v naší rodině sme vytřídali už 8 vozu toyoti. Já sám jsem začínla na Yarisovi 2.gen. Který byl prostě skvělej.
Mám rok nového Aurise(kterýho asi vyrobili v polsku) skoro za pul mega. Má najeto 17tis. A zpracovaní otřesné. Jako z autem co se týče motoru a jizdních vlastnosti sem spokojen, ALE:
1. Hned po třech mesících od koupi, mi začal pískat volant jak mile se lehce zahřeje servo nebo co ja vim. Do ted neopraveno a nnikdo neví co to je.
2. u obou předních sedaček špatná kostra. Jedno vyměněno. Druhý jim tam pujdu hodit na hlavu hned jak budu moct.
3. Výfuk v čudu teda tlumič výfuku. Vyměněno, prej údajně svolavačka. Normálně vysypanej byl!! spotřebu sem mel kolem 8l ted jezdim za 6,5l
4. Obě zadní lampy volný že když sem já sámn dotahoval tak byli na 4 otačky neutahnutý. Stejne sou pořád volný.
5. celá palubovka vrže. Nedolíhá. Mezeri ve spojích.
6. Něco v oblasti kaslíku u spolujezdce při jakom koliv manevru, brždění, zrychlení. Klape, cvaka, ťuká.
7. zadní dveře za spolujezdcem netěsnej co se týče vzduchu nad 70km/h jak kdyby za hlavou někdo pustil větrak.(přehlušuju radiem)
Kdybych chtěl hodně rejpat mužu pokračovat v dalších 4 bodech. A to nemluvim o servise!! T pruhonice
Nemáte někdo stejnou špatnou zkušenost v nějakem z bodu?
Kam se ztratila ta kvalita která byla?!
TOYOTU už NE!