Kolik jste nejvíce ujeli s Priusem?

vše ohledně modelové řady Prius
švihák
Řidič

Kolik jste nejvíce ujeli s Priusem?

Příspěvek od švihák »

Na Auto.cz se občas objeví "odborník" na Priusy a napíše nějaký nesmysl. Posledním takovým je nick JapanPower, který napsal: "Neviem ci poznate pojem vystupit z auta po 300 km doslova unaveny a vyzmykany ako citron. Auto sice setri benzin a je neoblomne spolahlive ale o to viac si "vezme od vodica" je to fakt auto iba do mesta a na kratke trasy."

To jsem si přečetl včera, když jsem přijel z italské Ventimiglie vzdálené 1260 kilometrů. Běžně s Priusem jezdím do Janova, Savony a Amsterdamu na loď. Auto mě nijak nevyčerpává.

Priusáci, kolik jste nejvíce najeli s Priusem vy a jak jste se potom cítili?
aczasa
Věčnej rejpal

Re: Kolik jste nejvíce ujeli s Priusem?

Příspěvek od aczasa »

Udelal jsem 1275 a citil jsem se unavene. Ale si jen proto, ze to bylo na nadrz a kousek a celou cestu bez vetsich zastavek a odpocinku. Takze je to stejne a nebo i o trochu lepsi nez jina auta.... Pro me...
Back in Czech.
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

velmi velky podiel na unave ma sedadlo. A sedadlo je ako topanka - jeden v nej moze chodit cely den a druhy po hodine odpadava.

cize tato tema je uplne nezmyselna.
Tomi87
Navigátor

Příspěvek od Tomi87 »

Najďalej doteraz asi Žilina > Brusel cez Polsko cca 1 350 km. Nemám pocit, že by som bol z tej jazdy viac unavený ako z iných áut. Práve naopak, nemusel som celú cestu myslieť na to, či ma auto niekde nenechá, resp. keď tam dojde, či mi auto niekto nečorkne...
Prius 2012
Obrázek
švihák
Řidič

Příspěvek od švihák »

Mám stejný pocit. Je to auto, do kterého sednu a nemyslím na to, že se něco rozbije. Jezdil jsem s několika SUV a z nich mě bolela záda. Dík za názory.
švihák
Řidič

Příspěvek od švihák »

Super! Viděl jsem fotky z Mongolska a tam je Priusů spousta. Jak se jim daří i v poušti, panečku! :wink:

Včera jsem vezl rodinku do ZOO a v Praze jsem potkal 7 priusů. Konečně lidi dostávají rozum.
PS: mně se Prius vzhledově líbí.
MGRR
Řidič

Příspěvek od MGRR »

švihák píše:Super! Viděl jsem fotky z Mongolska a tam je Priusů spousta. Jak se jim daří i v poušti, panečku! :wink:

Včera jsem vezl rodinku do ZOO a v Praze jsem potkal 7 priusů. Konečně lidi dostávají rozum.
PS: mně se Prius vzhledově líbí.
Prius je fajn a nechapu jak to vyrobili, ze se nerozbiji.

U Priusu se neresi kam dojede. Na jedno stisknuti start, obede svet - slaby a unaveny clanek je ridic :)

V Sasku a Bavorsku Priusu ale zacinam vidat mene. Pomerove je tady vice ostatnich hybridnich, nebo spise ciste elektrickych aut ostatnich znacek.
V Bavorsku jsou "vyrizeny" z Tesly. Kyby nebyla tak draha, tak ty co znam by si ji koupili jen pro vzhled a elektricky styl.

Ja dodaval dily na Range Rovery a hodne jsem v nich najezdil. Krasny schmuck, ale vzdy nekde v pozadi bylo, jestli dojede... protoze..., 1. vzdy se neco rozbilo, 2. stalo to silene penize, 3. spotreba... pritom mista pro lidi v tom bylo mene nez v obycejnem Priusu.
Toyoty Prius, Lexus LS400, LS430, LS460, Land Cruiser 100 a 200, Ssangyong import original autoteile Korea
sy242
Navigátor

Příspěvek od sy242 »

Jo, kolem Prahy jich potkáš dost, zrovna před hodinou jsem potkal dva u Klánovic. A hned za nimi elektrobus co se zkouší na Želivského:)
Prius II 2007
MGRR
Řidič

Příspěvek od MGRR »

sy242 píše:Jo, kolem Prahy jich potkáš dost, zrovna před hodinou jsem potkal dva u Klánovic. A hned za nimi elektrobus co se zkouší na Želivského:)
Zrovna couram v Praze po nabrezi Priusem II.
Toyoty Prius, Lexus LS400, LS430, LS460, Land Cruiser 100 a 200, Ssangyong import original autoteile Korea
sy242
Navigátor

Příspěvek od sy242 »

Před hodinou jel po Průmyslové Renault Twizy, ten mi na seznamu viděných elektromobilů chyběl - srandovní věcička!:) K tématu - nejdále jsme jeli Praha - Ostrava, přes HK a Mohelnici, a má přítelkyně se odmítla v řízení nechat vystřídat, tam i zpět. Je to příjemné auto.
Prius II 2007
MGRR
Řidič

Příspěvek od MGRR »

Ja mam jinou legracku :) Byl jsem v centru Priusem pro znacky na Camry 2,4 aut 2002. Dojedu domu, znacky prehodim, jedu Camry... a stale cekam kdy to zacne po ubrani plynu "hybridne" brzdit, nebo se objevi nekde ikona dobijeni baterie :) jezdim beznymi auty normalne a nikdy mi chovani Priusu nechybi, ale dnes tedy ano. On ten motor Camry totiz neni slyset a pri klidne jizde radi linearne v 1700ot./min. Zrejme musim vyzkouset hybridni Camry :)
Croog
Člen Týmu

Příspěvek od Croog »

sy242 píše:Jo, kolem Prahy jich potkáš dost, zrovna před hodinou jsem potkal dva u Klánovic. A hned za nimi elektrobus co se zkouší na Želivského:)
Ten elektrobus jsem ráno potkal v Dolních Počernicích. :)
sy242
Navigátor

Příspěvek od sy242 »

Hybridní camry stála před týdnem v Jungmannově, řekl bych že docela rarita v Evropě, ne? Ad chování hybridu - jeli jsme projet h. Accent, dědictví, a přítelkyně dojela na světla se zařazenou rychlostí, což motor následně samozřejmě chcíplo. Čekala podvědomě že spalovák je dávno odpojený:) K pohodlí - líbí se mi přední podběh daleko a tedy opěrka pro levou nohu velmi pohodlná.
Prius II 2007
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

MGRR píše:Ja mam jinou legracku :) Byl jsem v centru Priusem pro znacky na Camry 2,4 aut 2002. Dojedu domu, znacky prehodim, jedu Camry... a stale cekam kdy to zacne po ubrani plynu "hybridne" brzdit, nebo se objevi nekde ikona dobijeni baterie :) jezdim beznymi auty normalne a nikdy mi chovani Priusu nechybi, ale dnes tedy ano. On ten motor Camry totiz neni slyset a pri klidne jizde radi linearne v 1700ot./min. Zrejme musim vyzkouset hybridni Camry :)
Jj, to mám s kilíčkem pořád, přesto že je slyšet. :mrgreen:
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
švihák
Řidič

Příspěvek od švihák »

MGRR, já měl Range Rover V8 a mohl bych vyprávět. V mobilu jsem měl číslo na odtahovku...
Odpovědět

Zpět na „Prius“