Měl již někdo problém s touto vloženou tyčí s klouby mezi volantem a převodkou řízení?(Auris 2010) U mě byla provedena výměna pro křupání při zatočení ještě v záruce po ujetí 10 tis. km.Dnes jsem již po záruce,najeto 11tis.km od výměny a závada se vrátila.Dnes to již nekřupe,ale stále se zvětšuje vůle volantu a při přejezdu stačí malá nerovnost a z přístrojovky se ozvou rány,které jsou cítit ve volantu.Jel jsem s tím na kontrolu do Toyoty a tam jednoznačně doporučili výměnu tohoto dílu pro velkou vůli horního kloubu.Ptal jsem se ,zda to je normální po 10 tis.km.zničit kloub,který
u všech značek aut přežije tisíce km.Odpověd byla,že to je divné,ale jediné,co mohou pro mě udělat je 20% sleva ze 7000 Kč,které mě nový hřídel bude stát.
Měl již někdo podobný problém a jak jste ho vyřešili?Nechce se mi věřit,že takový zmetek dokáže Toyota , známá svou kvalitou,pustit přes výstupní kontrolu.
Vůle v kloubku řídící tyče.
Re: Vůle v kloubku řídící tyče.
Nevím jak je to teď, ale kdysi platilo že na vyměněný díl platila nová záruka. Pokud to tedy nebylo měněno před více než 2 lety tak bych to zkusil uhádat na záruku.