neřešil někdo obdobný problém, kde sehnat náhradu?? Nikde to na netu nemůžu najít
  neřešil někdo obdobný problém, kde sehnat náhradu?? Nikde to na netu nemůžu najít  (a to jsem ke všemu zjistil, že mi nebrzní na ručku zadní pravé kolo chjo
  (a to jsem ke všemu zjistil, že mi nebrzní na ručku zadní pravé kolo chjo   podezřívám lanovod, levý už jsem měnil
  podezřívám lanovod, levý už jsem měnil   
 A dále jsem v létě rozhýbával zadní pístek v kotoučovce a při tom jsem zjistil, že je poškozená prachovka. Objednal jsem opravnou sadu, ale bohužel prachovka je nějaká malá (a to o dost) . Větší jsem též nikde nesehnal...
a teď babo raď, kde to pořídit

kuju za jakýkoliv rady

teď jsem se v tom trochu rýpal a pravé zadní kolo mi na ručce nebrzdí vůbec, tak to v týdnu hodin na zvedák, ať se u toho nemusím válet na ulici. Buď je v prdu lanovod, nebo je KO brzdič. Můj dvorní mechanik už koukal na kolik by v nejhorším případě vyšel a je to výměnou cca 3000,-Kč což není zase až tak hrozný. Ale ty plechy fakt nikde nejsou
 teď jsem se v tom trochu rýpal a pravé zadní kolo mi na ručce nebrzdí vůbec, tak to v týdnu hodin na zvedák, ať se u toho nemusím válet na ulici. Buď je v prdu lanovod, nebo je KO brzdič. Můj dvorní mechanik už koukal na kolik by v nejhorším případě vyšel a je to výměnou cca 3000,-Kč což není zase až tak hrozný. Ale ty plechy fakt nikde nejsou