Vážení kolegové,
mám takovej menší problém. Poslední dobou mně špatně ostřikoval zadní stěrač a teď už nestříká vůbec. Na ten zadní ostřik je společný "čerpadlo" ? Nebo jestli je zasviněná tryska ?
Stalo se někomu něco podobnýho ?
Díky za Vaše nápady a odpovědi.
Roman
Avensis 1,8 benzín - Mega Problém - střik :-)
-
- Věčnej rejpal
Avensis 1,8 benzín - Mega Problém - střik :-)
Toyota Avensis 1,8 VVti kombi, 95 kW, r.v. 2006
Re: Avensis 1,8 benzín - Mega Problém - střik :-)
Možná taková debilní poznámka, máš vodu v nádržce na ostřikovače?
ale abych jen nekecal, zkus to špendlíkem protáhnout, ono jak je ted v zimě bordel na silnicích tak se to mohla zacpat.. případně nemrzku tam asi máš
)
ale abych jen nekecal, zkus to špendlíkem protáhnout, ono jak je ted v zimě bordel na silnicích tak se to mohla zacpat.. případně nemrzku tam asi máš

Honda Integra Type-R 1,8, 1998
Toyota Avensis Linea Terra 1,6, AT220- 1998
Yamaha R1, RN04 - 2000
Toyota Avensis Linea Terra 1,6, AT220- 1998
Yamaha R1, RN04 - 2000
Mně se to jednou u Corolly rozpojilo u dveří spolujezdce, páč ta tryska zamrzla. Pak mi to všechno teklo pod koberec 

-
- Věčnej rejpal
Borci, nemrznoucí kapalinu tam mám... Doufám, že bude asi v trysce bordel. Nový čerpadlo se mně nechce kupovat 

Jašku, Jašku. Dobře ti tak. Nemáš si kupovat auto v benzínu. Kdybys měl naftu, tak by se ti to nestalo .... 

Toyota Avensis T27 combi, 2.2 D-4D 150, Premium
-
- Věčnej rejpal
Prodám to do světa...První problém a zrovna taková megaoprava
Já se z toho snad zblázním....

-
- Navigátor
Mne sa cez vianoce stalo to iste, prestal ist zadny ostrek a diagnoza...z nicoho nic odisiel motorcek ostrekovaca, takze som ho vymenil za OEM nahradu za 7eur a uz to ide
.
Mam kombi Ave 2.0 D4D 85kw rok 2004 a na ostrek mam dva motorceky, jeden pre predok, druhy na zadne sklo, ale pozor su aj verzie, kde je len jeden motor na obe strany, takze to treba pozriet.
Pristup k motorcekom je dobry, staci vytocit kolesa do lava a na pravej strane pod prednym naraznikom je nadrzka s motorcekmi. Staci odcvakat/odsrobovat podblatnik a odskerit naraznik, miesta tam je akurat na vymenu motorceka
Motorcek mam odtialto....je to sice na Yarisku ale po ocvakani konektora kablov do pozadovaneho tvaru pasuje a funguje dokonale, pretrel som to este neutralnym silikonom, aby nesie bordel do zasuvky a hotovo.
http://www.autodielyshop.sk/autodielysh ... -stieracov
Combo verzia na obe strany je tu:
http://www.autodielyshop.sk/autodielysh ... eracov-P-Z
N ebayi su motorceky z UK za 15-20e, kde netreba nic ocvakavat a konektory pasuju ako rit na serbel, ale ja som to potreboval surne, takze som to riesil cez SK eshop s dodanim o 2dni.

Mam kombi Ave 2.0 D4D 85kw rok 2004 a na ostrek mam dva motorceky, jeden pre predok, druhy na zadne sklo, ale pozor su aj verzie, kde je len jeden motor na obe strany, takze to treba pozriet.
Pristup k motorcekom je dobry, staci vytocit kolesa do lava a na pravej strane pod prednym naraznikom je nadrzka s motorcekmi. Staci odcvakat/odsrobovat podblatnik a odskerit naraznik, miesta tam je akurat na vymenu motorceka

Motorcek mam odtialto....je to sice na Yarisku ale po ocvakani konektora kablov do pozadovaneho tvaru pasuje a funguje dokonale, pretrel som to este neutralnym silikonom, aby nesie bordel do zasuvky a hotovo.
http://www.autodielyshop.sk/autodielysh ... -stieracov
Combo verzia na obe strany je tu:
http://www.autodielyshop.sk/autodielysh ... eracov-P-Z
N ebayi su motorceky z UK za 15-20e, kde netreba nic ocvakavat a konektory pasuju ako rit na serbel, ale ja som to potreboval surne, takze som to riesil cez SK eshop s dodanim o 2dni.
-
- Věčnej rejpal
Mockrát díky bloodymirko....Vypadá to na ten motorek...Přední ostřik funguje....