nevím pro kterou z nich se rozhodnout

předem dík)
29Carlos píše:Větší zábava díky koncepci bude s MR2, ale asi se bude hůř shánět... I když: http://www.sportovnivozy.cz/model-35-170-toyota-mr2 , http://www.rajveteranu.cz/model-66-414-toyota-mr2 .Mně osobně se víc líbí 1. generace.
Celica od 4g. je použitelná i na normální ježdění, dokonce i něco odvézt se v ní dá, díly budou asi taky dostupnější a zábavy si s ní taky užiješ.![]()
Takže spíš si ujasni svoje priority a podle toho a obsahu prasátka se rozhodni...
JenniColky píše:Nechci rozjíždět hádku, ale co je vlastně na AE86 tak super, v seriovém stavu?
Jel jsem v roli spolujezdce u kamaráda, co koupil AE86 za IMHO nesmysl. Pokud vezmu, že se za méně prodávají méně nahnilá SXka, tak mi to přijde jako šílenost.
Jinak samozřejmě, Corolla AE68 je fajn, je to nostalgie, ale za ty peníze co se uloží do zprovoznění, pak nějaká vylepšení .... Celica s 3S-GE motorem bude super volba, sehnat ST202 by bylo určitě super, pokud by zdála pomalá, tak 3S-GTE swap z ST205 a budeš mít za ty penízky skvělé auto, dokážeš ho pořád nějak finančně zvládat (i když SS náprava by se prodražila).
Všeobecně, v ČR je nejvíc dílů na ST18X a ST202 Celicy.
MR2 1.gen je krásná, ale dílů je podstatně méně, než na SW20 a bude mnohem nahnilejší, pokud vezmu průměrný stav.
Chce to pořádně promyslet, já hledal něco úplně jiného, ale cesty osudu jsou nevyzpytatelné, až jsem skončil u Soarera (když jsme na tom Toyota foru) a když se podívám co bude potřeba, kolik co stálo, tak jsem na tom pořád +/- stejně, jako koupit AE86 za 30kKč.
Neznáme rozpočet, ještě AE92GTi by mohla být fajn, ale stejně jako u AE86, MR2 1.gen by jsi zřejmě řešil silně napadenou karoserii korozí.
tak je jasné že podle finanční situace, já úplně původně chtěl Supru buď mk2 nebo spíš mk3, ale pak jsem zjistil, že nemá moc velký rejd a že to vlastně ani pořádně není uplně skvělé auto, jako zadokolka je zadokolka no, jenže toyota dělala zadokolky na Corollách někdy do roku 75 myslím (hrubý odhad, za nepřesnost či desinfo se omlouvám) a supra drahá na údržbu, MRchy na ty se špatně shánějí díly+hezkej kousek je drahej, a čeldy jsou předokolky, nicméně c čeld se mi páčí z st18 Carlos Sainz, ST202 a hlavně ST205ArnieGT píše:Když budeš moc chtít tak nakonec stejně skončíš tam kde jsis to plánoval,....Takhle to u mne vypadá, když parkuju některé auta na cestě abych mohl vyjet s těmi ostatními
Celica 6gen. jsem také měl ST202 a bylo to parádní auto, krásný zátah,...ale nakonec člověk stejně příjde na to že větší zábava je se zadokolkami
Nakonec bych se asi stejně rozhodoval podle aktuálních finančních možností,...![]()
uruem píše:Kdo chce dobré japonské sportovní auto a kouká takhle na peníze to nemá moc cenu. I u té nejobyčejnější celici jsou nutné investice ke 100 u každého průměrného kusu pokud to člověk nechce jenom dojezdit.
uruem píše:Kdo chce dobré japonské sportovní auto a kouká takhle na peníze to nemá moc cenu. I u té nejobyčejnější celici jsou nutné investice ke 100 u každého průměrného kusu pokud to člověk nechce jenom dojezdit.
AW11 jsou krásný, jenže špatně sehnatelný, a když už tak s mega korozí a ještě se špatně shánějí díly co jsem tak vyrozuměl..... jinak "THUMBS_UP"stenky píše:ja ako nezaujaty pozorovatel hlasujem za AW11![]()
no, mozno aj preto mam jednu celu "nahradnu" AW11 rorobratu a ulozenu v policiach v garaziseba330 píše:AW11 jsou krásný, jenže špatně sehnatelný, a když už tak s mega korozí a ještě se špatně shánějí díly co jsem tak vyrozuměl..... jinak "THUMBS_UP"![]()
![]()