Kolik jste nejvíce ujeli s Priusem?
Kolik jste nejvíce ujeli s Priusem?
Na Auto.cz se občas objeví "odborník" na Priusy a napíše nějaký nesmysl. Posledním takovým je nick JapanPower, který napsal: "Neviem ci poznate pojem vystupit z auta po 300 km doslova unaveny a vyzmykany ako citron. Auto sice setri benzin a je neoblomne spolahlive ale o to viac si "vezme od vodica" je to fakt auto iba do mesta a na kratke trasy."
To jsem si přečetl včera, když jsem přijel z italské Ventimiglie vzdálené 1260 kilometrů. Běžně s Priusem jezdím do Janova, Savony a Amsterdamu na loď. Auto mě nijak nevyčerpává.
Priusáci, kolik jste nejvíce najeli s Priusem vy a jak jste se potom cítili?
To jsem si přečetl včera, když jsem přijel z italské Ventimiglie vzdálené 1260 kilometrů. Běžně s Priusem jezdím do Janova, Savony a Amsterdamu na loď. Auto mě nijak nevyčerpává.
Priusáci, kolik jste nejvíce najeli s Priusem vy a jak jste se potom cítili?
Re: Kolik jste nejvíce ujeli s Priusem?
Udelal jsem 1275 a citil jsem se unavene. Ale si jen proto, ze to bylo na nadrz a kousek a celou cestu bez vetsich zastavek a odpocinku. Takze je to stejne a nebo i o trochu lepsi nez jina auta.... Pro me...
Back in Czech.
velmi velky podiel na unave ma sedadlo. A sedadlo je ako topanka - jeden v nej moze chodit cely den a druhy po hodine odpadava.
cize tato tema je uplne nezmyselna.
cize tato tema je uplne nezmyselna.
Najďalej doteraz asi Žilina > Brusel cez Polsko cca 1 350 km. Nemám pocit, že by som bol z tej jazdy viac unavený ako z iných áut. Práve naopak, nemusel som celú cestu myslieť na to, či ma auto niekde nenechá, resp. keď tam dojde, či mi auto niekto nečorkne...
Mám stejný pocit. Je to auto, do kterého sednu a nemyslím na to, že se něco rozbije. Jezdil jsem s několika SUV a z nich mě bolela záda. Dík za názory.
Super! Viděl jsem fotky z Mongolska a tam je Priusů spousta. Jak se jim daří i v poušti, panečku!
Včera jsem vezl rodinku do ZOO a v Praze jsem potkal 7 priusů. Konečně lidi dostávají rozum.
PS: mně se Prius vzhledově líbí.

Včera jsem vezl rodinku do ZOO a v Praze jsem potkal 7 priusů. Konečně lidi dostávají rozum.
Prius je fajn a nechapu jak to vyrobili, ze se nerozbiji.švihák píše:Super! Viděl jsem fotky z Mongolska a tam je Priusů spousta. Jak se jim daří i v poušti, panečku!![]()
U Priusu se neresi kam dojede. Na jedno stisknuti start, obede svet - slaby a unaveny clanek je ridic

V Sasku a Bavorsku Priusu ale zacinam vidat mene. Pomerove je tady vice ostatnich hybridnich, nebo spise ciste elektrickych aut ostatnich znacek.
V Bavorsku jsou "vyrizeny" z Tesly. Kyby nebyla tak draha, tak ty co znam by si ji koupili jen pro vzhled a elektricky styl.
Ja dodaval dily na Range Rovery a hodne jsem v nich najezdil. Krasny schmuck, ale vzdy nekde v pozadi bylo, jestli dojede... protoze..., 1. vzdy se neco rozbilo, 2. stalo to silene penize, 3. spotreba... pritom mista pro lidi v tom bylo mene nez v obycejnem Priusu.
Toyoty Prius, Lexus LS400, LS430, LS460, Land Cruiser 100 a 200, Ssangyong import original autoteile Korea
Jo, kolem Prahy jich potkáš dost, zrovna před hodinou jsem potkal dva u Klánovic. A hned za nimi elektrobus co se zkouší na Želivského:)
Prius II 2007
Zrovna couram v Praze po nabrezi Priusem II.sy242 píše:Jo, kolem Prahy jich potkáš dost, zrovna před hodinou jsem potkal dva u Klánovic. A hned za nimi elektrobus co se zkouší na Želivského:)
Toyoty Prius, Lexus LS400, LS430, LS460, Land Cruiser 100 a 200, Ssangyong import original autoteile Korea
Před hodinou jel po Průmyslové Renault Twizy, ten mi na seznamu viděných elektromobilů chyběl - srandovní věcička!:) K tématu - nejdále jsme jeli Praha - Ostrava, přes HK a Mohelnici, a má přítelkyně se odmítla v řízení nechat vystřídat, tam i zpět. Je to příjemné auto.
Prius II 2007
Ja mam jinou legracku
Byl jsem v centru Priusem pro znacky na Camry 2,4 aut 2002. Dojedu domu, znacky prehodim, jedu Camry... a stale cekam kdy to zacne po ubrani plynu "hybridne" brzdit, nebo se objevi nekde ikona dobijeni baterie
jezdim beznymi auty normalne a nikdy mi chovani Priusu nechybi, ale dnes tedy ano. On ten motor Camry totiz neni slyset a pri klidne jizde radi linearne v 1700ot./min. Zrejme musim vyzkouset hybridni Camry 

Ten elektrobus jsem ráno potkal v Dolních Počernicích.sy242 píše:Jo, kolem Prahy jich potkáš dost, zrovna před hodinou jsem potkal dva u Klánovic. A hned za nimi elektrobus co se zkouší na Želivského:)

Hybridní camry stála před týdnem v Jungmannově, řekl bych že docela rarita v Evropě, ne? Ad chování hybridu - jeli jsme projet h. Accent, dědictví, a přítelkyně dojela na světla se zařazenou rychlostí, což motor následně samozřejmě chcíplo. Čekala podvědomě že spalovák je dávno odpojený:) K pohodlí - líbí se mi přední podběh daleko a tedy opěrka pro levou nohu velmi pohodlná.
Prius II 2007
Jj, to mám s kilíčkem pořád, přesto že je slyšet.MGRR píše:Ja mam jinou legrackuByl jsem v centru Priusem pro znacky na Camry 2,4 aut 2002. Dojedu domu, znacky prehodim, jedu Camry... a stale cekam kdy to zacne po ubrani plynu "hybridne" brzdit, nebo se objevi nekde ikona dobijeni baterie
jezdim beznymi auty normalne a nikdy mi chovani Priusu nechybi, ale dnes tedy ano. On ten motor Camry totiz neni slyset a pri klidne jizde radi linearne v 1700ot./min. Zrejme musim vyzkouset hybridni Camry

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
MGRR, já měl Range Rover V8 a mohl bych vyprávět. V mobilu jsem měl číslo na odtahovku...