Ahoj lidi .
Chtel bych do priusu autoalarm .
Netusim zda byl i original , kolik stal , ale ani nemam predstavu eventuelne jaky .
Mate někdo nejakou zkušenost , radu nebo tip ?
Autoalarm Prius II.generace - Nemate nekdo tip/zkusenost ?
-
- Člen Týmu
Re: Autoalarm Prius II.generace - Nemate nekdo tip/zkusenost
Nikdo nic - divíš se? Kdo by to cizil, při jeho "rozšířenosti"? Auto, které garážník moc nespraví. Na díly? To ne. Prius je alarmem sám sobě:-) Navíc je vůbec ten malý akumulátor s to nějaký alarm živit?
Prius II 2007
IMHO alarm je vůbec na skoro nic, pokud nemáš hlášku na tel. či pager.U Priusu bych se asi nebál, určitě bude někde statistika, ale pro klid duše je řešení tajný vypínač za pár korun.
Prius - ta obrazovka je droga
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
-
- Člen Týmu
DavidDDD píše:IMHO alarm je vůbec na skoro nic, pokud nemáš hlášku na tel. či pager.U Priusu bych se asi nebál, určitě bude někde statistika, ale pro klid duše je řešení tajný vypínač za pár korun.
No me jde spis o to,ze parkuju venku na sidlisti a mam ho na dohled.A když by zahoukal tak jsem u auta za minutku Jde i o pitomce co parkuji vedle me a triskaj dverma do sousedu . Nedavno když do me nacouvala pinda tak nebyt u auta tak by odjela pryc.Kdybych tam nebyl tak by auto zacalo houkat a videl bych kdo to byl O kradez se nebojim
Tak to jo, to je jiná, mě pán drbnul dveře a seděl jsem v autě (před školou), jen taktak jsem ho doběhl a tvrdil, že to není možnérosierepraha píše:DavidDDD píše:IMHO alarm je vůbec na skoro nic, pokud nemáš hlášku na tel. či pager.U Priusu bych se asi nebál, určitě bude někde statistika, ale pro klid duše je řešení tajný vypínač za pár korun.
No me jde spis o to,ze parkuju venku na sidlisti a mam ho na dohled.A když by zahoukal tak jsem u auta za minutku Jde i o pitomce co parkuji vedle me a triskaj dverma do sousedu . Nedavno když do me nacouvala pinda tak nebyt u auta tak by odjela pryc.Kdybych tam nebyl tak by auto zacalo houkat a videl bych kdo to byl O kradez se nebojim
Prius - ta obrazovka je droga
-
- Člen Týmu
DavidDDD píše:Tak to jo, to je jiná, mě pán drbnul dveře a seděl jsem v autě (před školou), jen taktak jsem ho doběhl a tvrdil, že to není možnérosierepraha píše:DavidDDD píše:IMHO alarm je vůbec na skoro nic, pokud nemáš hlášku na tel. či pager.U Priusu bych se asi nebál, určitě bude někde statistika, ale pro klid duše je řešení tajný vypínač za pár korun.
Mam auticko pod kamerou , takze jsem velice rychlej a to podotykam , ze ho mam primo pod oknem obyvaku kde i lezim,spim,odpocivam a stále na ocich dokud neusnu a když usnu tak mi jede zaznam nonstop Z mého pohledu legalne I vim kterej pes mi pravidelne ochcava zadni naraznik