Otazocka k radiu a parkovacim senzorom

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
lukas8738
Řidič

Otazocka k radiu a parkovacim senzorom

Příspěvek od lukas8738 »

Poporiadku
1. Radio - menil niekto z vas radio vo svojej avine za neoriginalne? Ja mam oem, este aj na kazety a trochen ma to stve, lebo moznost mat usb a mp3 je pri tejto teme priorita. A teda skusal som nejaky adapter namiesto cd menica, no po prvom nastartovani motora dal vypoved. Podobne fm transmitter. Proste tieto lacne cinaciky odchadzaju, preto chcem menit cele radio a tu je len otazocka a prosba na tych, ktori by ste chceli prispiet drobnym komentarom a fotografiou ako to u vas v aute vyzera/spokojnost

2. Parkovacky - daval som ich na octavku (samozrejme nie oem) navrtal do naraznika diery a kablovacky presunul cez dieru v karoserii, ktora bola zablendovana takou gumou. Ale v mojej avine kombi som ziadnu taku dieru nenasiel, teda mam si to vyvrtat? Ci sa to da potiahnut niekde okolo svetla? Teda rozumejte, kablez senzorov spoza naraznika do vnutra kufra. Alebo to uz niekto z vas robil?

Za kazdu odpoved vopred vdaka ;)
ave t25, 2,2d4d-110kw '06
vandal
Manager Týmu

Re: Otazocka k radiu a parkovacim senzorom

Příspěvek od vandal »

lukas8738 píše:A teda skusal som nejaky adapter namiesto cd menica, no po prvom nastartovani motora dal vypoved. Podobne fm transmitter. Proste tieto lacne cinaciky odchadzaju, preto chcem menit cele radio a tu je len otazocka a prosba na tych, ktori by ste chceli prispiet drobnym komentarom a fotografiou ako to u vas v aute vyzera/spokojnost
ja mám čínsku krabičku značky Yatour už vyše roka, využívanú denno denne a absolútne bez chyby ;)

http://www.ebay.co.uk/itm/Yatour-Digita ... 3cf6faa685
AVE 2l 1AZ-FSE AuTomat
Obrázek
lukas8738
Řidič

Příspěvek od lukas8738 »

Pozeral som aj na neho. Ale za tu cenu mam nove alpine autoradio aj s bluetooth, usb, mp3 a externym mikrofonom v 1din verzii ;P
Ja som mal tento - http://m.ebay.com/itm/141608619977?nav=SEARCH
vandal
Manager Týmu

Příspěvek od vandal »

to možno máš(aj keď pochybujem, že sa zmestíš do 40-50€), ale ja by som 1DIN nedal ani keby zadarmo rozdávali, origo mi tam pasuje najviac, preto som dal radšej Yatour a mam vystarané :D
AVE 2l 1AZ-FSE AuTomat
Obrázek
lukas8738
Řidič

Příspěvek od lukas8738 »

Shak hej, akurat to reklamujem (ten adapter) fakt, spicovo by mi vyhovoval, ale nwm cim to je. Proste slapalo to pekne, kym som nenastartoval. Radio mi prebliklo, vymazaloi vsetky nastavenia a po vypnuti motora a vytiahnutia klucov zo zapalovania nadalej hralo a ostal zapnuty palubny pc. Samozrejme s tym, ze adapter uz viac nesiel ;P
cvanci
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cvanci »

Ahoj, ja som nedávno predal moju Toyotu Avensis T22 a zostala mi po nej doma táto krabička, ktorú som si nevedel vynachváliť:

http://www.stualarm.cz/produkt/55xcty00 ... aux-vstup/

Interiér zostal neporušený a všetko fungovalo. Má to síce svoje obmedzenia ale mne to slúžilo dva roky úplne bez problému.
Ak by si mal záujem tak ponúkni rozumnú cenu a nejako sa dohodneme :D
*Toyota Auris TS 2014, 1.6 Valvematic
lukas8738
Řidič

Příspěvek od lukas8738 »

Vdaka :) ale mas konektor 5+7 a t25 ma 6+6, teda to nezapojim do mojej aviny :)
lukas8738
Řidič

Příspěvek od lukas8738 »

bol som po nocnej, doobedu som sa vyspal… tak teda, co s nacatym dnom, napadlo mi dnes, ked slnko bolo najvysie. :lol:
No uz asi mesiac sa mi valaju v garazi parkovacie senzory, reku ich namontujem, tak som si povedal.
Brazdil som kufor, kym som nasiel nejaku dieru cez ktore potiahnem kable ked tu zrazu, "ja jenom zejram" - odkryl som tapacirek a tam kable, dajaka jednotka, lepsie pozeram, shak to riadiaca jednotka parkovaciek, komplet napojena, len bez senzorov, ktore sa navrtavaju do naraznika.

ja teda neviem, (ad1) bud tam povodne boli parkovacky a zadny naraznik je meneny a predchazdajucemu majitelovi to bez nich nevadilo alebo (ad2) to je cela predpriprava na parkovacky, staci kupit senzory, navrtat a ides (reku shak tempomat tak funguje - stacilo mi packu kupit).
:arrow: ???

8) nech je ako chce, namontoval som si nove, lebo je k nim aj displejcek, lepsia orientacia zvukova aj do stran jak len bzuciak v kufry :)
P.S. a ktori by sa bali displaya, aby im nespatil kdesi v interieri - ja som ho nalepil zhora na spatne zrkadlo v interieri :wink:

…end of story, bros
Přílohy
IMG_20150612_175009.jpg
(153.74 KiB) Staženo 1255 x
Odpovědět

Zpět na „Avensis“