POZOR!!! PISTE BEZ DIAKRITIKY !!!

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Uživatelský avatar
garfielld
Věčnej rejpal
Příspěvky: 2185
Registrován: úte 07.06.2005, 19:31
Bydliště: Zbiroh
Kontaktovat uživatele:

POZOR!!! PISTE BEZ DIAKRITIKY !!!

Příspěvek od garfielld »

bohuzel v tuhle chvili forum odstranuje vsechny novy prospevky s diakritikou, takze pokud chcete neco napsat tak piste bez ni ;)
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
aczasa
Věčnej rejpal
Příspěvky: 8220
Registrován: stř 07.05.2008, 10:32
Bydliště: Litomyšl

Příspěvek od aczasa »

a co to je ta diakritika? To je jako nejake navazeni se do cukrovkaru? :-)))
Back in Czech.
Uživatelský avatar
micron
Fantom fóra
Příspěvky: 5624
Registrován: sob 25.12.2004, 20:21
Bydliště: micronesia (FSM)
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

+ kdyz napisete delsi text a omylem udelas jedno s s hackem posere se to... nasere te to..... tak klikej v prohlizeci na sipku doleva... zpet najdes svuj zmizelej text a opravuj jak ucitelka cestiny na gymplu a odesli znova :lol: dame si diktatek...neeeeee ale ano piste si!
To mi pripomnelo, kdyz jsme meli session s lidma z gymplu s nasi tridni cestinarkou, dal sem ji chytacek.... na kterej se chytila a chyti se kazdej. Je to totiz divny, rikal sem ji at to da lidem do diktatu ale at to nechava bez chyby, aby zamachrovala...
jakykoliv souveti... treba "jedeme na hory na prkna lyzovat a na strechu si dame lyziny a box.... lyziny na strechu jsou s mekkym i ???!!!! ani ucitelka to nevedela... neni to od slova lyze, ale liziny jako kusy dreva... takovej muj chytacek :lol: liziny to je tak hnusny a pritom to tak jakoby ma bejt... ja bych to zrusil, je to blbost... maj to bejt lyziny... pravidla sou jebly. cestina mi vzdycky sla ale psat bez diakritiky je zvlastni teda... :lol:
Ja pracovat jako tak ze rozhoduju o cestine, udelal bych razantni zmeny... cestina je zbytecne slozita... a je to skoda... prvni by byly lyziny s tvrdym Y. A copak me privedlo k lyzinam? noooo subaru XV ktery je bez lyzin pro EU, naopak s pro GB US CAN, Jap--- a to taky nechapu.... proc kurva :lol: no smirme se s tim, jsou proste veci absurdni v tomto svete...
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Odpovědět

Zpět na „Celica“