přikládám zde i fotky ze všech stran, tak mi snad někdo poradíte nebo pomůžete.
Díky předem

ale jo, ono to funguje jak má, jen bych chtěl místo žárovek tam dát jiný osvícení, ale kdyby to šlo rozdělat tak by se to dalo udělat v pohodě, takhle to asi moc nepůjde, proto se ptámmicron píše:mno možná že to nebylo vyrobený k tomu to rozebíratbejt na tvým místě tak si vezmu tenhle čudl z vrakoviště, u Brna toho je plná annonce a neřešim...
to ti nefunguje dioda že se v tom vrtáš nebo to netopí???
rikas odpor zapajet do kabliku.. coz je jako dobrej napad, ale ani multimetrem se mi nepodarilo najit ktere piny na kontaktu to jsou..Jimmi píše:Je to jednoduchý, LEDka se strčí místo žárovky do objímky (má stejnou velikost), nožičky se omotají kolem aby se dotýkaly kontaktů. A odpor buď zespodu (jde to propojit) nebo zapájet přímo do kablíku. Nemusíš nic rozebírat.....
ale že už sem nenapíšeš že ten kdo to rozdělal byl Radus, ho taky musíš pochválit, jinak bys neměl upravený podsvícení na tom tlačidlu a musím říci že to vypadá suprově.Celerak2.0Gti píše:mno... tak preci jen v patek jsem videl jak to jde rozdelat, takze v sobotu to slo ven a za chvili zpatky a sviti to jak jsem chtelkdyby nekdo potreboval, mam par fotek jak to vypada vevnitr a rozdelane..
no aspoň že teda poděkuješ, ale furt budeš blbě remcat...petiss2.0Gti píše: ale že už sem nenapíšeš že ten kdo to rozdělal byl Radus, ho taky musíš pochválit, jinak bys neměl upravený podsvícení na tom tlačidlu a musím říci že to vypadá suprově.
Btw jinak ti teda děkuji že jsi mi s tím pomohl a už mám předělaný podsvícení a nově mi svítí i ty věci který předtím nesvítily![]()
2 all: Jak udělám nějaký fotky tak je sem hodím
Tak někdo do tebe musí čas od času rejpnout abys nevyšel ze cvikupetiss2.0Gti píše:
no aspoň že teda poděkuješ, ale furt budeš blbě remcat...![]()
petiss2.0Gti píše: Tak někdo do tebe musí čas od času rejpnout abys nevyšel ze cviku![]()