zimni prohlidka

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

zimni prohlidka

Příspěvek od arcci »

V radiu jsem zaslech, ze nejakej servis toyota dela zimni prohlidku za 99 Kc, nevite nekdo kdo (neslysel jsem to celi) a kde ji dela. A hlavne co ta prohlidka obsahuje??. Ikdyz ta prohlidka asi bude obnaset veci co si udelam sam a zadarmo, teda az na test bodu tuhnuti smesi v chladici :)
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

Měli by to dělat všude:
http://www.toyota.cz/cars/new_cars/Akcn ... poster.asp

Asi toho využiju, stejně jsem to tam chtěl dát kvůli občas špatně ukazujícímu tachometru (už to jednou opravovali a dělá to zas).
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
wilson
Člen Týmu

Příspěvek od wilson »

dik, robia to aj na Slovensku, takže kto to máte naskok cez hranice, ušetríte pár korún na kurze :D
Previa D-4D
Ex: E10
arcci
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od arcci »

už jste někdo na té prohlídce byl??, co obsahuje, je třeba se objednat, jak dlouho trvá,.. ??
arcci
corolla EE111 HB ; 1,3 4E-FE 99; 63 kW/5400
Honda JAZZ 1,4 / 73 kW ;i-VTEC 2009
Jiří Stejskal
Řidič

Příspěvek od Jiří Stejskal »

Já tam byl, před chvilkou jsem si vyzvedl auto.

Počítám, že to dělají na počkání, protože jsem se telefonicky objednával a sdělili mi hned konkrétní den a hodinu. Potřeboval jsem ale i vyměnit kola a něco opravit, tak jsem jim to tam nechal a ať zavolají až to bude hotový.

Podle informací by měli seřizovat světla, kontrolovat tlak v pneu, kontrolovat nemrznoucí směs v chladiči (na to jsem se zvlášť zeptal, prý zjistí při kolika stupních to zamrzá, prý mi tam něco nemrzky dolévali), kontrolovat baterii. Jestli i něco víc nevím, auto sice už mám, ale člověk, se kterým jsem jednal tam zrovna nebyl a nechal tu zakázku otevřenou, tak jsem za to ještě ani neplatil, jen za výměnu kol a opravu tachometru :)
Ale co by zase člověk chtěl za 99,- Kč, ne? :)
Toyota Corolla E11U, 1.6 VVT-i
Benedictus
Navigátor

Příspěvek od Benedictus »

Dnes jsem byl na zimní prohlídce va FederalCarsu v Liberci. Za těch 99,- Kč mi řekli, še chladicí kapalina je na -40 a baterie ma kapacitu 100%. Seřizováním světel se nezabývali vůbec a tlakem v gumách jakbysmet. Spíš jsem tam ale jel kvůli gumové vaně do kufru, na kterou je v rámci zimní akce 20% sleva, ale i tak jsem za ni zaplatil 1740,-. Tak nevím, jestli to bylo se slevou. Jsem z toho mírně rozpačitý, ale na druhou stranu mě to utvrdilo v přesvědčení, že nemá opravdu smysl jezdit s novou toyotou na takové hurá kontroly.
Corolla E12, Wagon D-4D, 1364 ccm (66kW), r.v. 2006
Subaru Libero E12 Superdeluxe, 4WD, 1190 ccm (40 kW), r.v. 1996
Odpovědět

Zpět na „Corolla“