Posilovač řízení (servo) Toyota Carina
- rennoair
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Posilovač řízení (servo) Toyota Carina
Poradí mi někdo ohledně posilovače? Mám tam nějaký filtr a servo začne trošičku fungovat při zahřátí motorum ale je to jen náznak. Prej tam ten filtr nemá co dělat. Má někdo s tímto zkušenosti?
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Posilovač řízení (servo) Toyota Carina
filtr na vedení serva skutečně nemá co dělat.. máš fotečky ??rennoair píše:Poradí mi někdo ohledně posilovače? Mám tam nějaký filtr a servo začne trošičku fungovat při zahřátí motorum ale je to jen náznak. Prej tam ten filtr nemá co dělat. Má někdo s tímto zkušenosti?
- rennoair
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
NO fotky toho filtru nemám ale ani ti co auto prodávali (bazar) si nebyli jisti zda tam ten filtr má být. i v toyotě se na mne dívali jak na vola. 4ili budu řešit demontáží a dám tam nějaký kousek trubky
Toyota Carina SW 1,6i r.v. 95 (96)
4A-FE, 73 kW Spotřeba 8litrů/100km převážně město
215 tisíc km na štítě
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
určite - btw jsi si jistý, že je to na vedení serva?? už jsem zažil i človeka co mi ukazoval palivový filtr a byl to charcoal canyster proto se ptám na fotkurennoair píše:NO fotky toho filtru nemám ale ani ti co auto prodávali (bazar) si nebyli jisti zda tam ten filtr má být. i v toyotě se na mne dívali jak na vola. 4ili budu řešit demontáží a dám tam nějaký kousek trubky
Pokud budeš uvažovat logicky, tak cerpadlo serva vatáří určitej tlak, který čím je vyšší tím lehčejc jde řízení ( samozřejme s mírou takže jakákoliv restrikce v obvodu bude tento tlak brzdit a zhoršovat jeho činnost.
- rennoair
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Co se filtru na servu týče sem si jistý že tam je jde os takové spirály k servu nalevo za motorem. I v bazaru kde byli rádoby mechanici se tím zabývali ten fitr vyndali profokli a dali zpět jelikož neměli co jiného by tam dali. Jakmile to profoukli šlo to lépe. Tak to tam určitě nemá co dělatIdaho píše:určite - btw jsi si jistý, že je to na vedení serva?? už jsem zažil i človeka co mi ukazoval palivový filtr a byl to charcoal canyster proto se ptám na fotkurennoair píše:NO fotky toho filtru nemám ale ani ti co auto prodávali (bazar) si nebyli jisti zda tam ten filtr má být. i v toyotě se na mne dívali jak na vola. 4ili budu řešit demontáží a dám tam nějaký kousek trubky
Pokud budeš uvažovat logicky, tak cerpadlo serva vatáří určitej tlak, který čím je vyšší tím lehčejc jde řízení ( samozřejme s mírou takže jakákoliv restrikce v obvodu bude tento tlak brzdit a zhoršovat jeho činnost.
215 tisíc km na štítě
- medved.design
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
servo
Nemohli byste někdo fyfotit servo a celý posilovač řízení z cariny, mám E9 a mělo by tam být stejné
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
- rennoair
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Posilovač teče jako kráva přes manžetu nevíte někdo o nějakém servu na výměnu.rennoair píše:Poradí mi někdo ohledně posilovače? Mám tam nějaký filtr a servo začne trošičku fungovat při zahřátí motorum ale je to jen náznak. Prej tam ten filtr nemá co dělat. Má někdo s tímto zkušenosti?
215 tisíc km na štítě
Kluci táta má rovnaký problém = nějaké rady nápady?rennoair píše:Posilovač teče jako kráva přes manžetu nevíte někdo o nějakém servu na výměnu.
Teče mu to na řízení, které je upevněno na nápravnici.
Tohle se nabízí jako výměnný díl na opravu, tedy renovovaný díl řízení. Ale za strašný prachy. Přitom jsou to jen nějaká gufera, ale čert ví, jestli se nemusí přeleštit ty písty nebo tak....
Určite to bude jen jedno gufero na pravý strane, ale repas v SR cca 6000 Kč (už udelaj všechny gufera) a tu jsem videl riešení komplet za 7600 Kč ale plus práce za výmenu.
Kameraman a videoprodukce
http://www.adamvideo.cz
KLIKNI NA ODKAZ
-------------------
Toyota Pravia 2001,2.4b,automat,106 tis Km při koupě
Toyota Camry,3.0 V6,automat,167tis km při koupě,LPG
TOYOTA CARINA E Sedan,1997,1.6.,78kW 107tis km při koupě, Moje první Toyota
http://www.adamvideo.cz
KLIKNI NA ODKAZ
-------------------
Toyota Pravia 2001,2.4b,automat,106 tis Km při koupě
Toyota Camry,3.0 V6,automat,167tis km při koupě,LPG
TOYOTA CARINA E Sedan,1997,1.6.,78kW 107tis km při koupě, Moje první Toyota
A co prva pomoc vo forme pouziteho? Idaho ma jednu rozobratu carinu myslim...
Civic FD7 2006 TR R18A2
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
Carina AT190L 1992 JP 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Není problém....na carinuII 89-92 mám pár kusů - je možno si vybrat,ale jestli jsou identická aj na é-čka - to nevím..rennoair píše:Posilovač teče jako kráva přes manžetu nevíte někdo o nějakém servu na výměnu.rennoair píše:Poradí mi někdo ohledně posilovače? Mám tam nějaký filtr a servo začne trošičku fungovat při zahřátí motorum ale je to jen náznak. Prej tam ten filtr nemá co dělat. Má někdo s tímto zkušenosti?
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
jj taky
mi tu neco leží..
mi tu neco leží..