výměna skla, displaye nebo i jinejch HW věcí na smartphonech
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
výměna skla, displaye nebo i jinejch HW věcí na smartphonech
Jsem schopnej víceméně na jakymkoliv mobilu (po domluvě) vyměnit krycí sklo, celej display nebo i jiný věci, tak kdyby měl někdo zájem tak do SZ
PS: skla na S3 mám doma na všechny barvy(+ modrou perleť, ten se ani nevyráběl), takže ten umim cca do 24h dodat zpět, na ostatní musim objednávat a cca 3-4týdny čekací doba,
ceny jsou individuální podle mobilu, u S3 je výměna krycího skla za 800, s komplet displayem za 2600, skla podlepuju UV silikonem, takže je to jak originál
jinak zvládám i tablety a NTB
PS: skla na S3 mám doma na všechny barvy(+ modrou perleť, ten se ani nevyráběl), takže ten umim cca do 24h dodat zpět, na ostatní musim objednávat a cca 3-4týdny čekací doba,
ceny jsou individuální podle mobilu, u S3 je výměna krycího skla za 800, s komplet displayem za 2600, skla podlepuju UV silikonem, takže je to jak originál
jinak zvládám i tablety a NTB
Naposledy upravil(a) garfielld dne stř 14.05.2014, 23:04, celkem upraveno 2 x.

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: výměna skla, displaye nebo i jinejch HW věcí na smartpho
ukázka práce:

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Škoda, že ten můj hnus galaxy nexus má sklo s digitalizerem dohromady... ;-(
Back in Czech.
- zmaxxx
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Za S III a přítelkyni děkujeme. Skvělá, rychlá práce, doporučujeme.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
aczasa: to má prakticky každej mobil, ale u většiny se to dá bez poškození oddělit
ten tvuj bych zvládl za 850
zmaxxx: aha, tak už vim od koho ta slečna byla

zmaxxx: aha, tak už vim od koho ta slečna byla

OK. Kde ti ho mám v patek dat? I s korunou? 

Back in Czech.
Odkud si?
Potřeboval bych vyměnit na S3 a iPhone4 - digitizéry mám.
Potřeboval bych vyměnit na S3 a iPhone4 - digitizéry mám.
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jsem ze Zbiroha, jak to mám pod avatarem, občas se akorád vyskytuju v Praze, nebo z ní aspoň nemám problém mobil vyzvednout, jak tak koukám tak u tebe by jedině šlo použít poštu nebo cca tak za měsíc pojedu do Sivic 

- uruem
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem taky se do toho pustil sám jde jen o srandu, ale chci se zeptat. Když kupuji tyhle skla z Ebay za pár kaček tak to asi těžko jsou Gorilly jako originál co? Samozřejmě když jsem si měnil sklo poprvé uřízl jsem spodní tlačítka
, naštěstí jsem display rozbil zase tak pak jsem to vyměnil i se senzory tlačítek.

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
přiznám se že nevim, ale tváří se jako originál, každopádně svuj vlastní jsem si měnil už třikrát a nikdy nebylo sklo poškrábaný ani jinej problém, jj na tlačítka bacha, jinak všechny Samsungy jsou relativně snadný, ale jiný už bejvaj horšíuruem píše:Já jsem taky se do toho pustil sám jde jen o srandu, ale chci se zeptat. Když kupuji tyhle skla z Ebay za pár kaček tak to asi těžko jsou Gorilly jako originál co? Samozřejmě když jsem si měnil sklo poprvé uřízl jsem spodní tlačítka, naštěstí jsem display rozbil zase tak pak jsem to vyměnil i se senzory tlačítek.