NEJEDE.
- Tygr
- Věčnej rejpal
NEJEDE.
Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost? S autem jsem zaparkoval a už neodjel. Prostě točí, točí, ale nechytne. Code 14, tedy zapalování. Vyzkoušena jiná cívka, jiný zapalovací modul, jiný rozdělovač (snímač otáček je sviňa). Tak nějak nevím.. Kabely i svíčky mají najeto cca. 40000. Jiskra však není, není, není.. 

Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: NEJEDE.
a co imobilizér?Tygr píše:Nemáte náhodou někdo podobnou zkušenost? S autem jsem zaparkoval a už neodjel. Prostě točí, točí, ale nechytne. Code 14, tedy zapalování. Vyzkoušena jiná cívka, jiný zapalovací modul, jiný rozdělovač (snímač otáček je sviňa). Tak nějak nevím.. Kabely i svíčky mají najeto cca. 40000. Jiskra však není, není, není..

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
- micron
- Fantom fóra
- Kontaktovat uživatele:
to mi připomíná
mý vykejsnutí tehdá v Příbrami
slova elektrikáře..."někde byl blbej kontakt" "nevim kde a nikdo to neví, prostě jsme rozpojili, vyčistili a spojili skoro všechno a pak to najednou chytlo" a chytá bezchybně... anebo něco jinýho 

Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++

- Tygr
- Věčnej rejpal
Tak a JEDE. Uz jsem byl z ni nestastny, po zamene vsech dilu, co by s tim mohly mit neco spolecneho to bylo porad to same. Hm. Nakonec.. byl to fakt ten nechutnej hnusnej immobilizer. Dodatecna montaz, stejne jako "vypnuty" alarm. To vsechno se zblaznilo a pápá.. Takže opět.. Toyota sama od sebe se vys..re malokdy, opet to bylo kvuli dodatecne nabastlenym nesmyslum, o kterych sam clovek ani nevi.
Kup si Toyotu a zustanes s ni navzdy a Celica je srdecni zalezitost:o)