Ahoj,
mám Corollu E10 z roku 96 (1,3 - 4EFE, 55 kW), 3dvéřová. Na STK mi teď vytkli že mi nefunguje ovládání sklonu u jednoho předního světlometu. Nevíte prosím kde se nachází motůrek, nebo co to ovládá? Díky
Corolla E10 ovládání sklonu světel
Re: Corolla E10 ovládání sklonu světel
Je to priamo na svetle. Skus najprv kontakty, ak nie moze byt mrtvy motorcek alebo je nieco so samotnym "prevodom" nastavenia a mozno ho nedokaze motorcek pohnut alebo je nieco poskodene a naopak toci naprazdno. Teoreticky sa to da pozriet,ale netusim ako je to u teba. Ak je to utopene niekde vnutri svetlometu asi sa k tomu nedostanes.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
díky moc, alespoň vím kde to je, zkusím to rozebrat
ok zkusím, díkybiscuit píše:koukni jestli s tim jde stelovat manualne, mely by tam byt na to dva srouby - horizontalni a vertikalni nastaveni.
Sroby tam samozrejme su,ale ide len o zakladne nastavenie - pri polohe 0. Toto co on riesi, je nastavovanie z miesta vodica za jazdy - pouzivane pri zmene zatazenia vozidla, pricom pri polohe nula svietia najvyssie a az po polohu 3 sa ich sklon znizuje podla toho ako mu pri zatazeni klesa zadok ( vtedy totiz logicky sa dviha predok, resp.nedviha sa ale meni sklon. Ked mu toto nefunguje, STK ho nepusti
....a toto mu tie dva sroby nevyriesia.

Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Tak ty světla vyndej a prohoď konektory. Zjistíš hned, kde je chyba.....
to jsem udělal, tak u levého nefunguje motorekJimmi píše:Tak ty světla vyndej a prohoď konektory. Zjistíš hned, kde je chyba.....
jinak díky všem za rady