Graf 3SGTE
Graf 3SGTE
http://krosmen1.rajce.idnes.cz/dawe_cel ... v_graf.jpg
graf z prvního odladění prozatím jen s tlakem 0.4 BAR
Nastal problém s vyšším plnícím tlakem-potřeba jiné svíčky a kabely k nim...
graf z prvního odladění prozatím jen s tlakem 0.4 BAR
Nastal problém s vyšším plnícím tlakem-potřeba jiné svíčky a kabely k nim...
specializovaný servis Toyot tel 777193983
dotazy? ktmotorsport@mujmail.cz
Měří se podle zpřevodování tak jak bylo popsáno většinou na čtyřku.
K řízení motoru se používá AEM FIC a už ho nechci v životě ani vidět....
Příště půjdu jinou cestou s použitím piggyny kterou tady někdo zná a umí a ne se vše učit sám bez možnosti pomoci od kohokoliv.....
teď se na brzdu chystám ještě s fiatem coupe na závody tak to sem hodim taky sice to neni japonec ale 350PS+ by se mohlo líbit....
Jen ještě přidám to že jsem nekompletoval motor ale dělal věci okolo-turbo jednotku vstřiky ic bov atd.....Abych uvedl dotazy typu co je v motoru nainstalováno na pravou míru-já to nevím.Ale vzhledem k tomu že prosakuje olej pod těsněím pod hlavou asi budu brzo vědět i co je uvnitř....Majitel má seznam co by tam mělo být tak snad nebude někde s nněčím problém.
K řízení motoru se používá AEM FIC a už ho nechci v životě ani vidět....
Příště půjdu jinou cestou s použitím piggyny kterou tady někdo zná a umí a ne se vše učit sám bez možnosti pomoci od kohokoliv.....
teď se na brzdu chystám ještě s fiatem coupe na závody tak to sem hodim taky sice to neni japonec ale 350PS+ by se mohlo líbit....
Jen ještě přidám to že jsem nekompletoval motor ale dělal věci okolo-turbo jednotku vstřiky ic bov atd.....Abych uvedl dotazy typu co je v motoru nainstalováno na pravou míru-já to nevím.Ale vzhledem k tomu že prosakuje olej pod těsněím pod hlavou asi budu brzo vědět i co je uvnitř....Majitel má seznam co by tam mělo být tak snad nebude někde s nněčím problém.
spatne odvedena prace urcite ne,to by to nejezdilo cca dva roky.
Tak v cem je teda problem? Takove jako naznacovani je tak trosku zavadejici. Navic ten alibismus ze ja nic je tak trosku taky mimo.
Kdo motor navrhoval?
Kdo ho delal?
Kdo ho skutecne ladil?
Proc by tam nemelo byt to co se navrhlo, koupilo? Nnei mi totiz jasne co se snazis naznacit.
Kdo motor navrhoval?
Kdo ho delal?
Kdo ho skutecne ladil?
Proc by tam nemelo byt to co se navrhlo, koupilo? Nnei mi totiz jasne co se snazis naznacit.
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80
vzhledem k tomu ze mi zacalo byt vyhrozovano likvidaci nehodlam vice uz nic nikdy tady na tomto foru resit,nemam to zapotrebi....poprosim o smazani tohoto vlakna.
No osobne budu rad krosmen kdyz sem nebudes radsi nic psat, protoze z tohohle vlakna se mi chce tak trochu blejt. A vlasne mi ani neni jasne proc to sem pises bo to nema nijakou hlavu ani patu. Jen je to takova smesice nesourodych informaci ve ktere se snad orientuji jen automechanici a najemni vrazi. Ale pro nas obycejne laiky a nadsence do aut nic hodnotneho nepises. Jestli ti nekdo vyhrozuje likvidaci v souvislosti s tvoji cinnosti automechanika, tak se na to vykasli a jdi delat nejakou mene rizikovejsi praci cece. Jedine v co mohu jako nezucastnena osoba doufat je, ze se jedna o "ekologickou likvidaci" nebo-li setrnou k prirode.
Toyota Celica 1,8/85kW (7A-FE) r.v.1999
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000
Ford Focus kombi 1,6/85kw r.v.2010
Toyota Yaris 1,3/66kW r.v.2007
ex:Škoda Felicia kombi 1,3 Lxi/50kW r.v.1996
ex:Toyota Corolla E11 kombi 4WD 1,8/81kw (7A-FE) r.v.2000