Jedu si v Brne po ctyrproudovce smer na Svitavy za autama a najednou se predemnou na silnici objevil "kus" neceho, uz sem se nestacil vyhnout, protoze auta predemnou to normalne prejely, ale ja sem moc nizkej a nabral sem to a dalo mi to silenou ranu do podvozku, tipoval bych v mistech mezi prednima sedackama. Potom to ode me odskocilo do vedlejsiho pruhu. Tak sem hodil vystrazny, zastavil u krajnice a kontroloval stav auta, nikde nic neteklo, zadny viditelny poskozeni, ale furt z toho nemam dobrej pocit, byla to pecka jako svina. Sel sem odstranit tu "vec" a zjistil sem, ze se jedna o urizlou 10cm vysokou traverzu.
Poradi prosim nekdo co vse mam zkontrolovat? Zatim se zda, ze vse funguje ok, ale radsi budu mit jistotu.
Diky!
Tak sem dnes najel ve 120km/h na traverzu
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak sem dnes najel ve 120km/h na traverzu
Toyota Auris 1.6 rok 2013 ...... http://www.sportovnivozy.cz
Toyota Celica 7gen 1.8 VVTi rok 2000 (měl jsem 2006 až 2013)
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
mison: Na zvedak se dostanu az v patek, taky doufam ze tomu nic nebude... je treba mozny aby to udelalo neco s prevodovkou? Indikator stavu oleje v prevodovce asi na palubce nebude, co?
U stary Celicy se mi podarilo udelat 2cm diru do prevodovky a vytekl z ni olej 

to by si si asi uz vsimol keby si nemal olej v prevodovke.. bola by hlucna a blbo by sa ti radilo..navyse by niekde musel tiect olej. Tazko povedat co sa tomu moze stat....10cm nieje zas tak velky predmet.. auto mas urcite vyssie..hlavne prevodovku..skor by som typoval ze to chytil vyfuk alebo nejaky kryci plech odspodu
Celica All-trac
- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
mison: bohuzel nemam, s letnima 18" mam svetlou vysku 13cm se zimnima 14" 10cm... az napadne snih budu jezdit na principu rolby:)
Znova sem to sel prohlidnout aspon na heveru, pod autem nastesti zadna olejova skvrna, ale kde to dostalo ranu sem nepoznal, protoze je odrbanej uz celej spodek (sedrena ta ochranna guma nebo co to je), hold tahle vejska neni na nase silnice a uz vubec ne na muj najezd do garaze
Tak snad to bude v pohode, Celica je nesmrtelna
Znova sem to sel prohlidnout aspon na heveru, pod autem nastesti zadna olejova skvrna, ale kde to dostalo ranu sem nepoznal, protoze je odrbanej uz celej spodek (sedrena ta ochranna guma nebo co to je), hold tahle vejska neni na nase silnice a uz vubec ne na muj najezd do garaze

Tak snad to bude v pohode, Celica je nesmrtelna

- Haky
- Manager Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Tak mi to nedalo a pro kontrolu sem zajel dnes do servisu, byl ohly plastovy kryt u prevodovky a servany 4 prichytky, jinak nastesti vse v poradku, ale vydesilo me to pekne 

- vendys
- Navigátor
- Kontaktovat uživatele:
To ti verim, mel jsi kliku, da se rict cokoliv bys trefil na podvozku jinyho by to bylo jenom horsi. Hlavne ze auto je ok.Haky píše:Tak mi to nedalo a pro kontrolu sem zajel dnes do servisu, byl ohly plastovy kryt u prevodovky a servany 4 prichytky, jinak nastesti vse v poradku, ale vydesilo me to pekne
A ses slusnej ze si to odnesl ze silnice, kdyby takovych lidi bylo vic, tak by clovek pak nemusel resit takovyhle problemy.
Toyota Celica 6.gen (ST202), 3S-GE 125kW