Camry 89 - audio - všeobecná diskuze :-D
Camry 89 - audio - všeobecná diskuze :-D
Já jsem to nechtěl ani dávat do sekce camry, páč mi to přijde stejně takový téma k ničemu. Jen mě zajímá váš názor. Já vím, že se auto nekupuje za cílem pojízdný diskotéky kor takovýhle, na to tu máme golfy atd... Prostě máte nějakou takovou starou mašinu. Vozidlo má originální reproduktory včetně originálního kazeťáku. Je to muzika 25let stará, žádnej příplatkovej mark&levinson či něco podobného. Nahradili byste to něčím jiným 

Re: Camry 89 - audio - všeobecná diskuze :-D
Ne. Naopak bych si tam nechal co tam je.
EX: 2x Toy Corolla polocombi 1,4 2000, Toy Previa 2,4 2001, Toy Carina 1,6 1992 a též 2,0 1994
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Jezdím s: Toy Camry 1998 2,2 96kW automat.
Hledám Prius II, jen dobře udržovaný, ročník 2006-2010.
Spíš jestli jsou ty repráky v pořádku. Mívaly papírové membrány a případná vlhkost je schopná je dost pokroutit.
Jinak do Camry se snad úplnej aušus nedával a před pětadvaceti lety neexistovaly empé-trojky, takže nároky na kvalitu byly paradoxně vyšší než dnes
Jinak do Camry se snad úplnej aušus nedával a před pětadvaceti lety neexistovaly empé-trojky, takže nároky na kvalitu byly paradoxně vyšší než dnes

V corolle jsem měl neoriginální dobový Blaupunkt, dokonce mám i nějaké kazety, ale raději jsem si koupil fake kazetu s kablíkem na připojení MP3, pak jsem zjistil, že ovládání MP3 za jízdy je dost nepohodlné, rádio nemělo žádné předvolby, tak jsem musel prelaďovat kolečkem, příjem dopravních informací mi taky trochu chyběl. Jsem docela rád za toho Pioneera, co tam mám teď. Jen lituju, že jsem nekoupil verzi s USB, byla tenkrát asi o 1000 dražší a už to, že kupuju nové rádio do staré "pixly" mi přišlo dost. Repro jsem neřešil, Rolla je má v palubce, 10cm a s většíma by byl problém a od 10cm bych stejně nečekal nic, co by stálo za to se tím zabývat.
Dá se vybrat něco decentního, co zapadne do designu 90 let. A ten starý Blaupunkt bych ještě někde našel.
EDIT: Byl jsem se podívat na ty repráčky a zjistil jsem, že jsou tam nějaké koaxiální Mac Audia
Docela by mě zajímalo z kterého roku...
Dá se vybrat něco decentního, co zapadne do designu 90 let. A ten starý Blaupunkt bych ještě někde našel.
EDIT: Byl jsem se podívat na ty repráčky a zjistil jsem, že jsou tam nějaké koaxiální Mac Audia

Neříkám, že je to aušus. Jen mě to trochu hlodá. Chtěl jsem auto zachovat a nijak ho nenapadat. A tohle už považuji za napadení
Jsou tam v palubce nějaké 10cm a v zadním platě snad 16cm papíráky. Ty reproduktory v palubce jsou asi největší průser, protože malej reprák bude vždycky malej (jako v životě
) a s tim se moc kouzlit nedá jak už bylo řečeno. No uvidim no, já mam problém na to auto dát i jiný kola
a ta muzika už je větší zásah.

Rádio i kola jsou změny, které se vždycky dají vrátit...
Já bych to řešil spíš přidáním reproduktorů s vlastním zesilovačem se vstupem na mp3.
Ale kam je dám? Původní myšlenka právě byla, že bych nahradil původní reproduktory jinými. Tak aby interiér vozu tím nebyl nijak poznamenán. Plus k tomu samozřejmě jiné rádio, které by už asi ten původní vzhled narušilo. Ale to je jedno, s největší pravděpodobností si pořídim fm transmitter a oblíbené fláky budu pouštět přes původní ozvučení. Doopravdy na tohle asi nemám, abych dal pryč původní plně fungující věci.