pridavek do paliva + V-power shell benzín = uvarená celda :(

vše ohledně modelové řady Celica
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

pridavek do paliva + V-power shell benzín = uvarená celda :(

Příspěvek od folik »

Hm, tak jsem pekne nasranej. Nalil jsem do paliva, jak mi poradil jeden týpek pridavek do paliva(lepsi chod motoru,vykon,snizeni naroku oktanu atd...takovy to ma vlastnosti),ale asi jsem udelal chybu kdyz jsem na to natankoval 20l v-poweru na shellce... jak mi bylo razeno poradne to projet at si motor chrochtá... jo jelo to nadherne, mozna se to i zblaznilo nato ze je to 1.6 16V GT (4g) tak to jelo jak F50... ale kdyz auto stalo tak otacky behali na horu a dolu, jako kdybych lehce slapal na plyn a zase znej daval pryc nozku... divny rikal jsem si.... jel jsem to parknout a nez jsem parknul zjistil jsem ze varim, vyskocil jsem a ryhle zacal dolejvat destilku. Aby toho nebylo malo tak mi totalne odesla spojka a nemoh jsem ani radit.

- myslite ze to vaření bylo tim shitem+ v powrem?...
mejte se, ja sem pekne nasranej, du se vozrat. dik
drgi
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od drgi »

co to bolo za pridavok?

skor si to uvaril jazdnym stylom, ako palivom.
'Zero' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AF hatchback bez plutvicky, 162 000km.
'Hrča' : Toyota Corolla AE92 1.6 4AGE GTi liftback s plutvickou, 400 000km.
http://www.toyotateam.sk
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

todlento: http://www.cztuning.cz/index.php?action ... zboid=3467

a jizdou to nebude, kolikrat jsem to kouril a v poho
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

jestli ti běhali otáčky tak se s tím nemohla smířit lambdasonda, a uvařené to bylo proto, že jsi tomu šlapal a pak prudce zvolnil.
RAV4 D-CAT
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

nechapu proc se stim ta sonda nemuze smirit, debilni katalyzator... uriznu... ale to jako slapal a pak prudce zvolnil to nechapu jak to myslis :( slapal jsem na to porad, pak jel pomalicku, pac mi dotoho jeste vodesla spojka. Není to treba termostatem? ale vodu to salo porad ... :(
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Může to s tim mít spojitost, ale dost možná je to jen blbá náhoda že už si měl před tim někde třeba ucpaný chlazení a dim že si tomu dal kotel se to ještě zhoršilo. Jentak mě napadá že pokud si natankoval 6elví power s 99 nebo 100loktanama tak ten benzín má větší výhřevnost, navíc ten céres co si tam nalil měl nároky na výhřevnost(oktany) zase snížit, takže si tomu dal vlastně ještě větší dávku z toho může plynout to přehřátí.
BTW neodpustim si rejpnutí: Když už s autem jedu pilu, tak sleduju kontrolky na palubce. :)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

kontrolky ale nic neukazovaly... ne dal jsem tam normal v-power 95 , nejsem idiot kdyz je ten motor na 96. Chlazeni bylo doposud gut, kdyz jsem to kouril, zadny zmeny... ale po tomdle palivu se ta celda doslova zblaznila...achjo :(
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

ono v tom benzine su len cistiace prisady,,, nemyslim,, ze by to zmiesanim s nejakou gebuzinou malo blbnut,,, tot moja skusenost,,, mame na traktore motor z WV Pola 1,1l,,, a do benzinu 91 som nalial pripravok na dozrievanie bananov,,, ten vykon sa neda porovnat,,, ale motoru to akosi nevadi,,,
greddy
Věčnej rejpal

Příspěvek od greddy »

pro priste - nelejt tam zadny aditiva beztak jsou to totalni smejdy ;)
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

jo

Příspěvek od micron »

souhlas s Greddym> tyhle chemky aditiva jsou sračky... kdysi dávno sem se ptal u známýho v servisu a ten mi řek ať se na to vyseru... myslim že se ti motor fakt zblbnul díky těm adit chemikáliím. prostě jako by se "přefetoval" nikdy žádnou takovou "drogu" neměl a najednou si šlehnul až příliš. :roll:

aditiva maj smysl myslim jen u dieselových/turbodieselů motorů- pomůže to při startování v mrazu.

+ zkontroloval bych kvalitu vody v chladiči ( někdy v listopadu sem náhodou tohle nechal checknout a to co plavalo v tý kapalině byl fakt humáč... takže vylejt a vypláchnout a dolejt).
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

No každá věc má své limity a hranice,...takže pokud jsi ji pořádně oroštoval, tak se nediv,...rozhodně jsi ji přitnul víc než kdykoli jindy,...že jo no a shoda náhod udělala z tvojeho auta "vrak" :lol:
Každopádně ty sračky do benzínu jsou dost agresivní, ale aby uvařili motor je blbost k tomu dopomohla tvoje pravá i levá noha a odkouřená spojka je další příznak tvoje "řidičského umění",...no hold už to má za sebou,... :twisted: . :lol:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
greddy
Věčnej rejpal

Re: jo

Příspěvek od greddy »

micron píše:souhlas s Greddym> tyhle chemky aditiva jsou sračky... kdysi dávno sem se ptal u známýho v servisu a ten mi řek ať se na to vyseru... myslim že se ti motor fakt zblbnul díky těm adit chemikáliím. prostě jako by se "přefetoval" nikdy žádnou takovou "drogu" neměl a najednou si šlehnul až příliš. :roll:

aditiva maj smysl myslim jen u dieselových/turbodieselů motorů- pomůže to při startování v mrazu.

+ zkontroloval bych kvalitu vody v chladiči ( někdy v listopadu sem náhodou tohle nechal checknout a to co plavalo v tý kapalině byl fakt humáč... takže vylejt a vypláchnout a dolejt).

kdyz sem otevrel vicko chladice kdyz semc htel menit malem sem se poblil :D takovy blato.sem to vyplachoval asi 3x a stejne to tam trosku je...humus
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

ok, je to mozna tím ze motor nemel celej zivot aditivum a ted najednou plnout lahvicku s v-powerem, ale nadruhou stranu to aditivum nebylo na vykon, jen osetreni, a proc by mi to ten kokos rikal ze je to dobry.. mno to je fuk... :( cekam na peníze, abyh to mohl odtahnout do servisu a udelat spojku, pak dotoho prilejt asi 10l normal benzinu a pomalu tu sracku dojezdit( to aditivum)... :( todle sem fakt necekal ze se mi vysere vsechno v jedný sekunde.
folik
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od folik »

... ale ted me napada... kdyz to varilo, tak se to varilo v nadobce, a hadicka porad sála a sála vodu (uz nemela co) to co jsem dolil hned zase vysála, neni treba neco hlavou? bo je to nekde rozkundeny... jestli to neni tesnení mezi blokem motoru a hlavou

http://img303.imageshack.us/my.php?imag ... i05bf8.jpg
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Muj bratr ma podobny problem, kdyz ujede nejakejch 20-30 km tak se mu zacne voda varit a vetsina vylita ven, jen je to u 2,0. Uz to rozebirame abysme zjistily cim to je. Jinak ta spojka se nam taky stalo v Camry ze v praze po pojizdeni na chvilku prestala uplne brat na chvily- docela neprijemny, ale ted je to v klidu zatim, treba za to muze teplota.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Odpovědět

Zpět na „Celica“