Ps.: A mimochodem, ten vejfuk je teda taky pěknej rachot, zvuk jako při rallye, jet s tím někam dál, tak mám asi po uších

Já tipuju vadný homokinetický kloub, zvlášť pokud je to výraznější v mrazech. Mám to samé, za mrazu a při zatáčení od levého kola křupání v rejdu (i při přejezdu zpomalovacího prahu), ale mně se to nezhoršuje, už je to stejné celých 160.000 kmpetrmisko píše:Mám Aurise 1,6 CVT (2014), najeto 18 tis. a poslední 3 tis. se ozývá v přední nápravě např.: při rozjezdu, zatáčení, přejetí nerovnosti v přední nápravě (spíše u levého kola) praskán
Mně to pískalo na Aurisu I taky, pořád měnili v záruce destičky. Pak jsem ve 140.000 dělal komplet brzdy - kotouče Brembo a destičky originál, poslední modifikace. A od tý doby to ani nepípne, najeto na tom mám už 20.000.Tuna_ZZ píše:Toyota prostě neumí otestovat destičky nebo co. Pískal mi Lexus, teď začal i Auris. Jo, všichni říkají něco o eko materiálech apod. Seru na eko, nechci, aby mi auto pískalo jak Avie. A nechápu, že to projde všema testama, kontrolama a dostane se to do produkce. Ale jak říká můj servisák: "Když to neumějí vyrobit napoprvé, tak ať platí výměny v záruce."