Motor po GO

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
MIKE
Člen Týmu

Motor po GO

Příspěvek od MIKE »

Čau, tak mám krásku zpět po opravě. bylo to náročné, dlouhé... ale myslim že to mělo smysl. Ale potřebuju poradit. četl jsem tu pár příspěvků o TVIS a o throtle... a proto reaguju. Když jsem celicu přebíral, udělali jsme zkušební jízdu a motor od dvou tisíc otáček jede v pohodě. Pod dva tisíce škube, otáčky kolísají a pokud se chci z toho pásma dostat, musim plyn přišlápnout víc. Prej je to normální a mělo by to přestat. Věřim mu, ale... když jsem tu četl o podobných problémech, napadlo mě jestli nemám taky problém. Další věc, stalo se mi, že jsem jel v klidu, okolo tří tisíc a motor dvakrát za sebou vynechal, rozsvítila se i ta oranžová kontrolka motoru, a pak běžel v pohodě dál. to jsem se pěkně zapotil. od tý doby jsem najel asi 300km a zatim se to neopakovalo. co by to mohlo být? předem díky. mike
2.0 1987 3SGELC
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

neviem aku opravu alebo GO si robil..ale ked si robil vybrus a dal nove klukove loziska tak by sa mal motor zabehavat a nehnat cez 2-3tis rpm aspon 500km. tu si mozes pozriet ako ma ist motor ktory je po GO..uplne v pohode volnobeh aj vsetko.. ten motor nesmie mat ziaden problem, hlavne na volnobeh ... http://www.printflow.sk/mison/mr2/mr2_start.mpg
Celica All-trac
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

bylo provedeno broušení kliky a výměna ložisek, pístní kroužky a další... ale výbrus dělán nebyl. ale dá se říct že to byla go :) na volnoběh běží motor taky dobře. akorát pod ty dva tisíce je to divný... a to na jakýkoliv rychlostní stupeň. Ten mechanik mi říkal že prvních 1500km bych měl jezdit do čtyř tisíc otáček a pak na kontrolu. tak to dodržuju. už mám najeto 1000km a jestli to nezmizí, bude to čudné.
2.0 1987 3SGELC
mison
Manager Týmu

Příspěvek od mison »

daj si zmerat kompresiu.. pisem to kazdemu a napisem to aj tebe.. vymena kruzkov su zbytocne vyhodene prachy. inak to moze byt aj problem v elektrike, sviecky, kable, viecko a palec rozdelovaca
Celica All-trac
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

no protože jsem to měl v servisu toyota, dal jsem na jejich rady.
a předpokládal jsem, že když daj motor dohromady, tak ho taky zkontrolujou... o svíčkách a kabelech mi říkal že jsou v pořádku. kompresi nevim, tu jim zadám při prohlídce. díky za radu. m
2.0 1987 3SGELC
Petr 01
Manager Týmu

Motor po GO

Příspěvek od Petr 01 »

Ten odkaz na to kolik tocit motor po Go nefunguje.Mohl bys ji sem prosim te hodit jeste jednou dost by me to zajimalo diky
mison
Manager Týmu

Re: Motor po GO

Příspěvek od mison »

Petr 01 píše:Ten odkaz na to kolik tocit motor po Go nefunguje.Mohl bys ji sem prosim te hodit jeste jednou dost by me to zajimalo diky
ziaden taky odkaz nieje.. je to len video z prveho startu po GO.. ide to na volnobeh
Celica All-trac
Radus2,0Gti
Věčnej rejpal

Příspěvek od Radus2,0Gti »

Nevim motor jsem si dělal nedávno,jede perfektně nic nekolísá a zajíždím ho normálně jak když jezdím, akorád ho dlouhodobě nepřetáčím
RAV4 D-CAT
Petr 01
Manager Týmu

Motor po GO

Příspěvek od Petr 01 »

Aha tak ten nejde
MIKE
Člen Týmu

Příspěvek od MIKE »

jo, snad to nebude nic vážného. mison si s tim motorem pěkně pohrál. to je radosti, když ho dáš do kupy, nastartuješ a běží :D tak zatim díky. mike
2.0 1987 3SGELC
Odpovědět

Zpět na „Celica“