voda v autě

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
edie
Řidič

voda v autě

Příspěvek od edie »

zdary mam mokry koberec pod sedackou spolujezdce.prahy a podbehy vypadaj ok tak me napada ze to netesni kolem dveri ale tam to vypada ze vse sedi.neresil nekdo stejny problem? Celda GTI 5g.ps:v aute jezdim sam.je ale pravda ze tuhle sem jel s mladou peknou strelbu ale to by byla mokra i sedacka :D
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

wash

Příspěvek od micron »

to je způsobeno A: rozlitá pixla od piva B: pixla od Kamikaze s vodkou C: rozlitej a unikající IRON či jiná chemikálie na okna :-) D: slešna se potento :oops: asi byla moc "vlhká"
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

:D myslim ze ani jedno!!!!!slecnu take vylucuji!vydrzi opravdu moc :D parkrat jsme spolu jeli i amaterskou Rally a vzdy byla ledove klidna :D to mam poklad co?take si vzpominam ze minuly tyden sem pres noc nemel uplne zavreny okno!tak to vysusim a uvidime :D
Tygr
Věčnej rejpal

Příspěvek od Tygr »

..jedna z moznosti je ale i dirka v podlaze. Nemusi to byt velke, ale napr. po predchozi havarii, kdyz praskne nebo napraskne svar, voda je v auticko natotata :?
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

když je auto po děšti a otevřu dveře tak mi vždycky steče čůrek vody po tapecu co je mezi palubovkou a dveřma, v autě je do tý doby sucho, ale je možný že tamtudy tam může klidně i zatíkat, ty bezrámový okna sou prostě xindl, ale hezkej xindl:)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
edie
Řidič

Příspěvek od edie »

Tak vyřešeno :D Sundal jsem výplně a moula co dělal audio vyvedl tu odvodnovací hadici od šíbru dovnitř do auta místo do prahu :!: Jinak mě překvapilo v jakém dobrém stavu mám kastli.Trochu jsem se bál že u tak starého auta to v dutinách bude samý rez ale vše pěkně čistý a ošetřený.
Odpovědět

Zpět na „Celica“