kolisani volnobehu
kolisani volnobehu
Ahoj,potrabival bych poradit,mam toyora yaris 1.0 50 kw r.v.1999 pri studenem motoru auto bezi dobre,jak se zahreje tak kolisaji otacky a motor se dusi a jako kdyby chtel chcipnout.Svicky a filtry jsem menil ale porad to dela.Dekuju za rady a pomoc
Toyota yaris 1.0(50 kw) r.v.1999
Re: kolisani volnobehu
Ty jsem jeste nezkousel,a jak vyzkousim jestli jsou dobry?
Buď osciloskopem nebo jestli jsou původní tak to je skoro jistota.
Back in Czech.
Tak to budu muset asi nekam do servisu? Jo a rozsvitila se mi kontrolka motoru,nekdo rika ze to muze byt i vaha vzduchu
Muze, nebo I ta prvni lambda.
) To bys mel rychle a snadno poznat na diagnostice.

Back in Czech.
Tak v pondeli zkocim na diagnostiku a dam vedet,snad ta lamdasonda nebude nejak moc draha.Nevite kde by se dala sehnat nejak lacineji?
Ahoj .. mám stejný problem ale lambda sondy měněny takže to asi bude ta váha vzduchu..
a tady mohu jen doporučit tuto stránku http://www.mroauto.cz/ .. jezdím tam pro všechno už pár let všechno za poloviční ceny než u nas a nikdy jsem nemel problem 

Měl jsem od nich zadní ložiska a ze dvou bylo jedno úplně na ..... A ze dvou lambd jedna taky špatná...
) Takže nízká cena odpovídala kvalitě.

Back in Czech.
Ked ti svieti kontrolka motora,kody si si nahodou nevyblikaval?
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Mě kontrolka motoru svítí v kuse.. nic jsem nevyblikával.. tak nevím příští tyden to hodim na diagnostiku..
ved si urob sam doma , mas to za chvilku. Chces navod?
...alebo je možne , že mas v pamäti ECU nejaku staru chybu, ktora tam už ani nie je , tak vyber na 20min poistku EFI a potom sa nejaky cas povoz a ak sa rozsviet znova potom to skontrolujes o co ide. Casto je nespravna diagnoza stanovena prave preto, lebo v pamäti su stare chyby.
...alebo je možne , že mas v pamäti ECU nejaku staru chybu, ktora tam už ani nie je , tak vyber na 20min poistku EFI a potom sa nejaky cas povoz a ak sa rozsviet znova potom to skontrolujes o co ide. Casto je nespravna diagnoza stanovena prave preto, lebo v pamäti su stare chyby.
Civic FD7 2006 TR
R18A2
Carina AT190L 1992 JP
4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK

Carina AT190L 1992 JP

ex.Carina AT191L 1996 UK
Ja se na diagnostiku jeste nedostal,vypojil jsem baterku na pul hodinky a kontrolka orestala svitit,po ujeti 50 km zase sviti. Kde je pojistka EFI abych to zkusil
Ja bych bral navod na diagnostiku jestli se to da tak bych byl rad