Zdravím Vás,
vlastním Toyota Rav4 benzín rok vyr. 2001. Chtěl jsem se zeptat, zda je ve voze jen jedna pojistková skříň, která je umístěna v motoru ? Zdá se mě že jej jich nějak málo. Přestal mě fungovat tempomat a zadní okruh reproduktorů,šel jsem první po pojistkách ale nic. Manuál nemám tak tápám.
Díky za radu.
Pojistky
Re: Pojistky
V kabine, niekde pod volantom
Civic FD7 2006 TR R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
ex.Carina AT191L 1996 UK
No,to jsem fakt hledal nenasel, snad to bude nejde zakrytovane,ale bez manualu na ti asi neprijdu,ale i tak diky za zpravu...
Ahoj, na ľavej strane pod volantom za sklopným kastlíkom. Musíš ho opatrne vypáčiť a za ním najdeš kopu poistiek, na kastlíku z druhej strany nájdeš aj popisku.
dusta
Ahoj,
tak pojistky jsem našel vlevo pod volantem za výklopnou přihrádkou. Proměřil jsem všechny včetně relátek. Bohužel všechny jsou v pořádku nikde nic. Rozhodil jsem kryt pod volantem a nechal proměřit i přepínač na tempomat,opět vše o.k.
teď už opravdu nevím kde je zrada,tempomat pořád nefunguje a dovolená se blíží. Už netuším kde může být zrada. Snad jen údajně nějaký snímač,ale kde ho hledat ? Něměl by jsi nějakou radu ? Díky za odpověď.
tak pojistky jsem našel vlevo pod volantem za výklopnou přihrádkou. Proměřil jsem všechny včetně relátek. Bohužel všechny jsou v pořádku nikde nic. Rozhodil jsem kryt pod volantem a nechal proměřit i přepínač na tempomat,opět vše o.k.
teď už opravdu nevím kde je zrada,tempomat pořád nefunguje a dovolená se blíží. Už netuším kde může být zrada. Snad jen údajně nějaký snímač,ale kde ho hledat ? Něměl by jsi nějakou radu ? Díky za odpověď.
Autoelektrikar?
Civic FD7 2006 TR R18A2
ex.Carina AT191L 1996 UK
ex.Carina AT191L 1996 UK
Ahoj nie som autoelektrikár, len taký svojpomocný, aký typ máš ravky? Ja mám tiež 2001 100kw benzín a chcel by som domontovať tempomat. Máš ho originál? Ja som mal kedysi ave verso s tempomatom, ale to bol nejaký špeciálny domontovaný, mal takú skrinku, a myslím že tam boli aj nejaké poistky. Na kryte poistiek by si mal mať označené ktorá je tempomatová (ak je origo od výroby) a ak nie je tak musíš hľadať niekde inde, ale zavolaj do Toyoty nech ti podľa vin- ka povedia kde by sa mala poistka nachádzať. Pozeral si aj poistky v motorovom priestore?
dusta