silentbloky

vše ohledně modelové řady Celica
shoty
Člen Týmu

silentbloky

Příspěvek od shoty »

Zdarec asi otravuju dost často, ale teď je to vážný potřebuju sehnat silentbloky na zadní nápravu jsem z Brna a jediný obchot s dílama na japonce mě řekl že to neseženu. Tomu nevěřím. Nevíte kde bych je sehnal? Chlapy POMOC!!!
Komanche

Příspěvek od Komanche »

dej specifikaci tvyho auta, poptam se
shoty
Člen Týmu

Příspěvek od shoty »

Mám celiku z 90r.v. 2.0 Gti 16V model ST182. Díky moc byl jsem v Toyotě a tam mě řekli že jedině celý nový rameno. Jedno za 5731,- a potřebuju čtyři hrůza.
Bruzik
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruzik »

Jezisikriste hlavne to u tech zlodeju vyderacskejch nekupujte :shock:
me rekli to samy, takze u me skoncili... druhy den sem zasel za znamym, ten je nechal vysoustruzit z nakejch podobnejch silentbloku a rek si asi 200 Kc 8)
Byla to prvni vec co sem nechal vymenit po koupi, jezdim s nima pres rok a naprosto v poho. To same doporucuju i s uchycenim stabilizatoru.
Nebo se myslim daj pouze vylit gumovou hmotou, ale jeste sem to nevidel..
Takovou zlodejinu sem od dob zruseni telefonni linky nezazil :x kvuli gume za kilo menit torzni tyce :!:
‾‾‾‾‾‾‾Ъķƒ‾‾‾‾‾‾‾
Celica '90 1.6 STi
Celica '90 2.0 GTi
http://bkf.networx.cz
CelicaNR
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CelicaNR »

Bruzik: porad, lebo ja by som to vymenil tiez velmi rad.. a tiez mi inu moznost neponukali (okrem este neistej dovery v jednu firmu, ktora tie gumy zrepasuje a nahodi spat).

Takze mas este cislo na znameho? ;-)
Bruzik
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bruzik »

JJ urcite se optam, jestli by byl schopny je udelat i par lidem tady.. Ted sem bohuzel zatim na CVUTu, ale az se dostanu domu tak dam vedet. Je to spis rodinny pritel, znate to..

Jake zkusenosti mas s tou tvou firmou? Nezda se mi ze by mel jiny postup vymeny... Proste je jen vzal, zmenil prumery, vlisoval vnitrni prstenec a cely to zas zalisoval do pouzder na tyci. Das ist alles
‾‾‾‾‾‾‾Ъķƒ‾‾‾‾‾‾‾
Celica '90 1.6 STi
Celica '90 2.0 GTi
http://bkf.networx.cz
shoty
Člen Týmu

Příspěvek od shoty »

Čau a nedalo by se aspoň zjistit z jakých podobných silentbloků to dělal na jaký auto byli?
Sokolík
Člen Týmu

Příspěvek od Sokolík »

Zdárek všichni. Nevím zda je to přesně to co mám já ale teď mi bude jeden šikovnej chlap měnit také silenbloky na ramenech. Na nápravě jsou 3 ramena na každé straně, celkem 6. Samozřejmě jsou gumy na každé straně tyče tak to vychází na 12 ks. V Toyota servisu mu řekli že se mění jen GUMY nikoliv celé tyče a jedna vychází asi na 700kč. Tak jsem to vzal. Sice jsem čekal asi 3 týdny než se mu o to začali zajímat ale teď už mu je zaslali a já mu to dávám příští týden.
Samotřejmě bych bral něco levnějšího ale jsem moc línej a nezkušenej abych to sháněl někde z druhé ruky.
saus
Řidič

Příspěvek od saus »

A na jakou toyotu to máš? Díval jsem se do EPC a tam je silenblok spolu s ramenem značený jako jeden díl tak nevim.
Celica 4WD turbo 5.gen
Sokolík
Člen Týmu

Příspěvek od Sokolík »

Toyotu rok 1990, 2.0 16v model ST182. Ve středu mu to tam du dát, tak se na ty silenbloky podívám abych vůbec věděl jak to vypadá. Ale snad se tady bavíme všichni o tom samém :) . Nebo mi to ten puňťa objednal špatně :?
Mr.Two
Člen Týmu

Silentbloky spodních ramen

Příspěvek od Mr.Two »

Mám taky přesně ten samej problém na toyotě MR2 2. generace .Na tohle auto se žádný silentbloky ramen v druhovýrobě nedělaj a originál se prodává jen celý spodní rameno (nebo spíš ramínko) za cca 3000,- za kus x 4 = 12000,- jenom za spodní ramena.Jestli se vám někomu podařilo tenhle problém pořešit (třeba tam nacpat silentblok z jinýho auta apod.) tak dejte vědět .
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Supra to samý, prodávaj to jen s ramenama.
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Mr.Two
Člen Týmu

Silentbloky

Příspěvek od Mr.Two »

To Beaver: Jojo, máš naprostou pravdu,ale za ty prachy at si to nabouchaj do zadku :-)).Ja sem objevil na netu pár firem který se zabejvaj renovací silentbloků pro auta.Sou schopný repasovat i uplně zničenej na dva kusy rozervanej tak,že použijou původní kovový části a udělaj novou gumu na míru.Ptal sem se konkrétně na ty silentbloky ve spodnim rameni a cena by byla cca 500 kč+DPH za jeden kus.Sice budeš nějakou dobu nepojízdnej a nějaký prachy to taky stát bude ,ale v porovnání s cenou za originál rameno je to zadarmo :) A uměj i silentbloky motoru,horní uložení tlumičů apod. Koukni na www.silentbloky.cz fa JK.REVYS ,ale těch firem je víc v čechách i na moravě.
Beaver
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Beaver »

Tak to potěší, píšu si další web do památníčku :)
Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Mr.Two
Člen Týmu

Příspěvek od Mr.Two »

To Beaver: No je to jedno z možnejch řešení ,jinak si myslim že by šlo najít nějakej podobnej silentblok z jinýho auta a upravit tak aby vyhovoval,jak už tady bylo zmíněno. A jak je to s ostatníma dílama na supru z druhovýroby? Já sem se třeba díval co se dá sehnat na MR2 a celkem nic moc výběr a ceny:-((
Odpovědět

Zpět na „Celica“