Mirror link

nová modelová řada - nástupce Corolly
1pepik
Člen Týmu

Mirror link

Příspěvek od 1pepik »

Před měsícem jsem si zakoupil nový Auris 1.6,jeden z důvodu koupě bylo výbava Mirror linkem,ušetřím za navigaci.Po zjištění,že Auris komunikuje pouze s některými telefony,jsem musel zakoupit Samsung Galaxy 3 dnes výběhový model.Po instalaci Drive linku,Navigation za pomoci prodejce se podařilo vše spojit a zobrazit na display tak jak má být.Rozčarování se dostavilo hned po rozjezdu,na obrazovce se zjevilo upozornění že :Funkce není k dispozici během jízdy,funkce bude opět automaticky k dispozici po zastavení vozidla. Jak vtipná navigace? Ovšem během jízdy akustická navigace šla a na telefonu i vizualně.Po další návštěvě u prodejce ,instalace aplikace Nacesty ,výsledek stejný. Až při použití Mapy google se vše zdálo dokonalé. Při pomalé jízdě ok,ale při jízdě mimo město display pohasl a nic víc už se nedělo,a tak znovu od začátku restartovat a spojit a tak to šlo stále dokola :mad: Už mě to přstává bavit a myslím i prodejce,nebere mě telefon. Pepa
marceltokar
Manager Týmu

Re: Mirror link

Příspěvek od marceltokar »

Ten nešťastný mirrorlink je tu riešený vo viacerých vláknach. Totálny nedorobok. Za a. to takmer nikomu nefunguje, za b. ak áno tak s výbehovým mobilom a zastaralým androidom, za c. ako píšeš navi pri jazde neumožní zobraziť, prípadne len v nižších rýchlostiach a za d. musí byť mobil s autom prekáblovaný - cez bluetooth to nedá. Celé zle - je to len na to aby sa výrobca mohol pochváliť že má mirrorlink. Že je taký aký je (naprd) to už pri predaji nespomenie.
Keď tak si mobil upevním do stojana v mriežke klimy, spárujem bluetoothom (vec formátovania a navolenia profilu v androide), a muziku, telefónovanie mám poriešené, sygic vo fone je za pár šupov.
Přílohy
Mobil1.jpg
(146.22 KiB) Staženo 2836 x
mirek01
Člen Týmu

Příspěvek od mirek01 »

jj je to cele zle ale uz ma to vobec netrapi ... aj keby to fungovalo ako ma tak by som to riesil presne takym sposobom ako marceltokar....
btw ... marceltokar ... vies mi prosim ta poslat link na ten drziak (pripadne nazov co je to zac) ak si s nim samozrejme spokojny, lebo ja som objednal toto http://www.alza.sk/celly-olympiaxl-d511263.htm a je to na chu*a ... ten uchyt drziaka sa mi v mriezke rozsypal a pred obchodom som polhodinu vyberal strunku z vetrania. Rozmyslal som este nad touto srandou ... http://www.aliexpress.com/item/High-Qua ... 64890.html
dik
Auris Touring Sports 1.6 Valvematic 97kW 6M/T
Obrázek
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

Souhlas, je tu už jiné vlákno na to. Příště doporučuji nejdřív trochu pohledat.

Jinak držák mám Brodit a krásně drží, nic se nikde nevrtá a k němu se dává už přímo držák na konkrétní telefon / tablet nebo univerzální, pokud se vás v autě střídá třeba víc. Je to trošku dražší, ale provedení OK. Hlavně to funguje a nedrnčí jak ty čínský sračky. Mám to i v Lexusu a tam je to spíš hnusný opticky v tom interiéru, ale funkčně v pořádku.

http://www.sunnysoft.cz/zbozi/122PBR-85 ... is-13.html

K tomuhle je pak potřeba ten samotný držák. Je tam konfigurátor, takže si přesně sestavíte, co potřebujete. Celkově to vyjde asi na 1.200,- s DPH
2014 Toyota Auris Touring Sports CVT
2013 Lexus GS450h F Sport
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
mirek01
Člen Týmu

Příspěvek od mirek01 »

do tohto by som siel keby som navigaciu dennodenne potreboval ... ja hladam nieco univerzalnejsie (na manzelkin a moj mobil) a lahko odkladatelne - snimatelne z palubnej dosky (nech mi drziak nezavadzia ked aktualne nepotrebujem). Preto ma zaujalo to co ma marceltokar
Obrázek
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

Vždyť jsem psal "držák na konkrétní telefon / tablet nebo univerzální, pokud se vás v autě střídá třeba víc" :shock:

Ale pro mě za mě si pořiď třeba gumičku a protahuj ji za výdechem :biggrin:

Obrázek
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
1pepik
Člen Týmu

Příspěvek od 1pepik »

Děkuji za projevenou soustrast,přesto jsem navštívil prodejní servis škoda s tím,že mám zajem o koupi Fabie s mirror linkem, při zkušební jízdě ve škodovce s mojim telefonem vše pracovalo tak jak má. Kde je tedy chyba?
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

U Toyoty. Najdi si to vlákno, kde se o tom píše.
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
maxwell
Manager Týmu

Příspěvek od maxwell »

kup si fobii na hlínách se skvělim mirorlinkem..budeš pašák..auto totiž dělá mirorlink..bez toho ani ránu...
Auris Touring Sport Hybrid, Style
Avensis 2,2 110kw Combi ex
Avensis D4 110kw Liftback ex
Carina E 2.0 93kw Liftback ex
marceltokar
Manager Týmu

Příspěvek od marceltokar »

Breffo spiderpodium sa vola ten drziak, momentalne sa da kupit na
Sunnysoft.sk
David P.
Řidič

Příspěvek od David P. »

Mám to vyřešené jako Marcel. Držák sice jiný ale místo stejně. Můj mobil ma 6.1 palce a sedí to tam dobře. Foto dodam..
Auris Touring Sportc CVT
recenze: http://moje.auto.cz/David-C3/automat-1.html
daihatsu.materia
Člen Týmu

Příspěvek od daihatsu.materia »

maxwell píše:kup si fobii na hlínách se skvělim mirorlinkem..budeš pašák..auto totiž dělá mirorlink..bez toho ani ránu...
Ahoj, nemohl bys nás ušetřit těch svých komentářů? Děkuji. :roll:
mirek01
Člen Týmu

Příspěvek od mirek01 »

Tuna_ZZ píše: Vždyť jsem psal "držák na konkrétní telefon / tablet nebo univerzální, pokud se vás v autě střídá třeba víc"

Ale pro mě za mě si pořiď třeba gumičku a protahuj ji za výdechem
nj ty napises picovin ... ja som tiez pisal ze potrebujem nieco lahko snimatelne z palubnej dosky a tvoja varianta veru taka nieje :shock:
Obrázek
Tuna_ZZ
Navigátor

Příspěvek od Tuna_ZZ »

Na rozdíl od tebe ten držák mám. Můžeš mi říct, jak tvůj mozeček přišel na to, že veru nieje?
2005 Lexus GS300 Luxury
2000 Lexus IS200
1999 Lexus IS200
mirek01
Člen Týmu

Příspěvek od mirek01 »

jeeej tak super idem si ho hned objednat
Obrázek