cuká motor,HELP
- fannda
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
cuká motor,HELP
volnoběh je normální,ale do 2300 otáček motor škube a zdechává.nad 2300 už je bez problémů. motor 2,0 gti 103kw
- Jakuza
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
kabely a svicky 

http://www.hifonics.cz/
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash

Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
to je co za dobrou cenu?Idaho píše:"jen nejaká klapka na sání( bude stát více než sada svíčkovejch kabelůfannda píše:jaha,tak to zase bude pálka,a určitě to není jen nějáká klapka na sání??
Pokud bys je shánel dej vědět, a co se týče svíček mohu nabídnout Originál prvovýrobové Denso, nebo Iridia za dobrou cenu..

- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
To tak elda bez danegreddy píše:to je co za dobrou cenu?Idaho píše:"jen nejaká klapka na sání( bude stát více než sada svíčkovejch kabelůfannda píše:jaha,tak to zase bude pálka,a určitě to není jen nějáká klapka na sání??
Pokud bys je shánel dej vědět, a co se týče svíček mohu nabídnout Originál prvovýrobové Denso, nebo Iridia za dobrou cenu..jestli pod 350 za jednu hned ti posilam adresu

al emám ted acki 20-25%selva z ofiko ceny Desno iridium co má dovozce do CR , takže krapet levnejší než v krámu

Jinka prvovýrobová Densa budou určo pod 350,-

U nás stoja Denso sviečky 165 sk nie iridium je to zbytočnosť vyhodené peniaze ked to prerátate na km tak je výhodnejšie Denso klasa ja mam sviečky nové aj kable a to šklbánie my robí tiež už nad tým maturujem mesiac premeral som čo sa dalo a všetko ukazuje v pohode ak ti to pri tých 2300 prudko z akceleruje tak chyba bude T-VIS pozri zo spodu auta pod sanie možno iba prasknutá hadička alebo v tom horšom prípade chytanie falošného vzduchu.
Výroba kompletných výfukových systémov
- Idaho
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
j obyšč densa - originál - jsou levnější jak ngk, co se týče vyplatí / nevyplatí - jak u kterého motoru...iridium power má interval výměnz mezi 100 a 120tis km, zaímcou tough mezi 180a 200tis km - tolik vyjádření dovozce. otázka je jak na ty svíčky reaguje motor. Nelze to paušalizovat, zatímco supra po montáži techto svíček jede jak chcíplá, mitsu Lancer naopak znatelně oživl.. je to od jednotlivých motoru a dost to závisí na pracovním tlaku a teplotách ve válcích..JaFer píše:U nás stoja Denso sviečky 165 sk nie iridium je to zbytočnosť vyhodené peniaze ked to prerátate na km tak je výhodnejšie Denso klasa ja mam sviečky nové aj kable a to šklbánie my robí tiež už nad tým maturujem mesiac premeral som čo sa dalo a všetko ukazuje v pohode ak ti to pri tých 2300 prudko z akceleruje tak chyba bude T-VIS pozri zo spodu auta pod sanie možno iba prasknutá hadička alebo v tom horšom prípade chytanie falošného vzduchu.
Motor mam 2,0 3S-GE 103kW predtdým tam boli platinky Denso mali za sebou okolo 40 000 a u dvoch my z ničoho nič pukol izolátor jeden ks 860 sk tak som tam dal denso klasik ktoré su odporúčané a dávajú ich aj v Tojotackych servisoch a rozdiel som vážne nepocítil a ked to prerátam 860x4=3440 alebo 165x4=660 to jes 5 krat výmena obyčajních originalov Denso a ked to ešte prerátam na km v intervaloch výmeny tak som min.jednu výmenu v pluse.
Výroba kompletných výfukových systémov
- Petr
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no to máš pravdu taky mi to tak vycházi ja jsem u nás ty densa koupil 4ks za 500kč a myslím že 30tis snesou nebo nevím jaky je doporučený interval výměny u těch obyčejných víte to někdo?JaFer píše:Motor mam 2,0 3S-GE 103kW predtdým tam boli platinky Denso mali za sebou okolo 40 000 a u dvoch my z ničoho nič pukol izolátor jeden ks 860 sk tak som tam dal denso klasik ktoré su odporúčané a dávajú ich aj v Tojotackych servisoch a rozdiel som vážne nepocítil a ked to prerátam 860x4=3440 alebo 165x4=660 to jes 5 krat výmena obyčajních originalov Denso a ked to ešte prerátam na km v intervaloch výmeny tak som min.jednu výmenu v pluse.
iridium je na 100tis. to vím a stojí 4ks 2000kč takže počítejte?!?!!!

doporučený interval je orientační, svíčky se mění až jsou opálený, na měření se používá taková sada plíšků o ruzných tloušťkách, pomocí kterejch (strkáním mezi + a -) zjistíš, jestli je elektroda ještě v normě, nebo ne. Jen si teď nemůžu vzpmenout kolik maximálně by vlastně ta mezera měla mít ...Petr píše:no to máš pravdu taky mi to tak vycházi ja jsem u nás ty densa koupil 4ks za 500kč a myslím že 30tis snesou nebo nevím jaky je doporučený interval výměny u těch obyčejných víte to někdo?JaFer píše:Motor mam 2,0 3S-GE 103kW predtdým tam boli platinky Denso mali za sebou okolo 40 000 a u dvoch my z ničoho nič pukol izolátor jeden ks 860 sk tak som tam dal denso klasik ktoré su odporúčané a dávajú ich aj v Tojotackych servisoch a rozdiel som vážne nepocítil a ked to prerátam 860x4=3440 alebo 165x4=660 to jes 5 krat výmena obyčajních originalov Denso a ked to ešte prerátam na km v intervaloch výmeny tak som min.jednu výmenu v pluse.
iridium je na 100tis. to vím a stojí 4ks 2000kč takže počítejte?!?!!!

jo a jen tak BTW: používám trojelektrodový (myslím, že takhle se jim říká

Stály myslim kolem 180 Kč/ks
kde se daj takhle levny sehnat? se z toho poseru potrebuju naky ted na zimu pac pak budu motor stejne prekopavat ale vsude mi nabizej ngk za 600-700 jednu a densa za 500 takze to fakt nechcijirih píše:doporučený interval je orientační, svíčky se mění až jsou opálený, na měření se používá taková sada plíšků o ruzných tloušťkách, pomocí kterejch (strkáním mezi + a -) zjistíš, jestli je elektroda ještě v normě, nebo ne. Jen si teď nemůžu vzpmenout kolik maximálně by vlastně ta mezera měla mít ...Petr píše:no to máš pravdu taky mi to tak vycházi ja jsem u nás ty densa koupil 4ks za 500kč a myslím že 30tis snesou nebo nevím jaky je doporučený interval výměny u těch obyčejných víte to někdo?JaFer píše:Motor mam 2,0 3S-GE 103kW predtdým tam boli platinky Denso mali za sebou okolo 40 000 a u dvoch my z ničoho nič pukol izolátor jeden ks 860 sk tak som tam dal denso klasik ktoré su odporúčané a dávajú ich aj v Tojotackych servisoch a rozdiel som vážne nepocítil a ked to prerátam 860x4=3440 alebo 165x4=660 to jes 5 krat výmena obyčajních originalov Denso a ked to ešte prerátam na km v intervaloch výmeny tak som min.jednu výmenu v pluse.
iridium je na 100tis. to vím a stojí 4ks 2000kč takže počítejte?!?!!!na přesný a detailní informacej sou tu povolanější osoby
však on se někdo z nich ozve
![]()
jo a jen tak BTW: používám trojelektrodový (myslím, že takhle se jim říká) NKG a spokojenost ... kolik vydrží nevim, to se teprv uvidí ...
![]()
Bohužél nemůžu pomoct ...greddy píše:kde se daj takhle levny sehnat? se z toho poseru potrebuju naky ted na zimu pac pak budu motor stejne prekopavat ale vsude mi nabizej ngk za 600-700 jednu a densa za 500 takze to fakt nechcijirih píše:doporučený interval je orientační, svíčky se mění až jsou opálený, na měření se používá taková sada plíšků o ruzných tloušťkách, pomocí kterejch (strkáním mezi + a -) zjistíš, jestli je elektroda ještě v normě, nebo ne. Jen si teď nemůžu vzpmenout kolik maximálně by vlastně ta mezera měla mít ...Petr píše: no to máš pravdu taky mi to tak vycházi ja jsem u nás ty densa koupil 4ks za 500kč a myslím že 30tis snesou nebo nevím jaky je doporučený interval výměny u těch obyčejných víte to někdo?
iridium je na 100tis. to vím a stojí 4ks 2000kč takže počítejte?!?!!!na přesný a detailní informacej sou tu povolanější osoby
však on se někdo z nich ozve
![]()
jo a jen tak BTW: používám trojelektrodový (myslím, že takhle se jim říká) NKG a spokojenost ... kolik vydrží nevim, to se teprv uvidí ...
![]()
Všechny díly mám přes známýho co mi je taky montuje...
Dává mi všechno za výborný ceny, ale nejde abych přišel a nakupoval díly pro někoho jinýho, už sem to párkrát zkoušel a neklaplo to ... Co nenamontuje, to neprodá ...