Zdravím klubáci. Tak jsem dnes prodal svého Superba a oháním se po nějakém TSku. Ocenil bych kdyby jste mi sem napsali tipy, rady před koupí auta. Na co koukat, co si poslechnou, na co si dát bacha. Četl jsem už něco málo o problémech s vačkou a něco s olejovým čerpadlem. A pokud někdo ví o nějakém TSku na prodej tak sem s ním. Momentálně jsem našel na netu jen jednu, která by možná stála za řeč. Hodím zde odkaz pokud by někdo věděl o jakou Corollu jde.
http://www.sportovnivozy.cz/55350-toyota-corolla-ts
Předem díky za všechny rady a tipy. Zdar.
Toyota Corolla TS - pomoc při koupi
Toyota Corolla TS - pomoc při koupi
Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Škoda Superb I 1,9 TDi 121kW Ex
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Re: Toyota Corolla TS - pomoc při koupi
mam pocit že podle těch litých kol je to na 99% corolla kterou před několika lety prodával maník taky z olomouckého kraje,volal jsem mu jestli je auto ok vačky atd a prej ve všechno v pořádku. asi za dva měsíce scháněl nový motor
.takže před koupí určitě pořádně proklepnout s osobou která těmto autům rozumí.

T25 85kw
ex.corolla ts 141kw
ex.corolla ts 141kw
Supr. Díky moc. Bylo by dobré sehnat někoho kolem olomouce kdo tomu holduje a zajet na to kouknout.
Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Takže jsi měl pravdu. Je to pět let co to koupil. A hned pár měsíců nato zadřel motor (onen problém s vačkou). Teď tam má nový motor, který je na tom údajně ještě lépe než ten před ním. Viděl bych to na středu a pojedu na něj kouknout. Kdyby tady byl někdo s okolí Olomouce popřípadě někdo cestou z Ostravy do Olomouce a byl ochotný jet na obhllídku auta se mnou odměna ho nemine.
Fiat Punto 1.9 JTD Ex
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Toyota Corolla TS 2ZZ-GE
Cožpak o to, z Olomouce jsem a na TSko bych se podíval.
Ale jsem jen majitel obyč verze a ne mechanik, takže s radami bych ti asi moc nepomohl...
Ale jsem jen majitel obyč verze a ne mechanik, takže s radami bych ti asi moc nepomohl...
Toyota Corolla 1.6 HB, 2003; Sygic 17.6 + Waze 4.48; Xiaomi Mi 8 Lite; NTB Lenovo T410 - Win 7 + Firefox 65.0.2