Koničiva.
Prosím o radu,kdysi jsem tady fungoval se svojí E9,která byla předána někomu kdo se ZDE o staré Toy dobře stará.
Teď nám asi umírá rodinej kočár a bude třeba ho nahradit.
Potřeboval bych manželce,která ho ponejvíce používá.
Chci jí vnutit poslední ročník-y E 12... combi. Jenže už jsem mino dění,tak nevim jak končily.
Hrozí totiž značky aut které nesnáším. F...,Koncern...
Všem přeji jasná jitra.
E 12...
-
- Řidič
Re: E 12...
co chces vediet? Prosto uplne obycajne, priemerne auto, ktore nicim nevynika. (Co neznamena, ze je zle - len je skratka uplne priemerne..)
Ani spolahlivostou.
Pokial vsak zozenies zachovaly kus - preco nie.
Len treba pocitat s tym, ze nahradne diely (mimo psotrebnych) su BRUTALNE drahe.
Image = 0.
Jo a kombiky maju malu nosnonost - pozor na to, ak potrebujes prevazat tazke veci.
Ani spolahlivostou.
Pokial vsak zozenies zachovaly kus - preco nie.
Len treba pocitat s tym, ze nahradne diely (mimo psotrebnych) su BRUTALNE drahe.
Image = 0.
Jo a kombiky maju malu nosnonost - pozor na to, ak potrebujes prevazat tazke veci.
Nehledám image,ale něco co se aspoň trochu otřelo o Japonsko. Menší kombík,nemusí to být stěhovák. Napadla mě právě E12,výhradně benzín.
ex E 9
-
- Site Admin
Offtopic na téma "bez turba to dnes nejde" aneb "krouťák ničím nenarhadíš, zvlášť v kombinaci s nejlevnějšíma celoročníma pneu" jsem přesunul do
do samostatného topicu http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... =6&t=33721
K téma tu tam bylo snad jen toto:
do samostatného topicu http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... =6&t=33721
K téma tu tam bylo snad jen toto:
Rampa89 píše:K tématu, žaky, dobře si E12 vyzkoušej, oproti předchůdkyním se (bohužel) dost změnila. Pokud není kombi nutností, podívej se třeba i po Civicu. Nebo když kombi tak V70
-
- Řidič
tak k veci - motory 1,4 benzin su tu popisane celkom dost. Rovnako ako 1,6.
V Zasade -s motorm 1,4 D a 1,6 B v pohode, ostatne slabota.
Upozornujem este na problem s prevodovkou, ktory sa stal mne a udajne to nie je vynimka. Ale hlavne je to brutalne drahe.
Z dovodu ceny nahradnych dielov a X-faktoru a poklesu ceny by som odporucil skor EU auto.
V Zasade -s motorm 1,4 D a 1,6 B v pohode, ostatne slabota.
Upozornujem este na problem s prevodovkou, ktory sa stal mne a udajne to nie je vynimka. Ale hlavne je to brutalne drahe.
Z dovodu ceny nahradnych dielov a X-faktoru a poklesu ceny by som odporucil skor EU auto.