EDIT: no i kdyz nevim jesli je to celikacky motor, moc se tomu nepodoba

Jj, je to myslim TRD. Kdyztak sem to tahal z torrentu na torrentspy, a je to DVD vol 6 tusim. Kdyz tam napisete BEST MOTORING, tak vam to najde hodne tech filmugreddy píše:ted me napada to je TRD altezza ne ?( lexus IS)
vidis to sem ti ho chtel poslat a zapomnel sem na to..Idaho píše:Greddy - dík za doberj link, seš dobrej zdroj informací - bude nám to klapat![]()
pokud má někdo zájem o věci od TRD klidně si pište, už jsem navázali kontakt a potřebuju provnízásilku na otestování dodavatele
no co sem s ekoukal tak ani moc, ne, v přepočtu vychází pořízení o cca 10% vejš než podobné díly "renovovaných" firem v US, jen bude rozdíl v dopravě ( ale podle mne nijak velkej )greddy píše:vidis to sem ti ho chtel poslat a zapomnel sem na to..Idaho píše:Greddy - dík za doberj link, seš dobrej zdroj informací - bude nám to klapat![]()
pokud má někdo zájem o věci od TRD klidně si pište, už jsem navázali kontakt a potřebuju provnízásilku na otestování dodavatele
premejslel sem ze bych si podle trd trosku upravil 3S-GE jenze ty ceny budou asi astronomicky...a hlavne kdyz uz tak by to chtelo upravovat aspon red top (4gen) a ne 2gen 3sge jako mam ted ja pac ma jen 115kw kdezto black top ma stejnej vykon jako preplnovanej 3s-gte v ST185......