Područka - máte ji?

nová modelová řada - nástupce Corolly
Odpovědět
Nohis
Řidič

Područka - máte ji?

Příspěvek od Nohis »

Momentálně jsem v situaci, že mám mezi sedačkami z výroby akorát nekrytý odkládací prostor. Koukal jsem, že přímo Toyota dělá takový kryt, máte to někdo? Je i varianta, o kterou by se dalo opravdu pohodlně opřít?
Martino
Navigátor

Re: Područka - máte ji?

Příspěvek od Martino »

A o který Auris jde? Pokud to je první generace před faceliftem, tak ta má od výroby buď díru anebo (asi od vyšších výbav) odklápěcí kryt s držákem na pití nebo dalším malým odkládacím prostorem na drobnosti. Tuto máme v autě.

Vypadá takhle:
Obrázek

Po faceliftu se dodávala plnohodnotná opěrka, o kterou se dá i opřít (lepší fotku jsem nenašel):
Obrázek

Druhou generaci jsem viděl pokaždé s opěrkami, takže asi bude ve všech výbavách (nevím přesně).

Co se týče první generace, tak to půjde sehnat jedině v Toyotě nebo na vrakáči. Ta plnohodnotnější opěrka po faceliftu do předfaceliftu půjde dostat asi taky, jen si myslím, že to bude otázka celého tunelu. ;)
COROLLA ZZE121
AURIS ZRE151
ex COROLLA EE90
cuba66
Manager Týmu

Příspěvek od cuba66 »

Nohis píše:Momentálně jsem v situaci, že mám mezi sedačkami z výroby akorát nekrytý odkládací prostor. Koukal jsem, že přímo Toyota dělá takový kryt, máte to někdo? Je i varianta, o kterou by se dalo opravdu pohodlně opřít?
Určitě myslíš tohle: http://www.ersatzteile-toyota.com/TOY-08471-12220-B0
Na stránce http://www.toyota-tech.eu/Aim/Aim.aspx k tomu najdeš i instalační manuál, opěrka je vyšší a ruka o to asi opřít opravdu jde.
<b>Toyota Auris 2.0 D4-D</b>
zdenek_HYBRID
Člen Týmu

Příspěvek od zdenek_HYBRID »

Hm, podrucka mne pekne vytaci, nikdy se mi napoprve nepodari otevrit jen horni cast, musim s tim bouchnout a pak se mi ta "prvni vrstva" odklopi. Mam tam schovane parkovaci hodiny nebo telefon, ale je hruza se k tomu dostat. Zkousel jsem to promaznout a nic. Nemate nekdo zkusenost?
Auris style HSD 12/2014, white
Kocúr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Kocúr »

U mňa to isté, ale doteraz som predpokladal že to je tým, že mám v tom priestore narvané vyťahovacie vreckovky v takej kockovej papierovej krabici, tak akurát tam vojde, možno na dekel tlačí odspodu. Tie vreckovky musím mať po ruke, lebo keď sa mi kýchne mám hneď plnú ruku sopľov, volant s tým chytať nič - moc.
:blush:
Corolla 2013 1.6 Valvematic, manuál (Ø6,6l/100km)
Corolla 2015 1.6 MultidriveS - CVT automat (Ø7,26l/100km)
Corolla 2024 1.8 Hybrid 140k (Ø4,2l/100km)
Odpovědět

Zpět na „Auris“