Svolávací akce

vše ohledně modelové řady Prius
majklef
Člen Týmu

Svolávací akce

Příspěvek od majklef »

Ahoj všem Priusákům...
Chtěl jsem se zeptat jestli máte někdo zkušenosti se svolávacími akcemi na Priuse?
Zrovna ted je svolávací akce na trojkové Priusy ohledně přehrání sw řídící jednotky HSD.Byl jste už někdo?Jak se změna případně projevila?
Díky za každou reakci a mějte se...
tuzezlypes
Řidič

Příspěvek od tuzezlypes »

Já mám Auris HSD 2011, takže by se mne svolávací akce měla také týkat - stejná pohonná jednotka. Po zadání VIN na stránkách Toyoty však vidím, že v této chvíli prý žádná svolávací akce pro můj vůz není - můžete to vyzkoušet někdo s Priusem, zda už vám to tam vyskočí? Nebo prostě počkat na dopis?
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
majklef
Člen Týmu

Příspěvek od majklef »

Ahoj...Já mám Priuse z dovozu,takže mě vyhledávač na stránkách Toyoty nenajde podle VIN ale psal jsem do Toyoty a bleskově mi přišla odpověď s potvrzením svolávací akce,jen musím doplnit osobní údaje a přijde mi prý dopis...
tuzezlypes
Řidič

Příspěvek od tuzezlypes »

Moje auto není dovoz, bylo koupeno jako nové v ČR...
Toyota Corolla 1,4 VVTi
Toyota Auris HSD 1,8 SOL
Fiat Panda 1,2 4x4
Tomi87
Navigátor

Příspěvek od Tomi87 »

Ja tam mám túto hlášku:

"Vaše vozidlo Toyota Prius MC11 LB 1.8 VVT-i E-CVT s výrobným číslom ***** JE zahrnuté do zvolávacej akcie výrobca.
S Vaším vozidlom nie je potrebné podnikať žiadne okamžité kroky. Kontaktujte prosím svoj najbližší autorizovaný servis Toyota a dohodnite si termín návštevy, ktorý Vám bude vyhovovať.

Ak si nie ste istí, kde sa nachádza najbližší autorizovaný servis Toyoty, nájdete informácie vrátane kontaktov na internetových stránkach info@toyota.sk alebo Vám ich poskytnú naše operátorky zákazníckeho centra na bezplatnej telefonickej linke Toyota 0800 700 400, prípadne píšte na info@toyota.sk.
"

Po nedeli sa budem musieť staviť v servise a dohodnúť si termín.
Prius 2012
Obrázek
majklef
Člen Týmu

Re: Svolávací akce

Příspěvek od majklef »

Ja jsem prave premyslel co ta zmena sw bude mit za nasledek..Pokud se jedna o problem prehrivani nekterych soucastek systemu,tak se bojim aby sw neudelal jen to,ze se bude el.pohon pripojovat v mensi mire?
Mate uz nekdo prosim s autem po prehrani sw zkusenost?
Diky moc
Tomi87
Navigátor

Příspěvek od Tomi87 »

Včera som bol na zvolávačke. Práca cca na hodinu, ale pri dobrej káve, športovom kanáli a novynách ten čas beží veľmi rýchlo :D

Z pohľadu užívateľa žiadna zmena a vyzerá to, že ani po technickej stránke. Dnes okruh 30km, vonku +5°C, v aute nastavených 20 stupňov. Finálna spotreba podľa PP 4,2.
Žiadnu zmenu v spravaní auta som po výmene softvéru zatiaľ nezaznamenal.
Prius 2012
Obrázek
hathaway
Člen Týmu

Příspěvek od hathaway »

Pokial mám skúsenosti , keď Toyota robí zvolávačku, tak dobre vie prečo. Takže si myslím že špekulácie okolo toho nie sú na mieste.

Mimochodom , píšu tam že sa môžu prehrievať výkonové členy v riadiacej jednotke, možno by pomohlo keby ste si tam namontovali nejaký chladič z PC a nemusíte ísť na zvolávačku :D
Toyota Prius 2010
Mickey007
Člen Týmu

Příspěvek od Mickey007 »

Tak dnes mi přišel DOPORUČENÝ dopis od Toyota. Popisuje že se jedná o přehrání sw.
Nechápal jsem že to poslali doporučeně, čehož si opravdu vážím.
Toyota Prius 1,8
2013/04
Obrázek
matus69
Věčnej rejpal

Příspěvek od matus69 »

chrania sa.
Pavel Liška
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavel Liška »

Před týdnem jsem byl na svolávací akci,ale žádné změny po nahraní nových dat jsem nepoznal.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Tomi87 píše:Včera som bol na zvolávačke. Práca cca na hodinu, ale pri dobrej káve, športovom kanáli a novynách ten čas beží veľmi rýchlo :D

Z pohľadu užívateľa žiadna zmena a vyzerá to, že ani po technickej stránke. Dnes okruh 30km, vonku +5°C, v aute nastavených 20 stupňov. Finálna spotreba podľa PP 4,2.
Žiadnu zmenu v spravaní auta som po výmene softvéru zatiaľ nezaznamenal.
a nemas priusa z spz za....FT?
Obrázek
mida
Manager Týmu

Příspěvek od mida »

Já jsem byl na svolávačce cca před 2 týdny a auto se chová úplně stejně, jako před tím. Mimochodem, přehrání SW se týká pouze vozů s NiMH akumulátory. Verzí Plug-In, ani Prius + se tato akce netýká - dopis k nám přišel pouze na mé auto, kolegové nic.
Zeman není můj prezident
Tomi87
Navigátor

Příspěvek od Tomi87 »

tomko píše: a nemas priusa z spz za....FT?
FJ. FT je tusim z pred FL. :wink:
Prius 2012
Obrázek
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tak teraz neviem teda ci to bolo fl alebo fj. proste som parkoval pri nom pri bille a zaujal ma :bigups:
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Prius“