Petruv Prius IIgen 2008
Petruv Prius IIgen 2008
Přidávám se do klubu. Dlouho jsem hledal auto, nakonec jsem něco načetl o Priusu a už jsem jen čekal na zajímavý kus. Nakonec jsem pořídil z bazaru z Prahy, foto níže. Zatím jedině pozitivní dojmy. Samozřejmě spotřeba také potěší, cesta domů z Prahy do Karviné byla za 4.2, takže pro začátek pro mne super. Těším se na další pokec zde na fóru.
Prius II 2008
-
- Řidič
Re: Petruv Prius IIgen 2008
pekný kúsok,vytaj v klube. 

teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
Ahoj, pěkná barva

Prius - ta obrazovka je droga 
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...

Ahoj,vítám Tě taky mezi Priusáky a přeji spousty pohodových kilometrů z jiné dimenze.-)
A autíčko je opravdu krásný,gratuluju....
A autíčko je opravdu krásný,gratuluju....
[url=http://imgur.com/thaA759]
Ahoj, podobný Prius jsem nedávno potkal v pražských Bohnicích, tak jsem vedle něj musel hned zaparkovat
Nebyl to ten tvůj?

Ahoj, podobný Prius jsem nedávno potkal v pražských Bohnicích, tak jsem vedle něj musel hned zaparkovat

Podobný je, ale nebyl:)
Teď ještě řeším, že přední sedačka je nějaké malá. Mám cca 183cm (tzn nic extra) , sedím docela narovnaně a ač mám hlavový opěrák vysunutý na max, stále je nízko, resp se opírám o jeho vrchní část, což není při nehodě úplně bezpečné.
Setkal se s tím někdo z vás, či to řešil?
Teď ještě řeším, že přední sedačka je nějaké malá. Mám cca 183cm (tzn nic extra) , sedím docela narovnaně a ač mám hlavový opěrák vysunutý na max, stále je nízko, resp se opírám o jeho vrchní část, což není při nehodě úplně bezpečné.
Setkal se s tím někdo z vás, či to řešil?
Prius II 2008
Proč pořád všichni argumentují nehodou? To vážně jezdite autem abyste havarovali? Jinak ty opěráky jsou vážně trochu nízko. Ale neresim to. Sedačku si nastavim docela dobře a pak je to jen o pocitu.
Back in Czech.
Tak je to japonské auto,vč možná proto jsou tak nízko:-)
Já mám 2 metry tak je pro mě nízká operka normal:-)
Co se týče nehody tak opěrky jsou aktivní alespoň u 3.Takže při nehodě se posunou dopředu a nahoru aby zabránily nárazu zpět.Ale samozřejmě všem přeji ať to nikdy vyzkouším...
Já mám 2 metry tak je pro mě nízká operka normal:-)
Co se týče nehody tak opěrky jsou aktivní alespoň u 3.Takže při nehodě se posunou dopředu a nahoru aby zabránily nárazu zpět.Ale samozřejmě všem přeji ať to nikdy vyzkouším...
Omlouvám se za překlepy to ta T9:-)Samozřejmě mělo být ze přeji všem aby jsme to nikdy nevyzkoušeli...
aczasa: proč argumentuji nehodou? Představ si, že stojíš na křižovatce ve městě, čekáš a najednou to do tebe v rychlosti zezadu našije jiné auto. Škoda ve výši 65 % ceny auta. Ano, stalo se mi dva roky zpátky. Případně žena jede mimo obec, skočí ji tam srnka a auto už v příkopě kosí stromky, totálka. Osobně jezdím dle pravidel, v rámci povolené rychlosti a i tak přes krátkou dobu co jezdím několik zkušeností, kdy nezáleželo na mne. Proto je bezpečnost u nehody jeden z hlavních faktorů podle kterého jsem si auto (Priuse) vybral. Prostě počítám s tím, že do mě může nějaký hovád ožralý vjet z protisměru, z boku atd.
Prius II 2008
Ano, opravdu jsou lidé, kteří nešťastnou událost přitahují. A myslí přitom na to, jak moc katastrofální následky budou....
Taky už jsem asi slyšel o tom, že dopravní nehody existují a stávají se, ale že bych na ně myslel nebo si jimi něco zdůvodňoval? Ne. Jsem nezničitelný optimista a v těchto věcech.
Taky už jsem asi slyšel o tom, že dopravní nehody existují a stávají se, ale že bych na ně myslel nebo si jimi něco zdůvodňoval? Ne. Jsem nezničitelný optimista a v těchto věcech.
Back in Czech.
Tak jsme spadli do filozofických témat. Skoro bych řekl až nesmyslných a začínám se obávat, že ještě chvíli debatovat, tak spadneme do astrologie a podobných bábolů. Jsem pragmatik. Jestliže něco může být lepší, zjistím, jak na to bez ohledu na to, čemu věřím. Mluvím pořád o te hlavové opěrce.
Prius II 2008
aczasa> keby tito nesedeli v starom favorite, jeden by to zrejme prezil a druhy by neprisiel o nohu...
http://trencin.sme.sk/c/7848904/nehoda- ... -obet.html
http://trencin.sme.sk/c/7848904/nehoda- ... -obet.html
První tankování je za mnou. Palubák ukazoval spotřebu 4.5l, na benzince dopočtem do plné vyšlo 4.47, takže koukám, že je to docela přesné. Auto už mám přezuto na letní pláště (při koupi bylo na zimních), zítra mne čeká ještě serviska při 180tis (tzn všechny filtry, svíčky), udělá se i geometrie a uvidíme, jak to se spotřebou pohne. Při jízdním stylu to moc neřeším, jezdím si svoji pohodovou běžnou jízdu a tak se těmto číslům nestíhám divit:) Dnes z práce na 20km to ukázalo dokonce průměr 3.8 

Prius II 2008
Jj, mě to taky překvapilo, že počítač "nekecá" do plusu (lepší spotřeba), spíš opačně. 

Prius - ta obrazovka je droga