zaseknuty pas.
- Bubla
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
zaseknuty pas.
T27 kombi 2010
stalo se mi ze jsem sklopil zadni operky a tu vetsi jsem pak nemohl narovnat
protoze se mi sekl stredovy pas a nesel povolit .skousel sem ruzne pocukavat mackat zamek sklapeni ale nic pas nepovolilo,jedina moznost byla oddelat sedak a tou 10ti centimetrovou dirou odmontovat pas z podlahy. myslel sem ze se to nejak sprajclo a bude pokoj. jenomze pas je mozne pouzivat pouze kdyz je operka v zamcene poloze. jakmile operku narovnam treba uz do svisle polohy ,pas uz nevytahnu. nestalo se vam to nekomu? nevite jak to resit?
jeste jeden dotaz. kde ma t27 OBD zsuvku? (auto mam tejden tak jeste nevim)
stalo se mi ze jsem sklopil zadni operky a tu vetsi jsem pak nemohl narovnat
protoze se mi sekl stredovy pas a nesel povolit .skousel sem ruzne pocukavat mackat zamek sklapeni ale nic pas nepovolilo,jedina moznost byla oddelat sedak a tou 10ti centimetrovou dirou odmontovat pas z podlahy. myslel sem ze se to nejak sprajclo a bude pokoj. jenomze pas je mozne pouzivat pouze kdyz je operka v zamcene poloze. jakmile operku narovnam treba uz do svisle polohy ,pas uz nevytahnu. nestalo se vam to nekomu? nevite jak to resit?
jeste jeden dotaz. kde ma t27 OBD zsuvku? (auto mam tejden tak jeste nevim)
EX.T25 Avensis Wagon 2.0 D-4D /07/2004/ krasavec .
T27 Avensis Wagon 2.0 D-4D /11/2010/ krasavec
- Bubla
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
jedna se o kombik. slozim operadla zadnich sedadel do luzkove upravy. ten stredovy pas ma mechanizmus ulozen v te operce. tim slozenim se trochu zkrati a namota ale uzamce se a uz nepovoli. pri pokusu o zvednuti se zarizne pas do operky ale nepusti. uz sem si vytrhl i to plastove voditko co jim ten pas prochazi do toho operadla.aczasa píše:Obd je pod palubkou před řidičem.)) A s pasem netuším. Mám nějakou blbou představivost a Nevím vůbec co a jak myslíš... ;-(((
nevim jak to lepe popsat .
nakres https://dl.dropboxusercontent.com/u/11429015/pas.png
- Bubla
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
no a tu druhou pulku zvedam asi s citem ze to jde v pohode
jo asi si poridim tu plastovou aretaci na pasy ale to tam bude ten pas zase vyset.
zatim sem ho odmontoval od podlahy a prehodil do kufru. takze tam vlastne neni.
mozna by to chtelo tu operku nejak rozdeklovat a podivat se jestli ten mechanizmus neni nejak pootocenej za zamyka uz ve svisle poloze.
predpokladam ze je tam klasickej pas kterej se zamyka kulickou.

jo asi si poridim tu plastovou aretaci na pasy ale to tam bude ten pas zase vyset.
zatim sem ho odmontoval od podlahy a prehodil do kufru. takze tam vlastne neni.

mozna by to chtelo tu operku nejak rozdeklovat a podivat se jestli ten mechanizmus neni nejak pootocenej za zamyka uz ve svisle poloze.
predpokladam ze je tam klasickej pas kterej se zamyka kulickou.
Mám takový tušení že na zacvaknutí jsou tam 2 koncovky. A pásy nejdou prohodit. Takže zkusit do jedné nebo do druhé. Jedna je na pás za řidičem a druhá na pás uprostřed.Rici_X píše:Mne zasa nejde stredný pas zacvaknúť
ex - Yaris 1.0 2001, ex - corolla e11 1.3 1998, ex - corolla sedan e12 1,6 2002, ex - corolla sedan 1,6 e12 2004, ex - Avensis T25 2,2 110kw, ex Avensis T25 2,0 93 kw, nyní Rav4 2010 2,2 D4D 110kw
To dělává nepoužívaný středový pás. Ale při používání se to časem většinou zase rozchodí. Prvně to chce trpělivost a "vycukat" to ven (ne silou - jemně), pak jsem jezdil chvíli s tou sichrhajckou, pak už nebyl problém a chodí to. (Možná budeš muset na první pokus vyhodit sedačku - může na to mít vliv sklon opěradla,resp.navíjecího mechamismu v něm.)
Celica 7g TS
- Bubla
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
ten pas jako takovej funguje v pohode. jen uz pri narovnani operadla do svisle polohy snim nehnu . zamce se a smitec. venoval sem tomu hodinu. sedel sem u toho a zkousel pomalu a jeste pomaleji ale je proste zamcenej.jakmile operku vratim vratim do puvodni polohy opet v pohode funguje.Kk píše:To dělává nepoužívaný středový pás. Ale při používání se to časem většinou zase rozchodí. Prvně to chce trpělivost a "vycukat" to ven (ne silou - jemně), pak jsem jezdil chvíli s tou sichrhajckou, pak už nebyl problém a chodí to. (Možná budeš muset na první pokus vyhodit sedačku - může na to mít vliv sklon opěradla,resp.navíjecího mechamismu v něm.)