po spiatocke to ovsem vzdy skoci do NAVI, ak je zapnuty display. A preco sa uplne nevypina ? No a kde by kua asi zobrazoval cuvaciu kameru ??? A dokonca aj BT mobile stale funguje v tomto "OFF" mode.
Neviem ako tvoj foter jazdi, ale skus to prehnat po nemeckej dialnici aspon 100 km a tych 108kW tam najdes, len bacha na speed limiter.
Neviem ako tvoj foter jazdi, ale skus to prehnat po nemeckej dialnici aspon 100 km a tych 108kW tam najdes, len bacha na speed limiter.
T27 2ZR-FAE Rice on wheels