t20 pomoc

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
t20
Člen Týmu

t20 pomoc

Příspěvek od t20 »

čau , mám celicu t20 1.8 16v a potřeboval bych na jakej moment se dotahujou vačky ( ty obloučky co držejí vačky ) já sem si stahnul příručku ale sem lajk a nemužu to tam najít tak jestly se najde náká dobrá duše a pomuže a ještě jedna otázka začlo me divne cvakat neco na hlavě a nejspíš to sou válečky nevíte kde by se dali sehnat krom Toyoty děkuju
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: t20 pomoc

Příspěvek od Idaho »

t20 píše:čau , mám celicu t20 1.8 16v a potřeboval bych na jakej moment se dotahujou vačky ( ty obloučky co držejí vačky ) já sem si stahnul příručku ale sem lajk a nemužu to tam najít tak jestly se najde náká dobrá duše a pomuže a ještě jedna otázka začlo me divne cvakat neco na hlavě a nejspíš to sou válečky nevíte kde by se dali sehnat krom Toyoty děkuju

Co jsou "válečky v hlavě" ??
to auto nemá hydra, vzhledem k tomu že se ptáš na moment na klemy vaček předpokládám že jsi mel dole vačku a nedodržel jsi postup montáže ( viz přednapnutí ozubených kol atd.. ) - to bude to cvakání.
Z patra ti moment neřeknu ale když mi zítra mezi 9 a 14 cinkneš najdu ti ho v manuálu .
t20
Člen Týmu

Příspěvek od t20 »

super zítra zavolám auto cvakalo pravě už před tím bylo me řečeno že to mužou být ty valečky co sou pod vačkama tak schnáněl a po koupil celou hlavu za 2500.- doma sem zjistil že to je z corolly prodávající tvrdil že to je z celicy pak už se mu moc nechtělo vracet peníze tak sem použil aspon ty valečky ale po natočení to je ještě horší první cvakání se zmírnilo a nastalo další tak už sem stoho takovej špatnej :(
Idaho
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

t20 píše:super zítra zavolám auto cvakalo pravě už před tím bylo me řečeno že to mužou být ty valečky co sou pod vačkama tak schnáněl a po koupil celou hlavu za 2500.- doma sem zjistil že to je z corolly prodávající tvrdil že to je z celicy pak už se mu moc nechtělo vracet peníze tak sem použil aspon ty valečky ale po natočení to je ještě horší první cvakání se zmírnilo a nastalo další tak už sem stoho takovej špatnej :(
Ty "válečky" vymezují ventilovou vuli a nejde je "jen tak vymenit" musíš pomeřit vule a podle toho dát správné. Radeji to nech udelat nekoho kdo o tom aute něco ví než ho zkurvíš uplne..
Odpovědět

Zpět na „Celica“