Toyota Celica TA 28
Toyota Celica TA 28
Ahoj nemá tu někdo kontakt na Dokyho. Zajímá mě jak dopadla repase TA 28?
Re: Toyota Celica TA 28
Ahoj kluci
Obě Toyoty Celicy TA22 a TA28 mám v skladu a ještě jednu kompletní TA bez kastle jsem nechal být jak byly.Zrenovoval ,,oprava" dal jsem si zrenovovat Datsun 240 Z z roku 1970 a na něm jezdím na veteránske akce a nějakou tu orientační soutěž považuju to za rozumnější stran výkonu, charakteru svezení a stran auta jako takového ,,víc se mi líbí" .A už mně to nějak nebavilo s Toyotama /znechutili mně/ a půjdou do světa. Datsun se dělal 2 roky a díly byly rozumně dostupné/ tím nemyslím jejich cenu
/ no a nemám rád auta bez klimy /jsem pohodlný / a v Ztku byla již v roce 1970 klima
. Celicu ,,příšeru-příšernou" jsem taky dokončil po cca 6???/ ani už nevím / letech a jezdím s ní když je hezky - mám strach a respekt .No a teď již spíše jsem fanda do předvojnových aut ale to je již jiná kapitola.
Ahoj J./Doky/
Obě Toyoty Celicy TA22 a TA28 mám v skladu a ještě jednu kompletní TA bez kastle jsem nechal být jak byly.Zrenovoval ,,oprava" dal jsem si zrenovovat Datsun 240 Z z roku 1970 a na něm jezdím na veteránske akce a nějakou tu orientační soutěž považuju to za rozumnější stran výkonu, charakteru svezení a stran auta jako takového ,,víc se mi líbí" .A už mně to nějak nebavilo s Toyotama /znechutili mně/ a půjdou do světa. Datsun se dělal 2 roky a díly byly rozumně dostupné/ tím nemyslím jejich cenu

Ahoj J./Doky/
Nějaké ty auta doma jsou.
Ahoj jen jsem chtěl info a rady ohledně renovace .Jsem se pustil do renovace ta 28 a schanim různé užitečné informace. Náhradní díly kromě plechariny není problém,ale plecharina je ve špatným stavu.Tak když by jsi něco měl tak dej vědět. Dík Pepik
Třeba jinou kastli? 

Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Moje TA28 Myfune je taky pro klempíře
žel motory 2T-B které jsou v těch autech jsou takové milé prdítka mají hezký zvuk ale tím to v podstatě končí .Jinak auta jsou to velice milé malé a minule jsem se na TA23 zrenované komplet svezl. A byl jsme rád že mám Datsuna 

Nějaké ty auta doma jsou.