Hledám kohokoli z okolí OV(Havířov nejlépe) kdo vlastní Starleta. Nejlépe RV 91 a více. Pro vzájemné doplňování informací a pomoci. Případně tuning mno jako tak aby jsme tvořili pár..
Za vše díky. Pište na maila nebo tady do fora.Diky.
Vlastním Starleta 98RV 1,3 4E-FE 16V 55KW
No a teď se přidal Lexus IS 200 114kw snad stačí
A nechceš vzdialeného internetového spolupáchateľa. Ja tiež trošilinku upravujem svojho starletika. R.V 93 Podvozkovo + interierovo, ale plány sú, uz len ich uskutočniť.
Toyota Starlet jednacelatri Xli
Toyota Corolla E12
Yamaha XTZ660 Tenere
NP..ja ted delam interier,zabudoval jsem repro do dveri,mno a calouním..Jinak se m nasel na netu cirou optiku,blinkry,sedačky,podvozky atd..no zkrátka vše,až na to že to je zdaleka:(,ale jeden výrobce je i v cechách a delá svetla na zakázku s atestem
tývoe...t je fešný..hlavně ten nápis mě hnedle zaujal
Bomba..těším se..na další starletu ..případně změnším svoje foto a pošlu na maila:)...tady to nejde vkládat:(..obrázky..a ty US stránky mě nejedou
kici,nastříkej si i prostřední panel,měl jsem to tak uděláno na svoji předchozí starletě a vypadalo to dobře..foto mám,ale jak říkám..nejde to tu hodit
jinak nechceš volant do tvojeho autítka? na ceně se domluvíme..celý komplet..momo kožený,ale už je používaný..
Taky jsem ho měl ve stare starletě..poslal bych ti ho klidně poštou
Tie kola ti k tomu pekne sadnu, dobra volba, ešte by to chcelo trochu znižit podvozok, starlety ho maju pekne vysoko.
Prostredny panel nechcem striekat, trochu sa obavam, ako to dopadne, či tam nebude priliš kričat a pribudnu mi tam dalšie budiky v čiernom, tak asi nie. Nad tym volantom som premyšlal už aj skôr, ale $$ niesu nazvyš, možno až v lete. Začinaju sa mi ozývať predné tlmiče a kayaby excel-g niesu prave najlacnejšie, tak volant musi ešte počkať. A aka by bola cena, naš aj adapter?
Toyota Starlet jednacelatri Xli
Toyota Corolla E12
Yamaha XTZ660 Tenere
volant je celý set,komplet. je tam nába,volant,troubítko,krytka náby(taková ta guma)+ řadička. Na ceně se nějak dohodnem,představoval jsem si 2000czk minimalni castka 1500czk+poštovné..vše je origo,není to podfuk..všude je vyražené momo, je vyraženo v nábě,řadicí páce,i ve volantu
kurče..nemohu to najít foto..hmm dej maila,poslu ti to..doma mám nějake fotky..jinak ti mohu poslat i rozborenou starletu co mela lakovany vnitrek,moji bývalou