Zapojení repro v zadních dveřích Yaris NG

vše ohledně modelové řady Yaris
Bobek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Zapojení repro v zadních dveřích Yaris NG

Příspěvek od Bobek »

Jak jsem zjistil CD přehrávač v Yarisu umí 6x repro, jsou zapojeny jen 4 ks. V zadních dveřích nejsou. Ptal jsem se v Toyotě a za dodání dalších 2 ks repro chtějí i s montáží 5.000,-Kč a to je síla. Nevíte někdo jak na
zapojení - sám doma.
Toyota Yaris 1.0 Terra Cool 2006
Jaris
Člen Týmu

Příspěvek od Jaris »

No máš-li centrální zamykání tak by to neměl být problém ve středovém sloupku odklopíš tu gumovou průchodku a tam by měly být dva piny obsazené centrálem a dva piny neobsazené, to je repro. Pozor však na osazení vlastních repro. Je potřeba tam dát redukci (výškovou ) aby šlo otevírat okno. Doporoučuji Panasonic.
Bobek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobek »

Díky za odpověď. za chvilku jsu na to mrknout.
Bobek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobek »

Jo je to tak jak jsi říkal, ale nevíš jaký je rozměr popřípadě typ konektorů, abych to tam napasoval, popřípadě mí doporuč typ repro - Panasonic. Díky
Jaris
Člen Týmu

Příspěvek od Jaris »

Typ repro je jedno originál mají tříbodové uchycení. V prodeji, ale koupíš jen čtyřbodové uchycení to lze řešit tou redukcí v orig kus plastu. Důležitý je pouze dodržet průměr dělají se 10, 13, a 17 cm. Nevím který bude pasovat a impendance 4 ohmy. S konektorem je problém. Jeden kus ten co vede z auta má osazeno 4 kontakty ( dva centrál a 2 repro). Protikus co vede do dveří jen dva (centrál). Do toho protikusu se asi vkládají nebo lisují jen jakési piny, od kterých vedou kablíky. Chce to trochu experimentování.
Bobek
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bobek »

Jo mám to - otvor pro repro 141 mm, tříbodové uchycení, ale to mě celkem netrápí, nejhorší bude asi sehnat ty piny. Zkusím oběhat nějaké prodejce nebo se zastavit v Toyotě jestli ty piny nemají k prodeji. Díky za rady.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

Jaris píše:No máš-li centrální zamykání tak by to neměl být problém ve středovém sloupku odklopíš tu gumovou průchodku a tam by měly být dva piny obsazené centrálem a dva piny neobsazené, to je repro. Pozor však na osazení vlastních repro. Je potřeba tam dát redukci (výškovou ) aby šlo otevírat okno. Doporoučuji Panasonic.
chalani neviete ako sa to myslelo vyskova redukcia-mysleno aby sa pri rucnom stahovani okna nezasahoval o reprak?

a druha vec-ake piny na redukciu sa myslelo? to znamena na "predlzenie" origo kabla?

dik
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

ano vyskova redukcia je redukcia aby ti sklo nechytilo magnet repraku... i ked osobne som repraky fukol do zadneho plata...
a pin je myslene nieco ako ,,cokoladka,, elektrikarska,pokial je dovedeny kabel a tam konci,tam napojis len svoj a fungujes...
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

To Bobek. Mám prosbu já nemám centrál, ale přípravu ve sloupku mám. Můžeš mi popsat nebo nafotit jaké piny jsou pro repro?
Díky.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

dakujem za odpoved a tiez by ma zaujimal postup akebo fotka. este raz dik
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

no ja vam to asi ennafotim,ja mam yaris 2003,ale malo by to byt rovnake,ja to mam ako ide ta prahova plastova lista pod palubopvku,tam je taky platovy trojuholnik,ten das dole a je tam jednoducho cokoladka so 4mi vyvodmi,dva su central,dva repra... :D ked dobre pametam... napojis a ides,popripade neni problem si to skusi,ked nehra,prepojis vedla...
tomko
Věčnej rejpal

Příspěvek od tomko »

tymajk
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tymajk »

ahoj je to strasne jednoduche a zvladne to i baba zajed na http://www.autohifistore.com/katalog/157/?feProdPage=9 v paravo dole nebo zadej do vyhledavace toyota yaris stoji to 330kc.meli tam pred rokem i redukce ke kabelazi k repro ale nenasel jsem je tam tak jukni treba semhttp://www.mh.cz/redukce-20305.htm to jsou ony ale je lepsi to koupit u jednoho obchodu no a repro sezenes podle prumeru kde chces..dulezite je redukce pod repro a ke kabelum ktere tam zavedeny urcite jsou..no a pak prijdes k autu a pomalu sundas zadni plast niceho se neboj musis zabrat je to vse na cvonciky nemeli by prasknout neboj se zabrat jinak to nesundas.mel jsem to sundane nekolikrat a vydrzelo to a kdyz ti nejaky cvonc spadne musis ho najit jinak ti to bude rezonovat!!no pak tam nejak navonis tu redukci pod repro ..ze ti diry nesedi s ti m si nelam hlavu sedet nebudou!!!!nasad to tam a krouzivym pohybem to tam co nejpevneji dej pak vem samorezky a zasroubuj to do toho plechu ...dej tam repro redukce zapni radio a jedes:)nejake dotazy???papa
tymajk
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tymajk »

a nemyslim si ze je to nejaky zasah do elektra.mam ho taky v zaruce a udelal jsem si to sam.do elektriky nehrabes jen zapojis redukci tim ze zacvaknete konektory a hrajete!!!myslim ze to se zarukou nema nic spolecneho!?nebo ano?
T.Y.N.G.
Věčnej rejpal

Příspěvek od T.Y.N.G. »

Ahoj, mám dotaz pro ty z Vás, kteří jste již měli zadní čalounění sundané. Můžete mi prozradit postup jak ho dostat dolu? Případně aspoň jak se sundá okenní klička (s ostatním si nějak poradím)?
Díky.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
Odpovědět

Zpět na „Yaris“