spínač vyhřívání zadního okna a zrcátek

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

spínač vyhřívání zadního okna a zrcátek

Příspěvek od Celerak2.0Gti »

prosim vás, nevíte někdo jak tuto potvoru rozdělat? vzadu na bocích jsou dva zobáčky, ale ani když je zkusím zamáčknout tak to stále nejde vytáhnout (podle mne by měl jít vytáhnout celý ten bílý prostředek z toho černého obalu).

přikládám zde i fotky ze všech stran, tak mi snad někdo poradíte nebo pomůžete.
Díky předem

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

solid zoom

Příspěvek od micron »

mno možná že to nebylo vyrobený k tomu to rozebírat :-) bejt na tvým místě tak si vezmu tenhle čudl z vrakoviště, u Brna toho je plná annonce a neřešim... :wink: to ti nefunguje dioda že se v tom vrtáš nebo to netopí???
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: solid zoom

micron píše:mno možná že to nebylo vyrobený k tomu to rozebírat :-) bejt na tvým místě tak si vezmu tenhle čudl z vrakoviště, u Brna toho je plná annonce a neřešim... :wink: to ti nefunguje dioda že se v tom vrtáš nebo to netopí???
ale jo, ono to funguje jak má, jen bych chtěl místo žárovek tam dát jiný osvícení, ale kdyby to šlo rozdělat tak by se to dalo udělat v pohodě, takhle to asi moc nepůjde, proto se ptám ;)
"Její největší problém je v tom, že se u nás nikdy oficiálně nedostala do prodeje. Byla to velká chyba…"
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

no ale pokud si dobře pamatuju tak pro výměnu tý žárovičky nepotřebuješ tu ludru rozebírat, ta žárovička se skrývá pod jednim z těch divnejch šroubků
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

chápu tě,ale jde to rozdělat, jenomže tam stejně nic nedáš, dej tam prostorovou ledku.
RAV4 D-CAT
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

tak mi to pak budeš muset ukázat jak to jde rozdělat, když vytáhnu žárovku tak nejsem schopnej do tak malýho prostoru nacpat nějakou led diodu s odporem, aniž by to nepřesahovalo okraje :(
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Jimmi
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jimmi »

Je to jednoduchý, LEDka se strčí místo žárovky do objímky (má stejnou velikost), nožičky se omotají kolem aby se dotýkaly kontaktů. A odpor buď zespodu (jde to propojit) nebo zapájet přímo do kablíku. Nemusíš nic rozebírat.....
LB hyaku ichi 百一 4E-FE 1332/65kW modrá o->
HB 4E-FE 1332/55kW červená o+
VAZ 2103 1500/49kW bílá
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Jimmi píše:Je to jednoduchý, LEDka se strčí místo žárovky do objímky (má stejnou velikost), nožičky se omotají kolem aby se dotýkaly kontaktů. A odpor buď zespodu (jde to propojit) nebo zapájet přímo do kablíku. Nemusíš nic rozebírat.....
rikas odpor zapajet do kabliku.. coz je jako dobrej napad, ale ani multimetrem se mi nepodarilo najit ktere piny na kontaktu to jsou..
ted uz je to dane zpatky v aute, rozebirat se mi to znovu nechce, takze to necham na leto, to topeni potreba nebude ;)
ale dik za radu :)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

mno... tak preci jen v patek jsem videl jak to jde rozdelat, takze v sobotu to slo ven a za chvili zpatky a sviti to jak jsem chtel ;) kdyby nekdo potreboval, mam par fotek jak to vypada vevnitr a rozdelane.. ;)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

Celerak2.0Gti píše:mno... tak preci jen v patek jsem videl jak to jde rozdelat, takze v sobotu to slo ven a za chvili zpatky a sviti to jak jsem chtel ;) kdyby nekdo potreboval, mam par fotek jak to vypada vevnitr a rozdelane.. ;)
ale že už sem nenapíšeš že ten kdo to rozdělal byl Radus, ho taky musíš pochválit, jinak bys neměl upravený podsvícení na tom tlačidlu a musím říci že to vypadá suprově.
Btw jinak ti teda děkuji že jsi mi s tím pomohl a už mám předělaný podsvícení a nově mi svítí i ty věci který předtím nesvítily :cry:
2 all: Jak udělám nějaký fotky tak je sem hodím :wink:
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

petiss2.0Gti píše: ale že už sem nenapíšeš že ten kdo to rozdělal byl Radus, ho taky musíš pochválit, jinak bys neměl upravený podsvícení na tom tlačidlu a musím říci že to vypadá suprově.
Btw jinak ti teda děkuji že jsi mi s tím pomohl a už mám předělaný podsvícení a nově mi svítí i ty věci který předtím nesvítily :cry:
2 all: Jak udělám nějaký fotky tak je sem hodím :wink:
no aspoň že teda poděkuješ, ale furt budeš blbě remcat... :P :lol:
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
petiss2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petiss2.0Gti »

petiss2.0Gti píše:
no aspoň že teda poděkuješ, ale furt budeš blbě remcat... :P :lol:
Tak někdo do tebe musí čas od času rejpnout abys nevyšel ze cviku :twisted: :D
Naposledy upravil(a) petiss2.0Gti dne úte 30.01.2007, 17:56, celkem upraveno 1 x.
Celerak2.0Gti
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

petiss2.0Gti píše: Tak někdo do tebe musí čas od času rejpnout abys nevyšel ze cviku :twisted: :D
:D no jen aby... ;)
Celica 91 2.0 Gti 115 kW
www.motorteam.webnode.cz
www.sportovnivozy.cz
Odpovědět

Zpět na „Celica“