Prius II. - deaktivace protiprokluzu

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
MGRR
Řidič

Prius II. - deaktivace protiprokluzu

Příspěvek od MGRR »

Prius II. (nemíchat prosím novější)

Umíte protiprokluz na chvíli vyřadit/vypnout přes servisní menu? Pokud v autě není tlačítko pro deaktivaci?

Dost s tím na horách u II. zápasíme a když napadne 15-20cm, auto není schopné odjet z místa, natož s parkoviště i když má nové zimáky. Nedávno jsem neodjel z mokré trávy, jak neustále bliká protiprokluz. Plný plyn nepomáhá, elektronika kola stejně neroztočí a brzdí je.
Toyoty Prius, Lexus LS400, LS430, LS460, Land Cruiser 100 a 200, Ssangyong import original autoteile Korea
pri.us
Navigátor

Re: Prius II. - deaktivace protiprokluzu

Příspěvek od pri.us »

ESP je mozne vyradit [dokaz: http://www.dailymotion.com/video/x2z66u0], ale nie je to odporucane pre ochranu hybridneho systemu.
MGRR
Řidič

Příspěvek od MGRR »

pri.us píše:ESP je mozne vyradit [dokaz: http://www.dailymotion.com/video/x2z66u0], ale nie je to odporucane pre ochranu hybridneho systemu.
Už jsem na to video koukal před lety, nějak jsem to nepochopil a nepovedlo se mi to.
Toyoty Prius, Lexus LS400, LS430, LS460, Land Cruiser 100 a 200, Ssangyong import original autoteile Korea
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Souhlas s tou přecitlivělostí systému, běžně mě to poblikává za mokra a nedávno jsem jel za nějakým prasáckým kamčákem, kterému odkapával olej a blikalo to taky, popravdě, než mi to došlo, byl jsem vyjukanej že je to rozbitý :?
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
Vegetus
Člen Týmu

Příspěvek od Vegetus »

Někde jsem četl, že stačí přepnout do režimu "B" ale nevím, nezkoušel jsem.
Toyota Prius 1.5
Obrázek
Keksisce
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Keksisce »

MGRR píše:Prius II. (nemíchat prosím novější)

Umíte protiprokluz na chvíli vyřadit/vypnout přes servisní menu? Pokud v autě není tlačítko pro deaktivaci?

Dost s tím na horách u II. zápasíme a když napadne 15-20cm, auto není schopné odjet z místa, natož s parkoviště i když má nové zimáky. Nedávno jsem neodjel z mokré trávy, jak neustále bliká protiprokluz. Plný plyn nepomáhá, elektronika kola stejně neroztočí a brzdí je.
Servisní menu nemá takové možnosti, ale je možně zapnout servisní řežim a zároveń vypnout protiprokluz!

:!: Postup (šlapat jenom napsané! A to musí byt rychle):
1) 2 x Power
2) 2 x Plyn
3) Brzda + Neutral
4) 2 x Plyn
5) Brzda + Parking
6) 2 x Plyn
7) Brzda + Power
8 ) Máte auto v servisním režimu na jednu cestu. Ale tak jezdit je zakázáno Toyotou, protože je nebezpečně. :lol: Ale zároveň nebezpečně sedět ve sněhu :lol: .
www.hybrid-servis.cz - diagnostika, oprava autoelektroniky, oprava a servis hybridů, půjčovna Priusů. (Praha)
Odpovědět

Zpět na „Prius“