Područka - máte ji?
Područka - máte ji?
Momentálně jsem v situaci, že mám mezi sedačkami z výroby akorát nekrytý odkládací prostor. Koukal jsem, že přímo Toyota dělá takový kryt, máte to někdo? Je i varianta, o kterou by se dalo opravdu pohodlně opřít?
Re: Područka - máte ji?
A o který Auris jde? Pokud to je první generace před faceliftem, tak ta má od výroby buď díru anebo (asi od vyšších výbav) odklápěcí kryt s držákem na pití nebo dalším malým odkládacím prostorem na drobnosti. Tuto máme v autě.
Vypadá takhle:

Po faceliftu se dodávala plnohodnotná opěrka, o kterou se dá i opřít (lepší fotku jsem nenašel):

Druhou generaci jsem viděl pokaždé s opěrkami, takže asi bude ve všech výbavách (nevím přesně).
Co se týče první generace, tak to půjde sehnat jedině v Toyotě nebo na vrakáči. Ta plnohodnotnější opěrka po faceliftu do předfaceliftu půjde dostat asi taky, jen si myslím, že to bude otázka celého tunelu.
Vypadá takhle:

Po faceliftu se dodávala plnohodnotná opěrka, o kterou se dá i opřít (lepší fotku jsem nenašel):

Druhou generaci jsem viděl pokaždé s opěrkami, takže asi bude ve všech výbavách (nevím přesně).
Co se týče první generace, tak to půjde sehnat jedině v Toyotě nebo na vrakáči. Ta plnohodnotnější opěrka po faceliftu do předfaceliftu půjde dostat asi taky, jen si myslím, že to bude otázka celého tunelu.

COROLLA ZZE121
AURIS ZRE151
ex COROLLA EE90
AURIS ZRE151
ex COROLLA EE90
Určitě myslíš tohle: http://www.ersatzteile-toyota.com/TOY-08471-12220-B0Nohis píše:Momentálně jsem v situaci, že mám mezi sedačkami z výroby akorát nekrytý odkládací prostor. Koukal jsem, že přímo Toyota dělá takový kryt, máte to někdo? Je i varianta, o kterou by se dalo opravdu pohodlně opřít?
Na stránce http://www.toyota-tech.eu/Aim/Aim.aspx k tomu najdeš i instalační manuál, opěrka je vyšší a ruka o to asi opřít opravdu jde.
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
-
- Člen Týmu
Hm, podrucka mne pekne vytaci, nikdy se mi napoprve nepodari otevrit jen horni cast, musim s tim bouchnout a pak se mi ta "prvni vrstva" odklopi. Mam tam schovane parkovaci hodiny nebo telefon, ale je hruza se k tomu dostat. Zkousel jsem to promaznout a nic. Nemate nekdo zkusenost?
Auris style HSD 12/2014, white
U mňa to isté, ale doteraz som predpokladal že to je tým, že mám v tom priestore narvané vyťahovacie vreckovky v takej kockovej papierovej krabici, tak akurát tam vojde, možno na dekel tlačí odspodu. Tie vreckovky musím mať po ruke, lebo keď sa mi kýchne mám hneď plnú ruku sopľov, volant s tým chytať nič - moc.

Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø4,2l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø4,2l/100km)