zdarec mazec!!..shanim nejakej peknej volant pro moji Celicu 5g!!..ale chtel bych nejakej na kterej nepotrebuji nábu(redukci)!!..nejlip kdyby byl do cervena a i s klaksonem!!..nevite o nejakym virobci kterej by to delal aby to pasovalo na ten origo tisicihran!!..?? a nebo jeste lip neprodavate nekdo takovej volant????
CELICA 2,0GTI 115kW rv neni znám , pěkná, rychlá, ale ta spotřeba!!....
já bych si upřímně koupil jedině takovej ten semišovej jaxe cpe do aut na Rally s ryskou na vrchu, ten je úplně boží, jinak většinou vypadaj dost otřesně...
edit: http://www.tuning-centrum.cz/index.php? ... cted=30191
Naposledy upravil(a) garfielld dne úte 02.01.2007, 22:55, celkem upraveno 1 x.
BRunner píše:2 garfielld: já mam v Celice Momo a vypadá božsky
a máš to přes redukci nebo napřímo??mě se tam ta redukce totiž nelíbí a navíc tě to posune se sedačkou ještě dál a já ju mám už na konci!!.. ale jinak MOMO to jsou drsny volanty!!..nikdy bych si nekoupil takovej ten plastovej za tu tisicovku nebo kolik!!..to si koupil kamos....pak boural o normálně jak se ho držel tak se rozlomil!!..měl štěstí že byl připutanej jinak by se na něj i napichl!!..
CELICA 2,0GTI 115kW rv neni znám , pěkná, rychlá, ale ta spotřeba!!....
2 ja_ma: foto z interiéru bohužel nemám a auto je zazimované v garáži a volant doma v krabici. Takže jedině až na jaře.
DjDrone: mám to přes redukci, ale 4. generace Celici má volant stavitelný nejen nahoru a dolu, ale i k sobě a od sebe, takže jsem ho zasunul co nejvíc k palubce a je to v pohodě.
Zdary já tam mám taky momo a je to supr do ruky ale je z nástavcem jediné co je nevíhoda že to máš rukou trošku dál ke smněrovkám jinak bomba přesně na ručičku
Toyota Celica 2.0 turbo 4WD My TOYOTA is fantastic
Mám připravenej semiš Sparco soutěžní.Problém je v tom že je dost vysazenej a při použití normální redukce bych ho měl někde u brady .tak budu muset sehnat nejakou co nejnižší nebo budu muset z nějakého starého volantu redukci vyrobit.když byste měli někdo nápad co stím tak díky za radu