Lakovna

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Uživatelský avatar
destabilizator
Manager Týmu
Příspěvky: 458
Registrován: stř 17.08.2011, 18:39
Bydliště: Praha / Jablonec nad Jizerou
Kontaktovat uživatele:

Lakovna

Příspěvek od destabilizator »

Doporuci nekdo (nejlepe z vlastni zkusenosti) kvalitni lakovnu, idealne v Praze, popr. na ose Praha - Rozmital? Zadna garazovka, idealne spektrometr :)
(¨ `v´ ¨)
.`·.¸.·´
¸.·´¸.·´¨) ¸.·*¨)
(¸.·´ (¸.·´ Toyota Celica T23 TS Lambo Style Door
You know you own Celica when you roll into lift and have to say to the passengers SORRY I CAN'T HEAR YOU OVER THE SOUND OF HOW AWESOME MY ENGINE IS.
Uživatelský avatar
libor12
Věčnej rejpal
Příspěvky: 4905
Registrován: čtv 13.03.2008, 23:03
Bydliště: Dobříš
Kontaktovat uživatele:

Re: Lakovna

Příspěvek od libor12 »

ČSAO Černokostelecká. Je to sice dealer škoda,ale samozřejmě opravují a lakují i jiné značky. Nechával jsem u nich dělat opravu superba v6 v antracit metalíze po dost těžké havárii na pojištovnu kdy jsem si říkal že budu rád když se toho za 50 zbavím a přebíral jsem "nové" auto. Říkal jsem si navrch "huj a vespod fuj". Sudal jsem kontrolně jeden plast a všechno jak z továrny. Nemohl jsem nic vytknout a že jsem velký štoural. :) Takhle bych rád aby fungoval autorizák toyoty. Bohužel asi utopie. Ale pozor připrav se na celolak - umí i kataforézu - cca 100000. Prostě jim řekni kolik na to máš a co cheš a udělají nabídku,nicméně kvalita se platí.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Re: Lakovna

Příspěvek od micron »

Tohle neni špatný téma :-) Na celice mi dělal jeden děda v lehce děsivých podmínkách, ale uměl, byl šikula, i když trefoval lak na 2x dokonce i 3x... neva ale vůbec by mi nevadila obyč garáž a starší pán co si chce přivydělat jako lakýrník... a umí... ten pán kterej mi dělal celi a musim řict výborně, resp. pro celi i mě dostatečně, a rozhodně se za to nemusí stydět tak nemá kde lakovat... původní místo v komořanech je pasé... a pán už je starší, než byl, prostě už nedělá... tak hledám na celi nějakou lakovnu... nárazník a blatník + část zadečku za zástěrkou která čeká.
podmínkou je trefit přesně lak 8J1+ to+ je důležitý... mam vzorek barvy, a dá se použít i z původního blatníku, kein problem.
Ale co já chci aby to doporučení bylo na Prahu 5/4 chci to mít blízko má někdo tip na Prahu 5 nebo Prahu 4.... celica je líná resp já drandit tam a zpátky mhd... za dobrý prachy požaduju dobrou práci...
Prostě v jednom servisu mi doporučili BMW někde ve strašnicích, ale zase sem slyšel že trefit barvu maj problém... reklamace, na tohle nejsem zvědavej... a pak kousek mimo Prahu mam doporučení od mýho šéfíka servismana.... ale nechce se mi drandit za Prahu prostě se mi nechce.... takže Praha 5 nebo Praha 4.... domácí podmínky neva... celi neni rozmazlená ale chce bejt krásná :-)
Postě je mi fuck jak dlouho to bude trvat... ale musí to bejt stejně v pohodě jako to bylo... takže ideálně nějakej starší pán co lakuje jako přivýdělek tzv. na černo resp. na modro :-) ale dá si záležet... neni kam spěchat... a udělá si tim reklamu... doporučim dál např. servisům nebo klempířovi... aby to nebylo z daleka což má výhodu pro všechny že :-) atd... prostě rozdíl je že já neplatim za čas, jako to je ve značkových lakovnách ale za optimální kvalitu... a na celice je radost pracovat... si myslim bez časovýho presu... samozřejmou podmínkou je i to, že pan lakýrník je milej a hodnej člověk... prostě v pohodě... prostě ne takovej jako že: " tady mi to postavte a já to nalakuju za tolik a tolik... a dejte mi klíčky... tak tohle ne... víc v pohodě... :biggrin: nebo že by chodil magůrek namistrovanej kolem auta a začal masírkovat jako že tohle a tamto by udělal líp.... pak mizim- automaticky je blbec. Takhle nějak: Pěkný auto, v pohodě lak... takže jak koukám chcete asi to a to... jasně... a aby to bylo tak fain jako ten lak co vidíte kolem.... jo, neni problém... tak fain... :biggrin: Takže přesně takhle si to představuju... prostě profíka co už lakoval a má renome... "v tajných kruzích na černo" :-) jinak řečeno lakuje ve volným čase pro známý... že... :biggrin: protože ho to baví a umí.
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“