pískání u nové Corolly
pískání u nové Corolly
Ahoj všem, chtěl bych poprosit o radu... Víc hlav, víc ví... Momentálně jsem dlouhodobě v Nizozemsku, tak než vyrazím do drahého servisu obracím se na vás. Mám novou Corollu, koupenou v lednu 2014 (CVT). Minulý týden mi na cestě z DE do NL začalo v autě něco. pískat (nejdřív jakoby od předního levého kola), pak od středu palubky. Pískání bylo odvislé od otočení volantu doleva. Při točení vpravo nic. Stalo se to asi 3c a po cca hodince to přestalo a v NL už to další dny nedělalo. Včera se mi ale začalo ozývat piskani, jakoby do kabiny pronikal vzduch (od středu panelu), dělá to jen v rychlosti nad 100km. Nesetkal se s tím někdo z vás. Napadají mě brzdové destičky nebo ložiska, ale to by byl u nového auta snad pěkný šunt?
Re: pískání u nové Corolly
Ještě dodám, že mám najeto 7 tis.km.
Tak brzdy i ložisko zvladnes diagnostikovat sám. Zvedni kolo a hurá. Vítr do palubky leda by bylo spatně těsnění čelního skla, takže opět zvladnes sám okometricky.
Back in Czech.
Mě to dělal zaseklý list v sání vzduchu, jak jsou škvíry pod předním sklem. Nebo nemáš něco třeba pod stěračem?
Corolla 1,4 VVTi E12, r.v.2006, hatch, manuál, stříbrná
List ve výdechu ventilace dovede dělat divy
Co ještě klíňák.....? A možná to méně prožívat

Co ještě klíňák.....? A možná to méně prožívat