Ahoj prosím o radu
Nemá někdo zkušenost mám corollu e11 po 17 letech mám první závadu prý je to maličkost ale nemužem na to přijít.
Motor 1,4 63kw po zahřátí motoru se přepálí pojistka ochrany motoru někde je zkrat ale zatím jsme na to nepřišli nemá někdo stím nějakou zkušenost.
Po výměně přepálené pojistky corolla startuje a jede normálně než se zahřeje nebo něco přehřeje.
Corolla je vyráběná ještě v Japonsku takže diagnostická zásuvka nemá evropskou zástrčku a do Toyoty se mi jet nechce.
Corolla e11 přepálená pojistka
-
- Člen Týmu
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Corolla e11 přepálená pojistka
V 97 diagnostická zasuvka tak jak ji znáš neexistovala. Vše bylo daleko jednodušší a tak vezmeš kus drátu nebo kancelářskou svorku,spojíš dva piny v konektoru který máš v motorovém prostoru vpravo z pohledu čelem k autu a vlevo ze sedadla řidiče a kod závady ti po zapnutí klíčku vybliká kontrolka motoru. Pojistku efi přepálí většinou pouze bud vadný vstřik nebo samotná ecu.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- radys03
- Věčnej rejpal
kokni na stránku toyoty.nolimit.cz a tam najdeš přesný návod...
aktuálně
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW
EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
Auris E18 TS - 1.6 valvematic
Corolla E11 4E-FE LPG
Peugeot 307 SW 1.6 LPG
Renault Trafic 1.9dci
EX - corsa B 1.2 33kW

EX - Avensis 2.0 VVT-i
EX - corolla E10 4A-FE
Ex - favorit 135L LPG
-
- Člen Týmu
Vždy když odejde ta motorová pojistka zajiskří se v pojistkové skříni ve vnitř vozu
To je ale logický, že pojistka při přepálení jiskří
Vyser se na diagnostiku, ta Ti nic neřekne.
Co je to za pojistku? To je ta, co jistí čerpadlo benzínu apod....?
Nezbyde Ti nic jiného, než procházet jednotlivé okruhy a měřit na nich proud. Jeden z nich bude moc velký, asi už od začátku. Tipoval bych právě to čerpadlo, asi je před smrtí. Ale bez měření nic nezjistíš.

Vyser se na diagnostiku, ta Ti nic neřekne.
Co je to za pojistku? To je ta, co jistí čerpadlo benzínu apod....?
Nezbyde Ti nic jiného, než procházet jednotlivé okruhy a měřit na nich proud. Jeden z nich bude moc velký, asi už od začátku. Tipoval bych právě to čerpadlo, asi je před smrtí. Ale bez měření nic nezjistíš.
-
- Člen Týmu
Ahoj děkuji za odpovědi už zase jezdíme po čtrnácti dnech.
Vše jsme vyskošeli vše funguje zprávně čerpadlo bezínu atd.Chtěli jsme udělat bajpás od té pojisky když jsme při prasknutí pojistky objevili mezi baterií a silenblokem kouř a jiskření ve svazku kabelu byl od silenbloku prodřená bužírka a také jeden červený drát.
Vše jsme vyskošeli vše funguje zprávně čerpadlo bezínu atd.Chtěli jsme udělat bajpás od té pojisky když jsme při prasknutí pojistky objevili mezi baterií a silenblokem kouř a jiskření ve svazku kabelu byl od silenbloku prodřená bužírka a také jeden červený drát.