Tak sem dnes najel ve 120km/h na traverzu

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Tak sem dnes najel ve 120km/h na traverzu

Příspěvek od Haky »

Jedu si v Brne po ctyrproudovce smer na Svitavy za autama a najednou se predemnou na silnici objevil "kus" neceho, uz sem se nestacil vyhnout, protoze auta predemnou to normalne prejely, ale ja sem moc nizkej a nabral sem to a dalo mi to silenou ranu do podvozku, tipoval bych v mistech mezi prednima sedackama. Potom to ode me odskocilo do vedlejsiho pruhu. Tak sem hodil vystrazny, zastavil u krajnice a kontroloval stav auta, nikde nic neteklo, zadny viditelny poskozeni, ale furt z toho nemam dobrej pocit, byla to pecka jako svina. Sel sem odstranit tu "vec" a zjistil sem, ze se jedna o urizlou 10cm vysokou traverzu.
Poradi prosim nekdo co vse mam zkontrolovat? Zatim se zda, ze vse funguje ok, ale radsi budu mit jistotu.
Diky!
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

pozri sa iba na zdvihaku.. mal by si najst miesto kde to buchlo..a tam to poobzerat dookola.. kedze nebola pevne v zemi tak by nemusela narobit vaznejsie skody.
Celica All-trac
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

mison: Na zvedak se dostanu az v patek, taky doufam ze tomu nic nebude... je treba mozny aby to udelalo neco s prevodovkou? Indikator stavu oleje v prevodovce asi na palubce nebude, co? :) U stary Celicy se mi podarilo udelat 2cm diru do prevodovky a vytekl z ni olej :(
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

to by si si asi uz vsimol keby si nemal olej v prevodovke.. bola by hlucna a blbo by sa ti radilo..navyse by niekde musel tiect olej. Tazko povedat co sa tomu moze stat....10cm nieje zas tak velky predmet.. auto mas urcite vyssie..hlavne prevodovku..skor by som typoval ze to chytil vyfuk alebo nejaky kryci plech odspodu
Celica All-trac
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

mison: bohuzel nemam, s letnima 18" mam svetlou vysku 13cm se zimnima 14" 10cm... az napadne snih budu jezdit na principu rolby:)

Znova sem to sel prohlidnout aspon na heveru, pod autem nastesti zadna olejova skvrna, ale kde to dostalo ranu sem nepoznal, protoze je odrbanej uz celej spodek (sedrena ta ochranna guma nebo co to je), hold tahle vejska neni na nase silnice a uz vubec ne na muj najezd do garaze :D

Tak snad to bude v pohode, Celica je nesmrtelna 8)
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

ani by som netvrdil..mierne som sa suchol o obrubnik a mam posunutu celu prednu napravu a zohnuty zadny tlmic :D
Celica All-trac
Haky
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haky »

Tak mi to nedalo a pro kontrolu sem zajel dnes do servisu, byl ohly plastovy kryt u prevodovky a servany 4 prichytky, jinak nastesti vse v poradku, ale vydesilo me to pekne :)
vendys
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vendys »

Haky píše:Tak mi to nedalo a pro kontrolu sem zajel dnes do servisu, byl ohly plastovy kryt u prevodovky a servany 4 prichytky, jinak nastesti vse v poradku, ale vydesilo me to pekne :)
To ti verim, mel jsi kliku, da se rict cokoliv bys trefil na podvozku jinyho by to bylo jenom horsi. Hlavne ze auto je ok.
A ses slusnej ze si to odnesl ze silnice, kdyby takovych lidi bylo vic, tak by clovek pak nemusel resit takovyhle problemy.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW
ALIEN
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ALIEN »

jsou i takovy lidi,co vytahnou v noci poklop kanalu napul z ty diry a nechaj to tam trcet.. a ted nemyslim poklop takovej ten kulatej,ale takovej ten ve tvaru( ze shora) obdelniku,povytahnou ho tak,ze kouka tak 20-25cm nad silnici.Holt jsou v CR paka... :mad:
Odpovědět

Zpět na „Celica“