Teplota motoru
Teplota motoru
Chtěl by zeptat jak lze poznat že motor je dobře chlazený když nemá Toyota Corolla Verso ukazovatel teploty? U jiných aut mi ventilátor pouštěl časteji. Chladící kapalina je doplněna. Děkuji. Vláďa
Re: Teplota motoru
pokial ti v takomto teple zapina ventilator taj to ok, funguje aj termostat. ak by sa teplota zvysovala tak neboj, kontrolka by sa ti objvila. inak mozes napojit obd a system do mobilu a mozes kukat teplotu
A neni možný že se kontrolka nerosvítí? A motor se tímto přehřeje? Kontrolka=nějaký tepl. čidlo? Ventilátor pouští, ale podlě mě pozdě a na krátkou dobu. Za týden jedem do Chorvatska nerad bych to řešil tam.tomko píše:pokial ti v takomto teple zapina ventilator taj to ok, funguje aj termostat. ak by sa teplota zvysovala tak neboj, kontrolka by sa ti objvila. inak mozes napojit obd a system do mobilu a mozes kukat teplotu
Nemohl by to být třeba snímač teploty chladící kap. ?v.lesuk píše:A neni možný že se kontrolka nerosvítí? A motor se tímto přehřeje? Kontrolka=nějaký tepl. čidlo? Ventilátor pouští, ale podlě mě pozdě a na krátkou dobu. Za týden jedem do Chorvatska nerad bych to řešil tam.tomko píše:pokial ti v takomto teple zapina ventilator taj to ok, funguje aj termostat. ak by sa teplota zvysovala tak neboj, kontrolka by sa ti objvila. inak mozes napojit obd a system do mobilu a mozes kukat teplotu
A ještě by mě zajímalo na co je Snímač teploty vzduchu.
nerozsvieila by sa ti kontrolka iba v pripde ze by bola ziarovka tejto chyby vypalena.