Teplota motoru

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
v.lesuk
Člen Týmu

Teplota motoru

Příspěvek od v.lesuk »

Chtěl by zeptat jak lze poznat že motor je dobře chlazený když nemá Toyota Corolla Verso ukazovatel teploty? U jiných aut mi ventilátor pouštěl časteji. Chladící kapalina je doplněna. Děkuji. Vláďa
tomko
Věčnej rejpal

Re: Teplota motoru

Příspěvek od tomko »

pokial ti v takomto teple zapina ventilator taj to ok, funguje aj termostat. ak by sa teplota zvysovala tak neboj, kontrolka by sa ti objvila. inak mozes napojit obd a system do mobilu a mozes kukat teplotu
Obrázek
v.lesuk
Člen Týmu

Příspěvek od v.lesuk »

tomko píše:pokial ti v takomto teple zapina ventilator taj to ok, funguje aj termostat. ak by sa teplota zvysovala tak neboj, kontrolka by sa ti objvila. inak mozes napojit obd a system do mobilu a mozes kukat teplotu
A neni možný že se kontrolka nerosvítí? A motor se tímto přehřeje? Kontrolka=nějaký tepl. čidlo? Ventilátor pouští, ale podlě mě pozdě a na krátkou dobu. Za týden jedem do Chorvatska nerad bych to řešil tam.
v.lesuk
Člen Týmu

Příspěvek od v.lesuk »

v.lesuk píše:
tomko píše:pokial ti v takomto teple zapina ventilator taj to ok, funguje aj termostat. ak by sa teplota zvysovala tak neboj, kontrolka by sa ti objvila. inak mozes napojit obd a system do mobilu a mozes kukat teplotu
A neni možný že se kontrolka nerosvítí? A motor se tímto přehřeje? Kontrolka=nějaký tepl. čidlo? Ventilátor pouští, ale podlě mě pozdě a na krátkou dobu. Za týden jedem do Chorvatska nerad bych to řešil tam.
Nemohl by to být třeba snímač teploty chladící kap. ?

A ještě by mě zajímalo na co je Snímač teploty vzduchu.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

nerozsvieila by sa ti kontrolka iba v pripde ze by bola ziarovka tejto chyby vypalena.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Verso“