Zarovky
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
Zarovky
Nemuzu nikde najit, jaky zarovky se maj davat do Celici 5 gen, aktualne bych potreboval rozpis do zadnich svetel. Dekuji
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
žárovky do zadních blinkrů
tak přemejšlim, že jak mam zatmavený zadní blinkry a uvnitř obyč světlý žárovky, že to ve dne celkem málo bliká... sice s tim už dost dlouho jezdim, ale myslíte, že když se tyhle žárovky vyměněj za přímo oranžový, tak to prosvítí tu černou? Myslim že by to mohlo svítit víc... 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
tak to rozhodně nebude svítit lepší a můj názor je že to zatmavení je sice dobrý že se lišíš od ostatních ale když svítí slunko tak to není vidět a jednou by tebe mohl někdo napálit že to neuvidí a pak toho budeš litovat
to ja do předních jsem dal dvojvláknové žarovky i jinou objímku tak to svítí 5W jak americ.verze a když to bliká tak 21W to zesiluje na pár autech je to i origo třeba mazda chrysler atd.
to ja do předních jsem dal dvojvláknové žarovky i jinou objímku tak to svítí 5W jak americ.verze a když to bliká tak 21W to zesiluje na pár autech je to i origo třeba mazda chrysler atd.
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
hmm
zadní orange blinkry se nepovedly... černá sluší mnohem víc... navíc to ladí i s black oknama... cool (holt nikdo nesmí bejt moc blízko mýho zadku, 90% aut překvapivě respektuje dostatečnou vzdálenost od koncovek
(já se taky nikomu nelepim na zadek...z rány last year sem se poučil, nedobrzdíš ani kdybys chtěl...nechávám velký rozestupy)
Pro zbývajících 10% mam taky recept... lehce prošlápnu brzdy, kreten se lekne a když ne... přidám 2x zadní mlhovky a ty perou tak, že si radši debílek dá odstup. + přední mam taky 2jvlákna a hlavně čirý, takže blikaj jak vánoční stromeček... tak už to neřešim... kašlu na to, dořešeno, díky

Pro zbývajících 10% mam taky recept... lehce prošlápnu brzdy, kreten se lekne a když ne... přidám 2x zadní mlhovky a ty perou tak, že si radši debílek dá odstup. + přední mam taky 2jvlákna a hlavně čirý, takže blikaj jak vánoční stromeček... tak už to neřešim... kašlu na to, dořešeno, díky

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++