Premyslim o upgrade.. :o) MOZNA! prodam MR2 :o)

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Premyslim o upgrade.. :o) MOZNA! prodam MR2 :o)

Příspěvek od Jakuza »

Cau lidi, premyslim o upgrade na silnejsi turbo verzi, tak uvazuji o prodeji soucasne moji MR2. Auto v seriovem stavu, bez nejakeho tuningu, krom prednich a bocnich cirych blinkru, je to 3S-GE 115kW, najeto 200 000 km (v bezproblemovem stavu, mala netesnost pod vikem ventilu, tesneni mam, cas jeste nebyl) nove cepy rizeni, zadni spodni cepy, stabilizacni tycky, vyfukouva soustava taky nova. Mozno s audiosystemem. S hudbou 170tis, bez hudby 130tis. Nejsem jeste plne rozhodnuty, zatim jen premyslim zda prodat nebo sehnat motor a udelat swap. :)
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

o pordeji

Příspěvek od TommyD »

zdravim no kdyby došlo na prodej tak v okolí června tak bych měl velkej zájem bez tý muziky 130 je maximum co bych do ní chtěl vrazit ale mám tkaovej dotázek jak je to s prostorem v mr2 víte mám 195cm a sem dost velkej takže mám s autama problém ale já to auto prostě miluju a ještě sem v něm neseděl je tam dost místa co se týče nohou díky
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Re: o pordeji

Příspěvek od ArnieGT »

TommyD píše:zdravim no kdyby došlo na prodej tak v okolí června tak bych měl velkej zájem bez tý muziky 130 je maximum co bych do ní chtěl vrazit ale mám tkaovej dotázek jak je to s prostorem v mr2 víte mám 195cm a sem dost velkej takže mám s autama problém ale já to auto prostě miluju a ještě sem v něm neseděl je tam dost místa co se týče nohou díky
Nevlezeš,..s nohama ani náhodou,... :x a další problém je výška střechy!! Vím o čem mluvím,.. :roll:
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mno já nevim, ale myslím že Lander má taky tak kolem 195 cm a pokud se tam daj ještě místo původních sedaček skořepiny, který budou o něco nižší, tak by to mělo jít, ale extra pohodlný to asi nebude-což ale asi nebude v žádným sportovním autě-já mám 185cm a mám dojem, že to bylo dělaný přesně na mě :-)
TommyD
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TommyD »

no musim to nějak vyřešit prachy budou ale do čeho je vrazit a já prostě chci emero je to kráska,musim někoho na mimoni překecat at mě povozí,abych věděl jestli by s tim šlo něco udělat,já mám přesně 192cm ne 195,takže zase 3cm k záchraně uvidíme no a jakje máte jinak vstah k jízdě,že je to maso:)
Jakuza
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jakuza »

jo tak ja na MR2 k prodeji vubec nespecham, je to srdcove auto a duvod je jen proto ze ted budu jezdit do usa tak bych mozna poresil neco tam jinak vse zalezi na dohode.. ja mam extra udelane misto v MR2 kvuli hudbe takze kdyz by se vyndal basak, tak je tam mista vic nez puvodne, jelizkoz puvodne za sedackou byl takovej malej rantl kam se davali nejaky kramy a tak, to sem vyndal a diky tomu pak ta sedacka sla dat jeste o kousek dal.. ja tam mam ted hudbu,takze to mam postaveny na tech mych 185cm aby me to bylo pohodlny, ale kdyz chces bez hudby, tak by to nebyl problem..
http://www.hifonics.cz/

MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash :-(
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Odpovědět

Zpět na „MR2“