Verso 2013 - Schranka v kufru

vše ohledně modelové řady Verso
Odpovědět
mirdus0001
Člen Týmu

Verso 2013 - Schranka v kufru

Příspěvek od mirdus0001 »

...resp. ta nesmyslna krabice hned za zad. sedadly u petimistne verze. Lze to vymontovat a jezdit bez toho???
Byla by to prvni vec, kterou bych udelal, aby se dal kufr rozumne vyuzivat.

(S detskejma sedackama stejne sklapet nebudu, a tak mi vyrovnani kufru podlahy za to vyplejtvany misto nestoji )

Abyste rozumeli, byl jsem dneska na autosalonu, ze bych zahodil oktavku a sel do Versa, jenze s mistem v kufru se tam uplne zbytecne plytva.
Do ted mi to hlava nebere, proc to je reseny takhle blbe. :shock:

Jinak auto sikovny a vsema deseti.

Tak nekdo prosim poradte, diky.

Mirek
xvasek
Navigátor

Re: Verso 2013 - Schranka v kufru

Příspěvek od xvasek »

Mně ten kufr právěže přijde úplně perfektní jak je teď. Mám teda sedmimístnou verzi, ale pod dnem kufru mám deku nějaké polštářky, tažné, clony na okna a obejmnější věci, které právěže v předchozím Superbu nebo Mazdě 5 nebyly kam dát, tak jsem je vozil v bedýnce a v každé zatáčce se mi tam přesypávaly. Taky je super, že roletka v kufru je pod podlahou, mám ji tam 95% času a opět v předchozích vozech nebylo kam s ní.

Je fakt, že bez těch sedaček vzadu je to místo už trochu overkill, ale dovolím si tvrdit, že bych to využil taky. Starý péřový spacák, náhradní gumáky pro děcka a nějaké kalhoty a mikiny na převlečení (už to pak nemusím tahat vždycky s sebou), 5L kanystřík kapaliny do ostřikovačů, ... Nemám problém. :-)
Odpovědět

Zpět na „Verso“